Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.460
Поени од реакции
6.153
Нека го цицат Романо сабајле шо објави дека немат шанси :pusigo:

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Najmerak mi e za pederceto Simeone,nejkea da pregovaraat za poniska cena.Sigurni i ubedeni bea i idea na karta deka Arsenal ne bi mozele da ja platat otkupnata klauzula,epa neka cuca sega so Toreira u sredina gomnarceto :D
1601903986403.png

Член од
5 март 2018
Мислења
17.502
Поени од реакции
19.999
Yes :place:
Автоматски споено мислење:

Najmerak mi e za pederceto Simeone,nejkea da pregovaraat za poniska cena.Sigurni i ubedeni bea i idea na karta deka Arsenal ne bi mozele da ja platat otkupnata klauzula,epa neka cuca sega so Toreira u sredina gomnarceto :D
Прегледај го приврзокот 269494
Не треси зелени, нормално дека нема да преговараат за испод цена, се работи за најдобриот играч во Атлетико моментално, колку и да звучи апсурдно.
Тоа и така е мала клаузулата 50 милиони ти сакаш за испод цена да преговараат,срам и арам да им е на целата управа шо не му дадоа подобри услови на играчот, најмала плата зема и најниска клаузула има од клучните играчи.
Му закачија на Коке, Саул и Коста енормни клаузули а тројцата се во зимски сон веќе две сезони,а овој ќе ни одлета за џаба :mad:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
Хаха после силувањето шо ни го направија за Тореира само ова го заслужија, активација на откупна клаузула на неколку саати пред затварање на пазарот :icon_lol:

Од кај испадна овој Чарлс Ватс со ударна вест пред Орнстајн кој изглеа повеќе нема веродостојни информации за Арсенал.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
Хаха после силувањето шо ни го направија за Тореира само ова го заслужија, активација на откупна клаузула на неколку саати пред затварање на пазарот :icon_lol:

Од кај испадна овој Чарлс Ватс со ударна вест пред Орнстајн кој изглеа повеќе нема веродостојни информации за Арсенал.
Од февруари ја добил функцијата известувач за Арсенал. Летово споделуваше релевантни информации.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.460
Поени од реакции
6.153

Sepak prvi bea afc bell arapite, svaka im cast iako mislev deka se prevara od itk

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Yes :place:

Не треси зелени, нормално дека нема да преговараат за испод цена, се работи за најдобриот играч во Атлетико моментално, колку и да звучи апсурдно.
Тоа и така е мала клаузулата 50 милиони ти сакаш за испод цена да преговараат,срам и арам да им е на целата управа шо не му дадоа подобри услови на играчот, најмала плата зема и најниска клаузула има од клучните играчи.
Му закачија на Коке, Саул и Коста енормни клаузули а тројцата се во зимски сон веќе две сезони,а овој ќе ни одлета за џаба :mad:
Vidi,use od pred 2 meseca Arsenal se imale dogovoreno so Partey.
Znaci igracot sakal da go napusti klubot,da e obratna situacijata,igracot da nejke da go napusti klubot ondak bi razbral klubot da nejke da pregovara za ispod cena.
Ama eve ti boomerang,u zadnji cas kje go napusti klubot i na negovo mesto kje dojde Toreira :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
Нема поента да се ослободиш од Тореира, а да не донесеш никој на таа позиција... Што ако се повредат во исто време и Џака и Себаљос? Глупости

Имам некоја минимална надеж барем за Парти, но со вакво раководство тешко.
Мене ова толку очајно ослободување ме асоцира на некој 'поголем' трансфер каде се ослободуваат ресурси по секоја цена. Никој тим не би се ослободил од играчи што имаат сѐ уште огромен потенцијал, а да не им најде никаква замена. Но, ајде да видиме до утре.
Другпат не донесувајте предвремена одлука. Многу токсична дискусија се водеше овој период. Колку и да бидеш идиот, нема никогаш да продаваш играчи на позиција каде очајно ти фали појачување.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Другпат не донесувајте предвремена одлука. Многу токсична дискусија се водеше овој период. Колку и да бидеш идиот, нема никогаш да продаваш играчи на позиција каде очајно ти фали појачување.
Chekaj, neka dojde prvo. :) I jas bev pesimist vo vrska so Party.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Гард almighty :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Не знам што утакмици гледаш ама Холдинг е дефинитивно најдобар дефанзивец заедно со Габриел, и тоа и треба да биде дуото ако веќе играме 4 назад.

Овие се сите reliable.

Пак ќе ти кажам, никогаш Холдинг не може да биде најдобар, ја да играм до него нема да биде најдобар, Мане душа му извади последно со Ливерпул, нема утак ица да нема кикс, тон грешни додавања, очајно несигурен.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom