Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Читни малку на темава, некоја страна поназад да видиш што се случувало, ќе видиш дека веќе има линк поставено со ова ;)
И не верувај многу многу затоа што 15 милиони за некој 18годишен бек без искуство Венгер не дава па што сака нека е.

Иначе незнам зошто сега пак до толку го кривите Аршавин и му давате толку лоши оцени. Јез да не беше најсјаен, ама па и не беше до толку дно.
Се надевам дека ќе му се врати самодовербата, а со тоа и формата. Исто и Арсен изјави дека Бентнер со секој натпревар е се подобар и поопасен пред гол, а тоа можеме и самите да го забележиме. Сепак јас не би го играл повторно десно крило иако добри му се подавањата. Како лево крило и централен е најопасен.
Еј ако де има ставено не е истиот така? кажи дека ти си го ставил го видов не се секирај :smir:

И викаш не дава Венгер толку пари? а Волкот, А Едуардо а КОШЧИЕЛНИ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Еј ако де има ставено не е истиот така? кажи дека ти си го ставил го видов не се секирај :smir:

Абе читај малце...

И не верувај многу многу затоа што 15 милиони за некој 18годишен бек без искуство Венгер не дава па што сака нека е.
Волкот беше англичанец затоа го преплатија а другиве па не беа баш 18 години

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Едуардо и Кошелни за 10, а Волкот за 9. Едуардо немаше 18 години, беше убедливо најдобар стрелец во првенството, со солидно искуство како со репрезентацијата така и со клубот, а и му има оставено импресии на Венгер и на дуелот Динамо-Арсенал.
Кошелни нема 18 години, играше во далеку поквалитетно првенство од Хрватското каде што беше ми се чини во резервите на тимот на годината. Баша Венгер го владее цело Француско и знае кој е вистински талент со потенцијал.
Волкот беше млад да, ама доволно е да знаеш дека е Англичанец па да знаеш зошто цената му била толкава, која сепак не била ни 10 милиони, а не 15.
Плус како едно правило на трансфер пазарот е дека напаѓачите се поскапи од одбранбените.
Поради сите овие факти ме чуди што се спомнува цена од 15 милиони макар и со разни клаузули исплаќана, а Венгер притоа изјавува после утакмицава дека е мирно на трансфер пазарот и најверојатно нема да се донесе некој.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Читни малку на темава, некоја страна поназад да видиш што се случувало, ќе видиш дека веќе има линк поставено со ова ;)

Иначе незнам зошто сега пак до толку го кривите Аршавин и му давате толку лоши оцени. Јез да не беше најсјаен, ама па и не беше до толку дно.
Се надевам дека ќе му се врати самодовербата, а со тоа и формата. Исто и Арсен изјави дека Бентнер со секој натпревар е се подобар и поопасен пред гол, а тоа можеме и самите да го забележиме. Сепак јас не би го играл повторно десно крило иако добри му се подавањата. Како лево крило и централен е најопасен.
Волкот ? Колку даде за него ?

--- надополнето ---

Makedonec_7 напиша:
Се извинувам, не видов дека имате цитирано за Волкот... Но, и не верувам дека и е невозможно.. Само во целиот приказ на ситуацијата не ми се свиѓа тоа дека „другар му рекол дека е готово“... Да не му е дечко на овој ?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

--- надополнето ---

Се извинувам, не видов дека имате цитирано за Волкот... Но, и не верувам дека и е невозможно.. Само во целиот приказ на ситуацијата не ми се свиѓа тоа дека „другар му рекол дека е готово“... Да не му е дечко на овој ?
Како да навиваш од вчера за Арсенал, а знам дека не е така. И како да не го познаваш Венгер, а знам и тоа дека не е така.

--- надополнето ---

http://gunnerblog.com/?p=2714

Кој не го мрзи нека прочита.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Некако сакам да почнам да вервам во тоа... Зошто ? Иди многу тежок период за нас понатаму... Многу, дури и премногу во последните, ќе се осмелам да кажам 10 години... Имаме дуел, со Барселона, играме во ПЛ, играме финале Карлинг Куп, играме 5 рунда од ФА Куп... И тоа како ќе ни бидат потребни дефанзивци... Се тресам при секој пад на Џуру или контакт, да не останеме и без него... Кога деновиве на еден меч, се жалеа Насри, Фабрегас и Џуру на повреди, се плашев само за Џуру да не биде посериозно... И сакам, пробвам да се убедам и јас, самиот пред се, дека Венгер ке донесе еден дефанзивец, независно дали бил 20 000 000 или 2 000 000 или пак бил на позајмица... Мене ми е јасно, дека нема да даде толку пари, но, секогаш има едно но, ако некогаш даде пари за дефанзивец тоа би бил Кејхил... Мене на така ми оди работата...

Иначе сето тоа, е дека пробувам да се убедам дека ке купиме/позајмиме нешто до крајот на преоднив, за после да не си ја чукаме главата, но тешко ми е за вервање то...

--- надополнето ---

Како да навиваш од вчера за Арсенал, а знам дека не е така. И како да не го познаваш Венгер, а знам и тоа дека не е така.

--- надополнето ---

http://gunnerblog.com/?p=2714

Се одлогирав од форумот, и се спремам за гледање тенис, се одлогирав и од Фб, ја откачив Стефанија, но го пуштив линков во позадински јазиче... Го читав и гледав и останав фасциниран... Ти благодарам за убавиот линк, споделен со нас, Ганеру...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Jack Wilshere на твитер:

Thoughts with Bacary Sagna! Glad to hear he is okay! We need him!

Добро е не е страшно

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Ne gledav sto se slucilo so B.Sagna I sepak se znaese koj ke tepa tuka bes somnenie zatoa drink is on me today :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Gi citam postovite i gledam deka nekoi od vas zborite deka Arshavin e slab, no mislam deka malku po malku se podobruva. Ne e toa so bese, trca, se bori, baska napravi asistencija za gol, sto ne e bas loso, za igrac koj bese vo senka podolg period. Golot na Nikolce bese u stilot na Henry, bravo. Denilson pak go fakaat budalite, neznae kaj ide izgleda pubertet go faka :) Fabregas zapna gol da dade i dade. Sutirase, utrcuvase, sve proba i na kraj se pozlati. Super izigrano od celiot tim, samo taka da produzat. Za defanzivec, prilicno solidna opcija e nekoj na pozajmica da zeme stariot, da ne frla pari na polu sezona, no sepak ima use 4 dena da ne iznenadi.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Од тоа шо ве прочитав сите, очигледно Денлисон и Аршавин биле лоши.... Сега влегувам јас, и да нека ни е честито првото финале годинава... Се надевам дека ке има до крај барем уште 3 финалиња...

И ако некој можи голојте да ги постира ? Данкешен предвреме
Денилсон и Аршавин и не беа до толку лоши вчера....За Аршавин мислам доволно се искоментира, но и Денилсон имаше голем придонес за 3 гол, по неговата скратена топка, така што да не го критикуваме само, тука и да го пофалиме кога ќе има придонес...

Член од
16 октомври 2010
Мислења
12
Поени од реакции
1
ван перси небеше нешто екстра вчера,но знаејќи дека секој трет ден имаат натпревар оправдано е.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Честито нека ни е финале....Мило ми е што Аршавин играше на повисоко ниво од претходните утакмици и се надевам дека мечевите со Барса ќе се врати во топ форма и да им збрца 2-3 голчиња

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
[/COLOR]http://gunnerblog.com/?p=2714

Брате,оти е многу убаво,му правам копи-пасте.Едноставно мора да се прочита.:pipi:

IF you can keep your head when all about you
Are losing theirs and blaming it on you,

If you can trust yourself when all men doubt you,
But make allowance for their doubting too;

If you can wait and not be tired by waiting,

Or being lied about, don’t deal in lies,
Or being hated, don’t give way to hating,

And yet don’t look too good, nor talk too wise:

If you can dream - and not make dreams your master;
If you can think - and not make thoughts your aim;

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same;

If you can bear to hear the truth you’ve spoken
Twisted by knaves to make a trap for fools,

Or watch the things you gave your life to, broken,

And stoop and build ‘em up with worn-out tools:

If you can make one heap of all your winnings
And risk it on one turn of pitch-and-toss,

And lose, and start again at your beginnings
And never breathe a word about your loss;

If you can force your heart and nerve and sinew
To serve your turn long after they are gone,
And so hold on when there is nothing in you
Except the Will which says to them: ‘Hold on!’

If you can talk with crowds and keep your virtue,

Or walk with Kings - nor lose the common touch,

If neither foes nor loving friends can hurt you,
If all men count with you, but none too much;

If you can fill the unforgiving minute
With sixty seconds’ worth of distance run,

Yours is the Earth and everything that’s in it,
And - which is more - you’ll be a Man, my son!

Rudyard Kipling, 1895

Come On You Gunners. Time to end the wait.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Колку од прилика пари е еден дрес од Арсенал по Скопје?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Thanks 4 your messages.feeling better,resting,can't even remember what happened wembley babyyy hehe

Kajgana Shop

На врв Bottom