Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Кавани по се ми изгледа дека ќе оди во градот Манчестер, само не знам во кој тим.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Не ми се верува дека само на Санчез ќе остане,гарант планира и напаѓач да купува стариот ако веќе има пари на сметката.Лани неуспешно проба да го ангажира Суарез,а шпекулациите почнаа да се шират ова време.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Најискрено не ни сакам да дојде тука. Ми изгледа како преценет, преплатен играч, отиде од отепаната Итаљанска во уштепотепанта француска и не покажа нешто посебно (не играше на својата позиција додуша) на светското беше труп, еден од полошите играчи.

Веројатно ќе кошта 50 милиони фунти и преку 200.000 плата неделно.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. да не бидеме многу алчни. Порано нишо не сме купувале, па сме биле радосни со тоа ако некој од повреда закрепне. Сега со Санчез, Дебуши, Оспина и Кедира ако се заокружи трансфер периодот, нема што повеќе да бараме.

Ќе биде едно од најдобрите трансфер лета за Арсенал.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Се согласувам со Awake, иако сеуште ќе ни фали класа шпиц, но нема и некој избор на пазарот, така да поарно да купуваме само колку да се купи нешто, ако се најде добра прилика ако не, со играчите спомнати погоре, топсме.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Оној Овен кое исфрустрирано гомце е ај ај ај.....

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
btw дечки, според она што го читам скоро сите оние што пишуваат за Арсенал, Carl Jenkinson иде на позајмица во некој клуб од ПЛ. (најверојатно Newcastle) А, негова замена ќе биде 20 годишниот десен бек Javi Manquillo од Атлетико Мадрид.

А, Debuchy официјално би требало утре да биде преставен. Сега ова со Jenkinson и незнам колку е добро или лошо.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
btw дечки, според она што го читам скоро сите оние што пишуваат за Арсенал, Carl Jenkinson иде на позајмица во некој клуб од ПЛ. (најверојатно Newcastle) А, негова замена ќе биде 20 годишниот десен бек Javi Manquillo од Атлетико Мадрид.

А, Debuchy официјално би требало утре да биде преставен. Сега ова со Jenkinson и незнам колку е добро или лошо.
За мене перфектно. Кај и да оди ќе игра прв тим, особено во Њукасал, бидејќи ако се сеќавам убо не ни купија замена за Дебуши. Да билда ПЛ искуство во топ екипа која е секогаш на средина на табела и да има 40 меча во сезона е токму она што него му треба. Венгер сигурно има некој план со него и ќе знај шо да му речи за овај да дава максимум на секој меч во било кој тим да оди.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
За мене перфектно. Кај и да оди ќе игра прв тим, особено во Њукасал, бидејќи ако се сеќавам убо не ни купија замена за Дебуши. Да билда ПЛ искуство во топ екипа која е секогаш на средина на табела и да има 40 меча во сезона е токму она што него му треба. Венгер сигурно има некој план со него и ќе знај шо да му речи за овај да дава максимум на секој меч во било кој тим да оди.
Па не е баш така сјајно за Carl. Сврти страна поназад на темава. Само што се официјализира трансферот во Newcastle за новиот десен бек од Feynoord. :)

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.110
Па не е баш така сјајно за Carl. Сврти страна поназад на темава. Само што се официјализира трансферот во Newcastle за новиот десен бек од Feynoord. :)
Немора да значи дека ќе го пратиме у Њукасл глеам се шпекулира за позајмица во Стоук, дефинитивно потребна позајмица и за двете страни.

Kajgana Shop

На врв Bottom