- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.836
- Поени од реакции
- 495
Реал не сака да преговара за позајмица, само за целосно откопување на кака а 30м за кака не вредат моментално...Да бев Венгер ќе го земев Кака. Искуство ви треба!
Реал не сака да преговара за позајмица, само за целосно откопување на кака а 30м за кака не вредат моментално...Да бев Венгер ќе го земев Кака. Искуство ви треба!
Што сака па овој Артета, попрво ќе им ги дадевме тие плати на Клиши и Насри.Ben Smith of The Times reports that the club's bid for Mikel Arteta fell through due to personal terms and the length of contract. крвта да им ебам,еден асален играч неможат да договорат
Да да... а за Сити вредеа не знам колку милиони за Насри на една година од истекување на договорот ако не се лажам...Реал не сака да преговара за позајмица, само за целосно откопување на кака а 30м за кака не вредат моментално...
Бенајун просек..гитла дружеДа да... а за Сити вредеа не знам колку милиони за Насри на една година од истекување на договорот ако не се лажам...
Итно ви треба добар и искусен играч од средниот ред а преговарате со некакви Бенајуновци и слични просеци...
Во споредба со Фабрегас, Насри... тежок просекБенајун просек..гитла друже
29 год има во 30та е влезен,знаеш венгер каков е спрема тие играчи...Што сака па овој Артета, попрво ќе им ги дадевме тие плати на Клиши и Насри.
Моментално ако споредуваме и Кака е тежок просек во споредба со Фабрагас,НасриВо споредба со Фабрегас, Насри... тежок просек
Добро сега... Кака е КЛАСА играч, докажан и признат. Да биде барем 50% од стариот Кака пак ќе биде подобар од Бенајун. Вистина е дека моментално не е во форма но и вистина е дека не добива којзнае какви шанси во Реал Мадрид Ми се чини дека ако отиде во некој клуб со помала конкуренција каде што ќе може да добива поголема минутажа ќе се разигра... or it's just meМоментално ако споредуваме и Кака е тежок просек во споредба со Фабрагас,Насри
Ако го споредуваме Кака во најдобрите години со Насри и Фабрегас сега,нормално дека Кака.Добро сега... Кака е КЛАСА играч, докажан и признат. Да биде барем 50% од стариот Кака пак ќе биде подобар од Бенајун. Вистина е дека моментално не е во форма но и вистина е дека не добива којзнае какви шанси во Реал Мадрид Ми се чини дека ако отиде во некој клуб со помала конкуренција каде што ќе може да добива поголема минутажа ќе се разигра... or it's just me