Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Немаме карактер на шампиони... толку од мене шестгодишниот пост продолжува и после оваа сезона во која сум убеден дека ќе завршиме без трофеј после ова
Апсолутно е така, после Стоук и после ова, го докажав мојот нов блог (читај потпис) и моите стравувања за Арсенал, и оваа сезона...

Толку и од мене

--- надополнето ---

Со оглед на тоа дека требаше да играме со 10 играчи од 2ра минута,ќе кажам заслужено не победија. Нека им е честито :)). Поразов боли,но некако,не сум толку разочаран,со излегувањето на игра на Аршавин и РвП,ни даде до знаење Венгер дека подобро да не се повредат играчите.И да,денес Џуру и Лорен играа многу лошо,немаа никаква комуникација.
Да освоивме ќе викаа,никакво значење нема купов,сега кога не освоивме,неможете да освоите трофеј,па да се надеваме дека ќе го докажеме спротивното во мај,се разбира на прво место е ПЛ. :))
Единствено како што кажа Авејк,психички да не паднат дечките,ќе видиме како ќе одговорат против Лејтон во среда(?),добро ќе ни дојде тој натпревар.
Не боли поразов, боли сценарието, кое може да се случи понатаму, а кое сите ние добро го знаеме...

Едино ми е жал за Вилшер, дечкото е заљубен во Арсенал...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не смееше да си дозволи толкава грешка Косчиелни ! :mad: :mad:
Што ќе се случеше, ако судијата досудеше правилно, и ако Шчезни добиеше црвен картон, и пенал !? Ќе бранеше Алумина, и можеби немаше да прими ваков гол... Но можеби ќе примеше поглуп.. Кој и дали е крив, во таа ситуација е тешко да се процени.... Но, Шчезни и сите други имаа трема, играа во грч, играа со страв... Росицки не беше толку лош, колку што Биргмингем имаја добро организиран среден ред, и не заборавајте дека Росицки имаше додавања, добар шут, но не може да го смени Фабрегас... Направи се

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Што ќе се случеше, ако судијата досудеше правилно, и ако Шчезни добиеше црвен картон, и пенал !? Ќе бранеше Алумина, и можеби немаше да прими ваков гол... Но можеби ќе примеше поглуп.. Кој и дали е крив, во таа ситуација е тешко да се процени.... Но, Шчезни и сите други имаа трема, играа во грч, играа со страв... Росицки не беше толку лош, колку што Биргмингем имаја добро организиран среден ред, и не заборавајте дека Росицки имаше додавања, добар шут, но не може да го смени Фабрегас... Направи се
Да беше алмунио мош немаше да се случи ова ама тоа е фудбал другарче ми вели сега што навива за челзи дека незаслужено сме изгубиле ццц :mad: :mad::mad:

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Цаки друже кажи живти све...овој по кумановску врску те молу

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Спомнував јас пишав во претходните страници НИШТО НЕ СЕ ЗНАЕ.
Сепак игравме без Фабрегас и Волкот. А исто така и Ван Перси се повреди за време на натпреварот. Така да..
Играчите дадоа се од себе, но тоа е понекогаш се нема среќа.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
И на сето тоа најсмешно ми е Хлеб успеа да земе титула :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Жално што примивне гол во 89 минута а имавме контрола на натпреварот..Како и да е Бирминген победи заслужено или не тоа е победа.
Мислам дека Венгер направи грешка со тоа сто го извади Arshavin а за РвП мислам дека доби мала повреда и мораше да го извади.
Сепак доколку победевме денеска, самодовербата ке беше голема, а сега е најважно во најскоро време да се соземат и да продолжат понатаму.
За голот што го примија грешката е кај двајцата бидејки ако овај одеше да рашчисти Шензи треба да види дека тој оди на тоа ама тоа е тоа.

Поздрав ГАНЕРИ и продолжуваме

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Епилогот од денешната утакмица:
Арсенал и после 6 години останува без титула
Паѓаме психички,испаѓаме од Лејтон,Барса не расцвета како пупка во мај,остануваме 2ро место Премиер Лига.
Дај боже да грешам!
Да не бидам толку песимист,дај боже да не паднат психички и машки да го изиграт крајот на сезоната,па да се порадуваме и ние малку на некоја титула а не тим кој што се бори за опстанок :)

Kajgana Shop

На врв Bottom