Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Денес од сите текми на ливче што ми се пишани Арсенал ми е најсигурна, иако има 4 и кусур коефициент, едноставно си верувам во екипата и мислам дека ќе здробиме.

D

D_NazGUL

Гостин
Ја набавив се: пиво, кикирики, пиво и уште малку пиво.
Дресот веќе е на мене.
За они кои имаат ДримБОКС:

Untitled-1.gif

Ајмо ајмо ...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе и јас сум сигурен дека ќе тепа Арснеал али не ги пишете на ливче дечки аман :(. Ко прво правило у кладилница е да не го играш твојот омилен тим....

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Абе и јас сум сигурен дека ќе тепа Арснеал али не ги пишете на ливче дечки аман :(. Ко прво правило у кладилница е да не го играш твојот омилен тим....
Јас не размислувам така, баш си ги играм навијачки, е сеа како год, не би ми било толку за ливчето колку за Арсенал, али се надам на најбоље:)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Manonne, Jenks, Per, KOS, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, RAMSEY, Gerv, Podolski.

Пак некои далавери прави професорот.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да, капитенот е болен, а зошто стартува Ремзи ич не ми е јасно. И зошто нема Спортклуб у пичку матер па ли на интерент че гледаме.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Абе сеа пак стрим треба да гледаме а?? ОООО боже, да не знае некој што се депава со спортклуб, сабајле скрос ок си беше

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Се зацврстува средината со Ремзи, сепак играме со Манчестер Сити на гости, актуелниот шампион во Англија. Ремзи трча многу, повеќе ќе покрива на крило од Окс.
А Верминаторов баш сега најде грип да закачи:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom