излеа дека не му е гајле ... (се заебавам)Се чудев како Венгер успеал да не доживее срцев напад..
Јас мислам дека Венгер е човекот поради кој што стигнавме до оваа мера, да беше Венгер исправен ќе кажеше самиот дека управата не му дозволува да прави трансфери т.е го приморува да купува вакви неискусни и неспособни играчи како Џенкинсон, а не само да си продолжи да си губи од кого стигне и на крајот на секоја утакмица да вели: Многу научивме од денешниот меч(Мислам денеска научија како е да се прими 8 гола и тоа од Манчестер) лекција која многу,многу ретко ја доживуваат и екипи од 5/6 англиска лига кога се натпреваруваат во куповите против Манчестер).Момци ја иам едно прашање што си го зададов сам на себе али неможев да си дадам одговор ...
Да изгубиш 8-2 од најголемиот ривал (рецимо , немаа екипа , да - со деца играа итн итн) ама не е прелевање на чашата односно време да му се даде отказ на Венгер (поготово што нема освоено трофеј едно 20904920429 години ?)
И да , го поштуем типот и неговиот начин на играње МНОГУ ! Ама пак не ми е јасно ...
Поздрав !
Можеби го чека Господ повторно да се симне од небото и да почне да игра фудбал..Како е крива управата кога Венгер секоја година вика дека имало пари за трансфери и дека би дал и 40 милиони за играч доколку го најдел правиот?
шо те немашеМомци бе, кај сте бе момци ?
Преживеавте денес ? Добри ми сте ?
Не знам шо да напишам друго
Беше во преговори со едни сестри од други фан клубови, му требаше долго време за да ја најде вистинската а парите секако ги имаше на располагањешо те немаше
Алооо какви 10 бе од 3 до 5 10 беше гамеиро :OКако и да е во следните 24 часа Парк Чу Јанг потпишува за Арсенал. Арсенал би требало да го обештети Монако со околу 10 милиони фунти.
џам ке свитка,тој не вреди 10м,за него се шпекулира цена околу 4-5мКако и да е во следните 24 часа Парк Чу Јанг потпишува за Арсенал. Арсенал би требало да го обештети Монако со околу 10 милиони фунти.
по грешка пишав 10.... 10 милиони е договорот , додека трансферот е 3 милБеше во преговори со едни сестри од други фан клубови, му требаше долго време за да ја најде вистинската а парите секако ги имаше на располагање
--- надополнето: Aug 28, 2011 11:44 PM ---
Алооо какви 10 бе од 3 до 5 10 беше гамеиро :O
Ама едно е сигурно, каков и да е од Шамак подобар ќе еџам ке свитка,тој не вреди 10м,за него се шпекулира цена околу 4-5м
Sega im tekna deka e vreme za metlata! Velam jas neka opsotajt samo godinava vo premier ama so uslov da napravat zdrav tim sto dogodina ce pocne da osvojuva tituli. Dosta bese so gradinkive, cel svet ni se smee deneska!