Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па така де, и јас така мислев...Али не би посакал никој да крши нога... Ни на мајтап... Доста е од кршење, веќе ! :)

--- надополнето ---

Џек Вилшер има само пофални зборови за Марио Балотели, и покрај тоа што напаѓачот на Сити изјави дека не слушнал за фудбалерот на Арсенал.
Балотели синоќа ја доби наградата Golden Boy, најдобар европски млад фудбалер која ја доделува Tuttosport, второто место му припадна на фудбалерот на Арсенал, Џек Вилшер.

Запрашан што мисли за второпласираниот Џек Вилшер, Балотели синоќа одговори:

"Како е неговото име? Вил...? Не, не го знам него, но следниот пат кога ќе играме против Арсенал ќе внимаван на него. Веројатно ќе можам да му го покажам Golden Boy трофејот и да го потсетам дека јас го освоив".

И покрај ваквата изјава на Балотели, Вилшер има пофалби за младиот напаѓач на Манчестер Сити.

"Би сакал само да кажам дека ми е чест што го освоив второто место во трката по 'golden boy'! Сакам да им се заблагодарам на сите што гласаа за мене" - напиша Вилшер на својот Twitter.

"И сакам да му честитам на Марио Балотели за победата, иако тој не знае кој сум! Тој е топ фудбалер!"

Вилшер и Балотели ќе имаат можност да се сретнат на 5. јануари кога Манчестер Сити патува во Северен Лондон на дуел против Арсенал.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Би сакал да кога ќе играт против шити, да се спречкаат балотели и Вилшер па ќе му покаже кој е....
Д'еба нигеро.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Би сакал да кога ќе играт против шити, да се спречкаат балотели и Вилшер па ќе му покаже кој е....
Д'еба нигеро.
Абе ако се спречкаат срамота ќе биде за балотели да јаде чотек од помалав (физички) од него.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
можно е и да се праи на тошо, а можно е и да е стварно мутав, и онака цело време седи на клупа у сити

у секој случај големо нигерско сељачиште

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Maмето него гупско..Леле леле,осеќам Вилшер ќе му скрши нозе :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
можно е и да се праи на тошо, а можно е и да е стварно мутав, и онака цело време седи на клупа у сити

Јас мислам дека и двете е и се прави на Тошо, а и тешко мутле е. Затоа и се прави на Тошо затоа што е мутав. 2 во 1.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Имате некаква информација дали дербито во понеделник на Емирати ќе се одигра, т.е дали има шанси за врнежи од снег повторно?​

--- надополнето ---

За 5 дена еден од најважните утакмици сезонава, дома со Челзи.

Се надевам дека нема да се одложи натпреварот, дека ќе се игра добар фудбал, дека Дрогба ќе скрши нога у меѓувреме и најважното, дека ќе победиме!
Зашто бе ? Што напраил човекот ? :icon_bigg

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ф

Фил Ајви

Гостин
Д'еба нигеро.
Стварно мислиш дека Вилшер може да му се спротивстави во тепачка? Само во игра можеби.

Вистина малку е чукнат и некогаш тера ретардиран филм ама од кај тоа дека седи на клупа? :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom