Хахахаха јако.....Штета за младичов, ми падна жал ептен, не изигра лошо прво полувреме.....Fernando Torres: 18 apps for Chelsea, 1 goal.
Gervinho: 16 mins for Arsenal, 2 goals
Takov gol ni messi nema da dade !Жервињо ѕверотиња, ама сеа го искараа ќе го примаме.
Ти 'бам линковите да ти ибам, не го видов голот на Џекинсон... барем добар ли беше?
Pretpostavuvam posto ne dovolno fit so snaga a i da ne rizikuva povredi i glupostiЗошто Жервињо беше сменет?
45 минути се мачев со стримови, не можев да најдам ниеден добар. Не ги видов головите на Жервињо.
Од тоа што го видов - Волкот има нозе, нема мозок, Вилшер за Меси е Пандев, Мијаичи е феноменален, Џенкинсон е доста солиден (ако не го вклучуваме атрактивниот автогол), Гибс не се враќа назад навреме, Кошиелни е дрво, ќе мора да се подобрува одбраната.
Фримпонг е 15-ката.Себастијан "Кличко".
Него ја кога ви викав за Волкот дека освен брзина друго ништо не има.
Нас ни треба едно добро крило и еден добар лев бек.И нормално ако се продаде некој од Насри,Фабрегас да им се најде адекватна замена.А не Ремзии да ми го пушти.Иначе кој е овој 15та ?
Не ми е јасно само зашто Траоре не е земен...само Гибс остана од цел тим... да не нешто не е во ред со ѕверот :/Одбранава изгледа како швајцарско сирење. Под итно мора да се купи лев бек зошто со Гибс лошо ни се пишува. Волкот се повеќе и повеќе ме убедува дека освен брзина се друго кај него е слабо. Вилшер немам коментар, дечково е ѕверка.