Не,не..Не знам,ме мрзи да барам низ минатите поста....(може и веќе го имате гледано),но пред 4-5 дена вашиот капитен беше вкл на твитер преку камера...и одговараше прашања,онака како што ,,познатите'' тоа го знаат....
Eве ви линк од видеото,за оние кои не гледале тогаш
http://twitcam.livestream.com/49fql
Поззз
Да,да.....тоа е прашањето и причината......Ама јас колку што видов одговараше на одредени прашања што ги имаше од страна поставени од навивачите,нешто за повредата....ама не одговори на прашањето ,,дали ќе оди во Барселона''...hhНе,не..
Кажа кога ќе има над 500,000 следачи ќе постави наградно прашање,таа беше причината ) / кога се регистрирал на твитер мислам дека беше прашањето.
Добитникот ќе го гледа натпреварот против Блекбурн на 2ри април и после тоа ќе се запознае со Цеск.
Па вика just to let you know my injury is getting better,не личи на одговор на прашање.Значи можеби некои пишувале прашања,но тој не одговараше.А ти му го постави прашањето дали ке оди во Барса,па затоа знаеш дека не одговорил ? Грешка си девојче. :smir:Да,да.....тоа е прашањето и причината......Ама јас колку што видов одговараше на одредени прашања што ги имаше од страна поставени од навивачите,нешто за повредата....ама не одговори на прашањето ,,дали ќе оди во Барселона''...hh
Не,онака од страна забележав......Но,добро,не ме карај.........На твој терен сме......Нормално дека знаеш како стојат работите подобро од мене...Па вика just to let you know my injury is getting better,не личи на одговор на прашање.Значи можеби некои пишувале прашања,но тој не одговараше.А ти му го постави прашањето дали ке оди во Барса,па затоа знаеш дека не одговорил ? Грешка си девојче. :smir:
Кога станува збор за повреди РвП нема баш среќаvan Marwijk напиша:He got kneed in his thigh. But with a little luck he can play with Arsenal again this weekend,”