Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Цело коло е МЕСТЕНО!!!
Видете која минута Манчестер даде гол, и како завршија СИТЕ утакмици, колку ПРЕСВРТИ
имаше????
Незнам дали е местено или не и башка не ме интересира за ругите.Мене ме интересира само Арсенал , а денес Арсенал беше оштетен од судијата и тоа на велико!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не губете надеж 1-1 е Јунајтед..... И јас мислам дека ке кикснат.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
опа 1-1 Утд ај бе нека не спасат волците ако треба после за нив ке навивам ајмо напред ВОЛЦИ

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Цело коло е МЕСТЕНО!!!
Видете која минута Манчестер даде гол, и како завршија СИТЕ утакмици, колку ПРЕСВРТИ имаше????
Да бе дечко, местена е цело коло... спиј на тоа уво ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ко за замена Алмуниа,Гибс и Ебуе се добри.Исто и Росицки.Но реков само ко замена.Скилачи не е ни за у резервен тим!
Сите се кловнови...Гибс само има потенцијал, ама шупелка е во одбрана. Ебуе заборавил да игра фудбал и како и сите црнци, нема мозок. Росицки во секое време би го заменил со Ленсбури и Ремзи. Алмуниа е добар за резерва, ама ете и него не сакам да го видам.

Епа ЗА МЕНЕ титулата е изгубена, па што сакате кажете! Тимов сеуште нема карактер за титула..Ако на вакви резултати против Тотенхем, Сандерленд и сега Њукасл ја освоиме тоа ќе биде само поради тоа што и конкурентите се волку мизерни. Нека идат у курац и Диаби и Венгер и Скилачи и Росицки. Кога читаме разни статии како за да играш во Арсенал треба и да си интелегентен, тогаш што бара Диаби?? Има ли 2 грама памет во главата ?? Ако само Венгер нека си продолжи со својот инает и нека се надева дека никогаш нема да ни се повредат играчи. Само како може да се надева покрај историјата што ја имаме последниве години...Баш сакам да видам какво додавање ќе направи Скилачи кон Меси оваа година...Аааа како не беше тука еден Кион или Адамс па да ги дигнеше на клоци на сред утакмица..

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
изгледа судиите го имаат ставено на око арсенал и со евертон и сеа и ме потсетивте со сундерланд истот копиле судеше се е против нас но ипак мислам дека ние ке се радуваме на крајот

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Магка бре и ти бе.Магла.Па судијата е крив бре ејјјјјјјјјјјј алооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!Кај ти е мозокот ејјјјјјјјјјјјјјј,КАДЕ????????????????????????????????????????????
Олади малку бе МАГЛОВИТ....
Смири хормони...
Види ја прво на раат снимката,види како ОДМОРАА твоите одбранбени играчи во последните 15 минути,па после поставувај прашања кај ми мозокот...:helou:
Или за секој загубен бод на Арсенал ,ќе го обвинуваш судијата....:pipi:
Па без разлика,дали свирнал пеналпротив Арсенал....
Кој КУРАЦ им е крив на твоите,кога се тројца на еден и се маваат во играчот на Њукасл како ПИЈАНИ КОКОШКИ....
И ги остваат 20 минути да се шетаат играчите на Њукасл пред гол...
Ако играа добра одбрана,ни судија ни никој немаше да им помогне на играчите на Њукасл....
Побарај си ја вината кај твојата одбрана,па после ГЛЕДАЈ ГИ И АНАЛИЗИРАЈ ГИ СУДИСКИТЕ ГРЕШКИ....
4-0 водеа да те потсетам,не 1,2-0...4-0 до 68 минута....
И трет фактор,е можноста од местење...
Е па ти види сега...
Ајт,неам намера да се расправам со такви како тебе...

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
мене само ме плаши помислата што ке се случи коа ке играме против барселона тогаш што ке биде кај ни го најдат крајот :nesvest:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
морам да кажам
создравје парината да си ги трошат тие што си ги зеле заради утакмичево
нека се ебе и платини и сите
евертон ,виган , арсенал :tapp:

--- надополнето ---

ауууу да бе
стоук ќе го забораев

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сакав толку да напишам, а сега не знам ништо, апсолутно ништо.. Но знам едно, ако титулата беше далеку, сега титулата е во хоризонтот, не се гледа... Без разлика како ке заврши мечот (победа на Утд.) ние сме далеку, веќе многу далеку.. Ова ќе влијае на тимот, и тоа како.. Се плашам дека и наредното коло можеби ќе киксниме на домашен терен.. Мечов не го коментирам, но ако јас бев тој кој „пробуваше“ некако да ублажи, пред мечов, губење ан бодови, тогаш јас сум најразочаран, бидејќи во првиот меч имавме се..

Дијаби, имаше свиткана нога, и пробувам да го „сфатам“ зошто реагираше онака, веројатно Дијаби го праша Џој дали е намерно ? И овој има одоговорено Да, и затоа онака реагираше.. Но, убеден сум дека ако останеше во игра, немаше да се случи да примиме повеќе од 1 гол... Скилачи е катастрофа, сега се видоа сите слабости при прикривање, и сум задоволен со 4-4, оти не сакам да помислам шо ќе беше ако судијата го признаеше голот, и ако Нолан погодеше во 93 е тогаш, не знам...

Само знам, дека можеби титулата е изгубена, можеби... Ако Утд не почне да губи бодови, ќе биде тешко, и тоа многу

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
за да ја земеме титулата треба да ги тепаме ман утд и они 2те утакмици со челзи да ги изгубат,а ние да ги тепаме сите.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
единствена шанса за титула имаме ако Утд изгуби од нас од Челзи и од Лосерпоол така ке бидеме во игра за титулата но сепак мислам мн зависи од денешниот резултат што ке направи да видиме Утд да почекаме да после тоа да почнеме да калкулираме

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Абе џабе е се.И да ги победиме Манчестер џабе е кога киксаме против акви екипи од нижи ранг.

Kajgana Shop

На врв Bottom