Фан Клуб: Арсенал

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Два убави лоба видовме у прво полувреме :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Добро си го свирна, мака ми стана за детето.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
WOW.
Па мислам дека ни Бени ни Чамак не го умеат ова... да постигнат погодок ваков, ова е прекрасно... ова е прецизност... ова е нажалост грешен гол!
Но да беше на обратната страна... ех!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Жервињо ѕверотиња, ама сеа го искараа ќе го примаме. :D
Ти 'бам линковите да ти ибам, не го видов голот на Џекинсон... барем добар ли беше?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Fernando Torres: 18 apps for Chelsea, 1 goal.
Gervinho: 16 mins for Arsenal, 2 goals
Хахахаха јако.....Штета за младичов, ми падна жал ептен, не изигра лошо прво полувреме.....
Жервињо го извади заради овие Келн, ептен ќе ги напунеше хехехе....Шала на страна, го чува не сака да ризикува да се повреди, дека ови противнициве на почеток многу грубо полнаа со стартови....

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Зошто Жервињо беше сменет?

45 минути се мачев со стримови, не можев да најдам ниеден добар. Не ги видов головите на Жервињо.
Од тоа што го видов - Волкот има нозе, нема мозок, Вилшер за Меси е Пандев, Мијаичи е феноменален, Џенкинсон е доста солиден (ако не го вклучуваме атрактивниот автогол), Гибс не се враќа назад навреме, Кошиелни е дрво, ќе мора да се подобрува одбраната.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ништо од вакви дечиња нека тренира овој уште рано му е ! Gervinho е ѕвер браво мајсторе шпиц со ван перси треба да играат 4-4-2 ! Овој чамак е катастрофа 2 паса повратни имаше и двата ги заеба им даде на келн топки ! рамзи уште му е рано да игра резерва е добар за прв тим не е никако,несигурен таму коа дриблаше кај корнерот на наша половина и ја изгуби им ја даде топката ! Волкот џабе е брз коа нема врска од шпиц како што сака да игра ,таа контрата шутира без везе место да се смири дриблинг и шут он рогај бачко ! ВИЛШЕР (дар од господ за арсенал)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Жервињо ѕверотиња, ама сеа го искараа ќе го примаме. :D
Ти 'бам линковите да ти ибам, не го видов голот на Џекинсон... барем добар ли беше?
Takov gol ni messi nema da dade !

Зошто Жервињо беше сменет?

45 минути се мачев со стримови, не можев да најдам ниеден добар. Не ги видов головите на Жервињо.
Од тоа што го видов - Волкот има нозе, нема мозок, Вилшер за Меси е Пандев, Мијаичи е феноменален, Џенкинсон е доста солиден (ако не го вклучуваме атрактивниот автогол), Гибс не се враќа назад навреме, Кошиелни е дрво, ќе мора да се подобрува одбраната.
Pretpostavuvam posto ne dovolno fit so snaga a i da ne rizikuva povredi i gluposti :)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Одбранава изгледа како швајцарско сирење. Под итно мора да се купи лев бек зошто со Гибс лошо ни се пишува. Волкот се повеќе и повеќе ме убедува дека освен брзина се друго кај него е слабо. Вилшер немам коментар, дечково е ѕверка.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Себастијан "Кличко".
Него ја кога ви викав за Волкот дека освен брзина друго ништо не има. ;)
Нас ни треба едно добро крило и еден добар лев бек.И нормално ако се продаде некој од Насри,Фабрегас да им се најде адекватна замена.А не Ремзии да ми го пушти.Иначе кој е овој 15та ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Себастијан "Кличко".
Него ја кога ви викав за Волкот дека освен брзина друго ништо не има. ;)
Нас ни треба едно добро крило и еден добар лев бек.И нормално ако се продаде некој од Насри,Фабрегас да им се најде адекватна замена.А не Ремзии да ми го пушти.Иначе кој е овој 15та ?
Фримпонг е 15-ката.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Одбранава изгледа како швајцарско сирење. Под итно мора да се купи лев бек зошто со Гибс лошо ни се пишува. Волкот се повеќе и повеќе ме убедува дека освен брзина се друго кај него е слабо. Вилшер немам коментар, дечково е ѕверка.
Не ми е јасно само зашто Траоре не е земен...само Гибс остана од цел тим... да не нешто не е во ред со ѕверот :/

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Абе Траоре Траоре.Дупка бил на позајмицава у Јувентус.Башка што има само брзина и тој ко Волкот и да не кажам Гибс. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom