Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
единствена шанса за титула имаме ако Утд изгуби од нас од Челзи и од Лосерпоол така ке бидеме во игра за титулата но сепак мислам мн зависи од денешниот резултат што ке направи да видиме Утд да почекаме да после тоа да почнеме да калкулираме
А ние, се ќе победиме до тогаш !? Не бе, друже, не... Песимист сум кога станува збор за Арсенал, во последните 3-4 години

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
a за вилшир што ке кажете малиот ме изненадува со најголемо срце игра на теренот од него очекувам мн работи во иднина ме потсетува на рој кин со понашањето и пожртуваноста за тимот и мислам дефенитифно дека тој денес беше мan of the match

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
a за вилшир што ке кажете малиот ме изненадува со најголемо срце игра на теренот од него очекувам мн работи во иднина ме потсетува на рој кин со понашањето и пожртуваноста за тимот и мислам дефенитифно дека тој денес беше мan of the match
А бе, и јас најпоќе го сакам Вилшир... Али, еве, со емоции, го пишам ова... Не можам и не знам ништо поќе

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
ЕПА јас сум оптимист ако не премиер лига сезона мислам дека сме многу подобри од лани и куповите наши се а ако ја победи барса ние ке бидеме фаворити за лига на шампиони:vozbud:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
ЕПА јас сум оптимист ако не премиер лига сезона мислам дека сме многу подобри од лани и куповите наши се а ако ја победи барса ние ке бидеме фаворити за лига на шампиони:vozbud:
Виц, а ? Убо е да си оптимист... :vozbud:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Али нели гледаш ко и обично во ово период почнаа да ни се повредуваат играчите.Верма е во аут од дамна,Насри е аут исто ко и Сонг,сезоната за Фабојански е завршена, еве сега Џуру,можеби и Диаби...Тоа е тоа.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
А бе, и јас најпоќе го сакам Вилшир... Али, еве, со емоции, го пишам ова... Не можам и не знам ништо поќе
ке биде подобро не се предаваме лесно ипак сме ГАНЕРИ ние
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

барем ти знаеш што значи ова и ми дава надеж :salut:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
aјде ајде ГАНЕРИ Утд губи бе луѓе главата горе има шанси за титула сезонава

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
добро е што утд губат, само тоа може да биде позитивно од целиот ден. инаку за утакмицата NO COMMENT. Само знам дека Скилачи треба под итно да си оди. Тешко нас ако Џуру е посериозно повреден

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
http://arsenalist.com/video/?id=xgwj72
стартот врз Диаби,за малце и по втор пат ќе му ја скршеа ногата.:uvo:
Кој кур ако стигна прв до топката,да му пукнеше ногата,тогаш фаул ке судеше ?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се сложувам, реков, за реакцијата на Дјаби, апсолутно, но.....:toe:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
aјде ајде ГАНЕРИ Утд губи бе луѓе главата горе има шанси за титула сезонава
У шо се кладиме дека Манчестер ќе ја свртат у второ полувреме?

Ова денеска беше катастрофа, целата одбрана ни е за у депонија, ЦЕЛА. Ни Џуру, ни Сања, ништо веќе не е светло во нашава одбрана.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Аууу не го видов стартот прееска ама ова е страшно. Овој Бартон нема памет. Јас разбирам боребеност и се ама кога немаш у главата ни 2 грама памет тогаш несмееш да играш во Премиер Лигата. Овој треба апсолутно да се казни, по можност да му се забрани фудбалот како професија...

--- надополнето ---

Аууу не го видов стартот прееска ама ова е страшно. Овој Бартон нема памет. Јас разбирам боребеност и се ама кога немаш у главата ни 2 грама памет тогаш несмееш да играш во Премиер Лигата. Овој треба апсолутно да се казни, по можност да му се забрани фудбалот како професија...

Kajgana Shop

На врв Bottom