Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Имаше и други вакви... нешто знам едното беше последен пат кога со Сандрленд сме ја изиграле првата утакмица при отворање на премиер лигата... сме биле шампиони.
И слични чуда...
Но сепак, се што ми се допаѓа е што само 1 примен погодок, 4 средби... и тоа мизерен погодок кикс на нашиот нажалост најдобар голман!
Но ќе се врати во форма Шчезни, и Карл ќе го кикнеме од тимот... ми ветува сезонава само доколку исто вака изиграме и против СИТИ и ЧЕЛЗИ следниве 2 лигашки утакмици...што малку ќе биде тешкичко.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Едно знам. И вака, денес, со ова клупа имавме и тоа како квалитет, како на терен, така и на клупа. А тек ко ќе се вратат и повредените. Реков и ќе речам пак, оваа година имаме тим. Ако ништо поќе барем за да се одржиме во врвот. Со Росицки и Сања, Арсенал добива на офанзива, квалитет и опција плус. Со Вилшир мора да бидеме трпеливи и дури тек, после јануари да го видиме во форма.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Имаше и други вакви... нешто знам едното беше последен пат кога со Сандрленд сме ја изиграле првата утакмица при отворање на премиер лигата... сме биле шампиони.
И слични чуда...
Но сепак, се што ми се допаѓа е што само 1 примен погодок, 4 средби... и тоа мизерен погодок кикс на нашиот нажалост најдобар голман!
Но ќе се врати во форма Шчезни, и Карл ќе го кикнеме од тимот... ми ветува сезонава само доколку исто вака изиграме и против СИТИ и ЧЕЛЗИ следниве 2 лигашки утакмици...што малку ќе биде тешкичко.
Што му фали на Џенкинсон овие 3-4 утакмици? Може офанзивно не е најдобар ама зашто да се менува тимот што победува?
Еве денес го сменивме Маноне и примивме гол :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што му фали на Џенкинсон овие 3-4 утакмици? Може офанзивно не е најдобар ама зашто да се менува тимот што победува?
Еве денес го сменивме Маноне и примивме гол :D
Друже... немој да го споредуваш Сања со некој како Карл... те молам.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Друже... немој да го споредуваш Сања со некој како Карл... те молам.
Toa е тој истиот Сања кој го даде тоа интервју као демек не му се допаѓало зошто Арсенал ги продавал играчите и сл. такви работи??? Убаво му кажа Венгер, кога си вработен во некоја фирма, најмалку што треба да го направиш е да ја браниш барем јавно фирмата, истата таа која те плаќа редовно и кога играш и кога не играш (друго е да си имаш лично мислење кое ќе си го средиш со клубот). За такви како него само Ферги им е лекот, нашиов е премногу толерантен, дури и до невозможни граници некогаш

D

D_NazGUL

Гостин
Јаоооооо каква игра дечки. :cuc: Премногу убаво немам зборови, што и да коментирам излишно е. Единствено може да кажам дека се поврди мојата теорија дека на тимов му фалеа панцири за малку да го добие тој дисциплиниран дух, браво за Полди и Метерчо.
Војчек после дебаклот на Европското првенство некако ми го снема. Није ваљда новиот Арша у клуб??? Требаше и голманче да брцнеме, али ај можда у Јануари. Не велам дека Војче нема да се врати, него златна резерва си е златна резерва.

Поздрав момци и само нек се нижат.

Еве и Кралот вчера не поздрави сите, колку да се знае:

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Toa е тој истиот Сања кој го даде тоа интервју као демек не му се допаѓало зошто Арсенал ги продавал играчите и сл. такви работи??? Убаво му кажа Венгер, кога си вработен во некоја фирма, најмалку што треба да го направиш е да ја браниш барем јавно фирмата, истата таа која те плаќа редовно и кога играш и кога не играш (друго е да си имаш лично мислење кое ќе си го средиш со клубот). За такви како него само Ферги им е лекот, нашиов е премногу толерантен, дури и до невозможни граници некогаш
Потполно се согласувам со тебе. Сања е одличен и подобар е од Џенкинсон за сега, ама не му требаше таква изјава. Одлични бевме вчера, само криво ми е за пацерскиот гол, не и се израдував на победата како што треба. Имаме тим и за Сити, ќе биде добар натпревар.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.551
Поени од реакции
22.239
Мило ми е што Подолски одлично се снајде во Арсенал па и Венгер денес читам го пофали. Во Германија беа скептични дали ќе успее пошто во Баерн не се снајде и викаа само во Келн може да игра но ете созреал и одлично игра. Нека продолжи така (y)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Артета ни е мотор на тимот, никој не го споменува но сите го знаеме тоа. И да еден од ретките ако не и единствен што досега нема пад во формата а и со повредите нема проблем!

Камо среќа секој викенд да е ваков.

Ке го запалиме ли синиот дел од Манчестер наредна недела?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Јаоооооо каква игра дечки. :cuc: Премногу убаво немам зборови, што и да коментирам излишно е. Единствено може да кажам дека се поврди мојата теорија дека на тимов му фалеа панцири за малку да го добие тој дисциплиниран дух, браво за Полди и Метерчо.
Војчек после дебаклот на Европското првенство некако ми го снема. Није ваљда новиот Арша у клуб??? Требаше и голманче да брцнеме, али ај можда у Јануари. Не велам дека Војче нема да се врати, него златна резерва си е златна резерва.

Поздрав момци и само нек се нижат.

Еве и Кралот вчера не поздрави сите, колку да се знае:

Тууууу голчињава му се бонбона, мајстор си е мајстор. Едвај чекам да си се врати во Арсенал....

Kajgana Shop

На врв Bottom