- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Кавани по се ми изгледа дека ќе оди во градот Манчестер, само не знам во кој тим.
Болтон/Виган/Бури/Олдам сите се во играКавани по се ми изгледа дека ќе оди во градот Манчестер, само не знам во кој тим.
И Виган е ? Не знаев за него.Болтон/Виган/Бури/Олдам сите се во игра![]()
Ахa.И Виган е ? Не знаев за него.![]()
За мене перфектно. Кај и да оди ќе игра прв тим, особено во Њукасал, бидејќи ако се сеќавам убо не ни купија замена за Дебуши. Да билда ПЛ искуство во топ екипа која е секогаш на средина на табела и да има 40 меча во сезона е токму она што него му треба. Венгер сигурно има некој план со него и ќе знај шо да му речи за овај да дава максимум на секој меч во било кој тим да оди.btw дечки, според она што го читам скоро сите оние што пишуваат за Арсенал, Carl Jenkinson иде на позајмица во некој клуб од ПЛ. (најверојатно Newcastle) А, негова замена ќе биде 20 годишниот десен бек Javi Manquillo од Атлетико Мадрид.
А, Debuchy официјално би требало утре да биде преставен. Сега ова со Jenkinson и незнам колку е добро или лошо.
Па не е баш така сјајно за Carl. Сврти страна поназад на темава. Само што се официјализира трансферот во Newcastle за новиот десен бек од Feynoord.За мене перфектно. Кај и да оди ќе игра прв тим, особено во Њукасал, бидејќи ако се сеќавам убо не ни купија замена за Дебуши. Да билда ПЛ искуство во топ екипа која е секогаш на средина на табела и да има 40 меча во сезона е токму она што него му треба. Венгер сигурно има некој план со него и ќе знај шо да му речи за овај да дава максимум на секој меч во било кој тим да оди.
Немора да значи дека ќе го пратиме у Њукасл глеам се шпекулира за позајмица во Стоук, дефинитивно потребна позајмица и за двете страни.Па не е баш така сјајно за Carl. Сврти страна поназад на темава. Само што се официјализира трансферот во Newcastle за новиот десен бек од Feynoord.![]()
Потполно се согласувам со тебе за пишаново...Веснициве како да го изгубија осетот летово. .