Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
Не бе, 18-19ти септември играме прва утакмица од групи во ЛШ.Квалификации во ЛШ ќе играме?
Дај нека ни се падне барса во група да ги утепаме, и нив и овие тука на форумовНе бе, 18-19ти септември играме прва утакмица од групи во ЛШ.
На 30 август е ждрепката.
Квалификациите се играат порано.
Кој сака нека ни се падне, мислам дека групи проаѓаме без проблем. Традиционално си играме јако во групи, али коа ќе дојде нокаут фаза каша сме.. Се надевам годинава нема да биде така, Подолски не појача, Жиро е на пат, уште еден момак средина да се додадат на минатогодишниот наш состав и ќе бидеме супер. Пу пу да не урочувам али мислам дека ќе ја прекинеме "сушата" што не спопадна последниве 7-8 годиниДај нека ни се падне барса во група да ги утепаме, и нив и овие тука на форумов
Остај ти твитер митер, веснициве се полни со тоа....Потпишано има веќе 100 % ,после европското ќе биде и официјално....Се шират гласини на твитер дека потпишал. Но да почекаме до утре, на официјална ќе има ако е вистина. Или сака некој да ни урочи
Чекај, не сме ги продале играчите... секогаш по големите дешавки правиме чистки.. да не трчаме пред време никаде.И официјално, според сите други медиуми (освен Арсенал.ком) потпишал. Наводно само се чека завршувањето на ЕП и ептен официјално да биди. Очекувајте го кон 3-4 јули. Добро е, е ова е веќе друго. Среден ред, мислам дека сме компетитивни, и можам да речам, дека конечно, КОНЕЧНО, Арсенал има состав, комплетен состав. Ако Венгер не успее и оваа година, тогаш можи е време за нова ера во Арсенал.
Викаш ? Сеа како мислиш Чистка ? Во имињата на Никлас и Андреј ? Нив ниту ги очекувам. Нема да се изненадам ако се ослободи и од Шамак. Парк би останал, мислам. Друг не очекувам да си оди, 99.9%. Ван Перси и Волкот ? Како што поминува времето, некако убеден сум дека ќе останат.Чекај, не сме ги продале играчите... секогаш по големите дешавки правиме чистки.. да не трчаме пред време никаде.
Нажалост, тоа сум го научил задниве години!
Искрено не сум сигурен за никого... исто почнувам да сумљам за Бени и Шамак дека е можно да останат како и РвП да замине... незнам.Викаш ? Сеа како мислиш Чистка ? Во имињата на Никлас и Андреј ? Нив ниту ги очекувам. Нема да се изненадам ако се ослободи и од Шамак. Парк би останал, мислам. Друг не очекувам да си оди, 99.9%. Ван Перси и Волкот ? Како што поминува времето, некако убеден сум дека ќе останат.
Јас мислам дека овие трансфери се баш за тоа. Да се наговорат тие да останат. Ако не освоиме ништо и оваа, а ако останат сите овие, воопшто нема да ги кривиме, ако сакат сите нека си одат. Не се улај да седат. Мислам дека Робин ќе потпише уште 3 години договор.Искрено не сум сигурен за никого... исто почнувам да сумљам за Бени и Шамак дека е можно да останат како и РвП да замине... незнам.
Додека не дојде тој преоден рок до крај... не коментирам многу многу за овие работи