Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
За жал ја немавме и денес среќата на наша страна. После изедначувачкиот гол мечот беше со две острици, се знаеше дека на едната страна ќе падни уште еден гол. Како и секогаш тоа мора да е на наша страна. Со излегувањето на Чамбо некако падна играта, а и навивачите баш не беа среќни со тој потег на Венгер. Сепак увидовме дека е одличен играч и во наредните наптревари ќе добива се повеќе шанси. Росицки ме бендиса во играта цело време беше активен. Ме чуди само то шо Ремзи секоја утакмица има најмногу километри истрчано на утакмиците, а една асолна работа нема напраено. Поарно нека седи мирен барем нека не се уморва. Јенарис треба да добива на овие утакмици кога бековите ни се повредени повеќе шанси, нека бери искуство детето. Се на се гледано кога ќе се опорават Вилшер, Сања, Сантош ќе пејме друга песна. Дотогаш да гледаме да држиме ритам со 4тото место и да ги поминиме Милам во ЛШ.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ај малце бидете објективни.
Чембрлејн со своите 18 години не може да изигра цел натпревар.
Одозгора Аршавин има изиграно доста добри натпревари откако влегол како замена во последните 15-20 минути, лани имаше 15 асистенции и неколку клучни голови.
Замената си беше на место.
Друже немој жити се со вакви муабети.....Ја знаеме формата на русинот сезонава, едноставно полоша одлука неможеше да донесе.....Башка ако не запримети Окс беше човекот што беше најмотивиран на натпреваров и играше со цело срце....

Иначе бруки сме, сам себе убил работава.....Венгер или напушен беше или не знам кој му беше филмов со Аршавин......Срамота, ко цела публика, дури и РвП се бунеше кога виде кој ќе биде заменет.....Окс МОТМ, заедно со Кош......РвП не доволно концетриран во клучни моменти.....Промашивме неколку 100 % шанси и тоа е тоа....
А за Аршавин не ми се збори, вториот гол чиста негова вина......Башка да сум на негово место одма сам би си заминал од клубот, вакви негативни реакции при негово влагање мора да боли......
Венгер БИГ ФЕЈЛ на натпреваров.......

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Иначе да искоментирам нешто за навивачите. ОК, никој од нас не се согласува со одлкуата да се извади Окс, ама да му се свирка и вика уа на Аршави, на шо личи тоа бе.

И на крајот, пет минути продолжение, цел тим оди напред да даде гол, а пола стадион празен, не ни дочекаа да видат дали ќе го израмни тимот резултатот. Многу се бедни домашните навивачи, овој пример не е единствен.

Гостинските навиачи на 8-2 на Олд Трафорд пееја не знам колку време по крајот на утакмицата.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Волкот !? Оти не беше во составот денеска !? Да не е повреден !?:tapp::tapp::tapp:

Замената беше на место, се сложувам. Но, дека немавме среќа не можиме да се вадиме на секое. Едно 1000 пати сме немале среќа. Не е то то. Знајте како би го преформулирал тоа ? Вака !

Немаве знаење да ги казниме грешките на Јунајтед ! Толку !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Друже немој жити се со вакви муабети.....Ја знаеме формата на русинот сезонава, едноставно полоша одлука неможеше да донесе.....Башка ако не запримети Окс беше човекот што беше најмотивиран на натпреваров и играше со цело срце....

Иначе бруки сме, сам себе убил работава.....Венгер или напушен беше или не знам кој му беше филмов со Аршавин......Срамота, ко цела публика, дури и РвП се бунеше кога виде кој ќе биде заменет.....Окс МОТМ, заедно со Кош......РвП не доволно концетриран во клучни моменти.....Промашивме неколку 100 % шанси и тоа е тоа....
А за Аршавин не ми се збори, вториот гол чиста негова вина......Башка да сум на негово место одма сам би си заминал од клубот, вакви негативни реакции при негово влагање мора да боли......
Венгер БИГ ФЕЈЛ на натпреваров.......
Венгер биг фејл?
Игравме со апла скрпен тим и повторно му се носевме на Јунајтед, имавме 2 сто-постотни неискористени шанси и уште 3-4 добри шанси.
Венгер беше тој што одлучи Окс да игра од почеток.
Не може со 18 години да изигра цела утакмица., сосема оправдана измена, Аршавин е за критика, не Венгер.

D

D_NazGUL

Гостин
На работа сум денес цел ден и не можев да го пратам мечов. ПО коментариве гледам дека ќе сум се нервирал и вака и онака. Јбг шо би рекол А.В. „и лига на европа не е лошо“

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Венгер биг фејл?
Игравме со апла скрпен тим и повторно му се носевме на Јунајтед, имавме 2 сто-постотни неискористени шанси и уште 3-4 добри шанси.
Не може со 18 години да изигра цела утакмица., сосема оправдана измена, Аршавин е за критика, не Венгер.
Се сложувам.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
БРАВО ВЕНГЕР!
Официјално, Аршавин на клупа а Чембрлејн прва постава!
Џабе кога се посра со измената
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 19:53 ---
Ај малце бидете објективни.
Чембрлејн со своите 18 години не може да изигра цел натпревар.
Одозгора Аршавин има изиграно доста добри натпревари откако влегол како замена во последните 15-20 минути, лани имаше 15 асистенции и неколку клучни голови.
Замената си беше на место.
НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ!!!

Како може други на 18 год да можат, како може Вилшир на 19 да одигра цела сезона? Така можеше и Чемберлејн.
Тврдам дека Чамбо беше нашиот најдобар играч на натпреварот и Венгер направи ОГРОМНА глупост.
Аршавин е дрво неделкано а и реакцијата на навивачите и на РВП доволно говори колку правилна била измената на Венгер... Јас не памтам во мојот живот публиката да го свирела Венгер за измена...

Член од
16 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Чемберлејн 2 пати боље од Волкот, Ремзи стандард најголемо дрво од сите.. стварно незнам како може од оваква шупелка играч да бидне, стварно незнам што гледа Венгер во дегенов..

Тоа што ти не го гледаш. И очигледно ти треба да си ставиш наочари, бидејќи тој е еден од најдобрите поединци во Арсенал.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 20:00 ---
Чемберлејн 2 пати боље од Волкот, Ремзи стандард најголемо дрво од сите.. стварно незнам како може од оваква шупелка играч да бидне, стварно незнам што гледа Венгер во дегенов..

Тоа што ти не го гледаш. И очигледно ти треба да си ставиш наочари, бидејќи тој е еден од најдобрите поединци во Арсенал.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Венгер биг фејл?
Не држи вода тоа имал 18 години бла бла, да имаше причина ,замор, слаба игра, грешки, повреда ок....Јас барем не видов причина да го извади.....Дечкото си беше топ.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Џабе кога се посра со измената
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 19:53 ---

НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ!!!

Како може други на 18 год да можат, како може Вилшир на 19 да одигра цела сезона? Така можеше и Чемберлејн.
Тврдам дека Чамбо беше нашиот најдобар играч на натпреварот и Венгер направи ОГРОМНА глупост.
Аршавин е дрво неделкано а и реакцијата на навивачите и на РВП доволно говори колку правилна била измената на Венгер... Јас не памтам во мојот живот публиката да го свирела Венгер за измена...
Никој брат не рече дека не беше најдобар. Едноствано во тој момент, Венгер мислеше дека Аршавин би бил подобро решение во нападот. Поискусен. Но, Аршавин потрфли. Треба да викаме по Аршавин, не по Венгер. Но, вината секогаш паѓа на менаџерот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Мореееееееееееееееееееееееееееееее,мислев Волкот или у кома или му се придружил горе на Господа.Фала богу што стана се опуштив малку уууааааа :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Гледам не спомнавте, но со тешко срце морам да укажам дека Вермален има вина и во двата гола, првиот гол не го маркира Валенсија на неговата страна, за вториот гол го нема никаде како лев бек, Аршавин се бори со Валенсија, Томас беше отиден централно.

Факт е дека Вермален е квалитетен централен, ама за лев бек не е баш, подобар беше од Џуру ама сепак.

Лев бек ни треба, одма, Сантос бааѓи време ќе биде отсутен, а со Гибс никогаш не сме на сигурно, може да се врати и утре, а задутре пак да се повреди уште пола година. Стварно не знам дали Венгер свесно мисли дека до крајот на сезоната може без вистиснк лев бек, залудно користејќи ги централните дефанзивци на неприродна позиција.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ!!!

А Аршавин исто така не требаше да влезе во игра кога го даде победничкиот гол против Барселона? Или тогаш не бил дрво недоделкано?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Што е работава со Бенајун, зошто не беше во составот денеска?

Инаку после толку пропуштени шанси за гол си загубивме школски.

Незнам по кој пат ама ај еве уш еднаш, Ремзи бе ајван еден! Венгер е покрив, што кур виде у трубач како него ја стварно не разбирам!

Kajgana Shop

На врв Bottom