Апсолутно е така, после Стоук и после ова, го докажав мојот нов блог (читај потпис) и моите стравувања за Арсенал, и оваа сезона...Немаме карактер на шампиони... толку од мене шестгодишниот пост продолжува и после оваа сезона во која сум убеден дека ќе завршиме без трофеј после ова
Не боли поразов, боли сценарието, кое може да се случи понатаму, а кое сите ние добро го знаеме...Со оглед на тоа дека требаше да играме со 10 играчи од 2ра минута,ќе кажам заслужено не победија. Нека им е честито ). Поразов боли,но некако,не сум толку разочаран,со излегувањето на игра на Аршавин и РвП,ни даде до знаење Венгер дека подобро да не се повредат играчите.И да,денес Џуру и Лорен играа многу лошо,немаа никаква комуникација.
Да освоивме ќе викаа,никакво значење нема купов,сега кога не освоивме,неможете да освоите трофеј,па да се надеваме дека ќе го докажеме спротивното во мај,се разбира на прво место е ПЛ. )
Единствено како што кажа Авејк,психички да не паднат дечките,ќе видиме како ќе одговорат против Лејтон во среда(?),добро ќе ни дојде тој натпревар.
Што ќе се случеше, ако судијата досудеше правилно, и ако Шчезни добиеше црвен картон, и пенал !? Ќе бранеше Алумина, и можеби немаше да прими ваков гол... Но можеби ќе примеше поглуп.. Кој и дали е крив, во таа ситуација е тешко да се процени.... Но, Шчезни и сите други имаа трема, играа во грч, играа со страв... Росицки не беше толку лош, колку што Биргмингем имаја добро организиран среден ред, и не заборавајте дека Росицки имаше додавања, добар шут, но не може да го смени Фабрегас... Направи сеНе смееше да си дозволи толкава грешка Косчиелни !
Да беше алмунио мош немаше да се случи ова ама тоа е фудбал другарче ми вели сега што навива за челзи дека незаслужено сме изгубиле цццШто ќе се случеше, ако судијата досудеше правилно, и ако Шчезни добиеше црвен картон, и пенал !? Ќе бранеше Алумина, и можеби немаше да прими ваков гол... Но можеби ќе примеше поглуп.. Кој и дали е крив, во таа ситуација е тешко да се процени.... Но, Шчезни и сите други имаа трема, играа во грч, играа со страв... Росицки не беше толку лош, колку што Биргмингем имаја добро организиран среден ред, и не заборавајте дека Росицки имаше додавања, добар шут, но не може да го смени Фабрегас... Направи се
Хехехе, браос друже, добра забелешка, опушташ атмосфера малце....:kez:И на сето тоа најсмешно ми е Хлеб успеа да земе титула :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Now go make me a sandwich!Случајно или ?
Инаку, неможев да се решам кој да го стаам, па ајде реков розевиов!Now go make me a sandwich!