- Член од
- 18 ноември 2011
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 455
Автоматски споено мислење:
Е не ги видов овие мислења над мене, се извинувам за спам

YesIt's happening?!
Не треси зелени, нормално дека нема да преговараат за испод цена, се работи за најдобриот играч во Атлетико моментално, колку и да звучи апсурдно.Najmerak mi e za pederceto Simeone,nejkea da pregovaraat za poniska cena.Sigurni i ubedeni bea i idea na karta deka Arsenal ne bi mozele da ja platat otkupnata klauzula,epa neka cuca sega so Toreira u sredina gomnarceto
Прегледај го приврзокот 269494
Од февруари ја добил функцијата известувач за Арсенал. Летово споделуваше релевантни информации.Хаха после силувањето шо ни го направија за Тореира само ова го заслужија, активација на откупна клаузула на неколку саати пред затварање на пазарот
Од кај испадна овој Чарлс Ватс со ударна вест пред Орнстајн кој изглеа повеќе нема веродостојни информации за Арсенал.
Sepak prvi bea afc bell arapite, svaka im cast iako mislev deka se prevara od itkХаха после силувањето шо ни го направија за Тореира само ова го заслужија, активација на откупна клаузула на неколку саати пред затварање на пазарот
Од кај испадна овој Чарлс Ватс со ударна вест пред Орнстајн кој изглеа повеќе нема веродостојни информации за Арсенал.
Vidi,use od pred 2 meseca Arsenal se imale dogovoreno so Partey.Yes
Не треси зелени, нормално дека нема да преговараат за испод цена, се работи за најдобриот играч во Атлетико моментално, колку и да звучи апсурдно.
Тоа и така е мала клаузулата 50 милиони ти сакаш за испод цена да преговараат,срам и арам да им е на целата управа шо не му дадоа подобри услови на играчот, најмала плата зема и најниска клаузула има од клучните играчи.
Му закачија на Коке, Саул и Коста енормни клаузули а тројцата се во зимски сон веќе две сезони,а овој ќе ни одлета за џаба![]()
Нема поента да се ослободиш од Тореира, а да не донесеш никој на таа позиција... Што ако се повредат во исто време и Џака и Себаљос? Глупости
Имам некоја минимална надеж барем за Парти, но со вакво раководство тешко.
Другпат не донесувајте предвремена одлука. Многу токсична дискусија се водеше овој период. Колку и да бидеш идиот, нема никогаш да продаваш играчи на позиција каде очајно ти фали појачување.Мене ова толку очајно ослободување ме асоцира на некој 'поголем' трансфер каде се ослободуваат ресурси по секоја цена. Никој тим не би се ослободил од играчи што имаат сѐ уште огромен потенцијал, а да не им најде никаква замена. Но, ајде да видиме до утре.
Chekaj, neka dojde prvo.Другпат не донесувајте предвремена одлука. Многу токсична дискусија се водеше овој период. Колку и да бидеш идиот, нема никогаш да продаваш играчи на позиција каде очајно ти фали појачување.
Гард almightyДругпат не донесувајте предвремена одлука. Многу токсична дискусија се водеше овој период. Колку и да бидеш идиот, нема никогаш да продаваш играчи на позиција каде очајно ти фали појачување.
Пак ќе ти кажам, никогаш Холдинг не може да биде најдобар, ја да играм до него нема да биде најдобар, Мане душа му извади последно со Ливерпул, нема утак ица да нема кикс, тон грешни додавања, очајно несигурен.Не знам што утакмици гледаш ама Холдинг е дефинитивно најдобар дефанзивец заедно со Габриел, и тоа и треба да биде дуото ако веќе играме 4 назад.
Овие се сите reliable.