Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Комплетиран трансферот на Jенкинсон и Жервињо, Клиши во Сити...околу Насри и Фабрегас, топло-ладно.
Насри е на подготовки со тимот во Азија, Фабрегас изоставен поради ситна повреда.
Тоа е тоа накратко. :)
ок а што се деси со одбраната кеџил и самба?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хммммм ајде дечки некое добро стримче да се најде,гледам на сопкаст се тапа стримчиња.....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://sportingtv.eu/
Еве тука пуштив јас, супер слика чиста...чекам да почне мечот сеуште :]
Стартот...неможеше полош, овака ако овие не проаѓаат во одбрана, тогаш што ли гледа Венгер добро во одбраната наша?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
каде е дечкото што викаше дека Венгер знаел што прави со одбраната???
нека го види првото полувреме и ќе сфати колку сме слаби дефанзивно за да можеме дури да се надеваме за титула!!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
КОлку е камен овој маноне не е свесен ни самиот ! У напад сме каменчиња кружиме без врска само ни шутира некој ни ништо ! Треба тактиката да се смени ! Кај не шутираат уште со еден шпиц игра само ич не сум задоволен иако е пријателска не вреди да играме вака !! мора да се набива победнички ритам ! Фримпонг ѕвер

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Тука сум не игра Вермален како што гледаш не игра консајнли не игра сонг во средината и реков дека фале само еден играч во одбрана од типот на самба, но и по заминувањето на клиши сум повеќе за да земат лев бек, некој како Али Сисоко да биде цврст во одбраната

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прво полувреме против Кинези..
Играме против нај ниската нација... но повторно по прекин имавме проблеми, повторно на нафрлувања не јадеа... Како?
Средината не доволно координирана.
Скилачи- Незнам што човеков бара во Арсенал.
Џуру - Единствен со Траоре кој прави нешто во дефанзива, имаше само еден кикс...друго се му беше чисто реагирано.
Траоре-Еден од најдобрите, само еден кикс во офанзива кога не успеа да пројде, се сплетка, друго без кикс.
Вела- Се труди нон-стоп, можеби и највеќе од сите наши, цело време истрчува, најбитно од се само тој брка напред... и заслужи да го постигне погодокот.
Аршавин- Лошо. Најдобра негова карактеристика се пасовите прецизни... од 10 само 2 му беа прецизни... еден за волејот на РвП друг за погодокот... друго ужас!
Насри- Игра сам. Добар.
Росицки - Незнам што точно да кажам, го има цело време, но од 3 допири... 2 се лоши, има киксови доста многу, не е тој Росицки што сите се молевме да го видиме повторно...
Фримпонг- Немаме веќе потреба од Дефанзивен Среден играч! Човеков е нај борбеното нешто во тим што го имаме, како игра во дефанзива ... ме воодушеви. Само пас играта му е лоша сеуште, на тоа само да поработи треба.
Сања- Нема што за него, имаше само 2/3 допири, многу ретко играат по десна страна... А и противникот напаѓа од страна на Траоре и покрај тоа што погодокот падна по страна на Скилачи , односно по десно...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ХАХахха ОВОЈ ВОлкот ако е нормален ја марио да не се викам ! Пред гол место да шутне ја подава назад ,ццц колку шута имаше гол незнае да даде после сакал шпиц да биде . Овој шамак од прва со внатршена ја шутира хахахахахах неверојатно какви голгетери имаме у екипа .. абе дај не се заебавај венгеруу купи напаѓач лукаку или овој Кембел барем класични напаѓачи се повеке верба иам у нив што незнам ни како играат ни ништо од клипчиња само што сум ги глеал барем знаат да даваат голови

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Бендтнер врати сеееееееееее :D
Хахаха добар виц......
Него натпреваров прво полувреме беше ептен тиња.....Второ веќе беше друга приказна,имавме милион шанси али пак класика исто си кружиме околу шеснаесетник.....Башка Волкот што се неиспромаши.....Криво ми беше што не играа повеќе по лева страна, Мијачи какво ѕверче, ајде нека му даваат дозвола сакам нареднава сезона кај нас да го гледам.....
Прво полувреме и одбранта ни беше срање.....
Се на се, на таков дожд изиграа добра утакмица.....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За прв пат последниве 5/6 меча го гледам Шамак да трча и да брка топка... Ми се допаѓа!
Волкот, Мијачи, Гибс(денеска), Верма, Сонг, ВИЛШЕР( борец!), Карл( ми изгледа супер! )... добри.
Едноставно имавме супер игра второво полувреме, но не! Венгер човеку те почитувам највеќе на целиот свет но со 1 шпиц не оди, РвП еднаш во прво се врати позади Џуру и Скилачи да покрие... погодете во офанзива кој имавме? =.0
Значи не можеме да стигнеме до позиција за добар удар од внатрешноста, а од надворешност односно надвор од 16 не шутираат...
1. Мора да се постават барем 2 напаѓача.
2. Да се тренира удари од далечина, и да се даде компента дозвола и слобода за удари!

Kajgana Shop

На врв Bottom