Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се е супер само уште Артета да дојде. :D
Артета го свиѓам оддамна како играч. мислам дека ќе се вклопи и тоа одлично.
Ајдемо ајдемо. :D
Само Артета,замена за Насри и Цеск ? Или пак Бенајун...оф брее,ви ар ин дип шит.
Да дојде Артета и Мвила,е тогаш ќе беше супер трансфер период.
Некои изјавуваат дека неможат да договорат за сумата на Артета,така да тешко да се случи,а Бенајун веќе преговарал со нас. ццц
Николче преговарал со Сандерленд.

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Што играчи се бе овие досега што се купени а и со тие што се поврзуваме:confused::mad::tapp:
Бенајун на позајмица ох леле :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што не ви чини кај Бенајун, има искуство, одличен креатор, позајмица е, во никој случај не сте во загуба.

A

Avenger99

Гостин
И јас мислам оти не го бива Бенајун,Артета е каде каде подобар избор,да почекаме уште малце и да видиме..

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Што не ви чини кај Бенајун, има искуство, одличен креатор, позајмица е, во никој случај не сте во загуба.
Кога го баравме на 25-26 години не дојде кај нас ојде кај Ливерпул, зошто ни е сега на 31 година, има други играчи за зимање а и плус тоа склон е на повреди, кога мислев на други, Фелаини, Артета,МарвинМартин,М`вила,Хазард

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ој барај си ги пријателите
Прибери си го јазикот и смири си го односот зошто ќе трпиш санкции. Убаво ве прашав што не ви чини кај Бенајун, зошто според мене се работи за многу потценет фудбалер. Јас кажав што е доброто кај него и очекувам некој од вас да ми каже зошто не ви чини а не само тролање.
--- надополнето: Aug 31, 2011 5:56 PM ---
Кога го баравме на 25-26 години не дојде кај нас ојде кај Ливерпул, зошто ни е сега на 31 година, има други играчи за зимање а и плус тоа склон е на повреди, кога мислев на други, Фелаини, Артета,МарвинМартин,М`вила,Хазард
Е ова е одговор. Не знаев дека сте го барале кога бил помлад. Знам дека се повредува ама сепак има многу искуство, одлично игра кога е здрав. Позајмица, не ќе давате пари за него :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шпанциве викаат Шамак за 6м. у Гранада !? Има вистина у тоа !? Не ги читав претходнив страни...:)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Човече ако барат + 5мил. за Артета, дај му ги.
Ебате ем сме очајни ем неќе пари да дава.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
мислам дека до полноќ ќе дојде артета ....

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Прибери си го јазикот и смири си го односот зошто ќе трпиш санкции. Убаво ве прашав што не ви чини кај Бенајун, зошто според мене се работи за многу потценет фудбалер. Јас кажав што е доброто кај него и очекувам некој од вас да ми каже зошто не ви чини а не само тролање.
--- надополнето: Aug 31, 2011 5:56 PM ---

Е ова е одговор. Не знаев дека сте го барале кога бил помлад. Знам дека се повредува ама сепак има многу искуство, одлично игра кога е здрав. Позајмица, не ќе давате пари за него :)
Позајмица но поарно е да се купи сега некој играч кој стварно ќе има што да придонесе за тимот а не да седе повреден во тимот нешто слично на ЏоКол лани во Ливерпул, сега е време за некој искусен играч што може да пруже барем 30 игри оваа сезона за тимот, некој кој не е склон на повреди и е во најдобри години ако се зима Плејмејкер нека се земе Марвин Марин човекот со најмногу асистенции лани во Европа 17 :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Нека го донесе М вила и све му простувам на венгер , Леле колку сакам тој играч да го видам во дрес од Арсенал , ауууууу:vozbud: мислам дека дечкото ќе го ора теренот , Ајде еднаш Венгер послушај ме и донеси го човеков :P :)
Во врска со Артета секако дека е добар играч и би бил од корис али и да не го земе него му опростувам све само за М вила

Kajgana Shop

На врв Bottom