Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Добредојде за Makedonec 7 и ImmortalARSENAL на форумов и мило ми е што се повеќе оптимистички настроени фанови се приклучуваат на форумов.
Па нормално дека чоек мора да биде оптимист, не само тука, туку и во животот !

Живееме во таква средина, да ако не сме оптимисти, ке не снема од картата !

Затоа главата горе и Арсенал е Шампион !

Јас ја ставам раката во оган, за Венгер и Тимот !
Pesimist e optimist so iskustvo.

Т

Топџија

Гостин
На официјалниот сајт на премиер лигата е поставен следниов состав за утрешниот натпревар:

Arsenal: Almunia, Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy, Eboue, Song, Fabregas, Arshavin, van Persie, Eduardo
Mannone, Bendtner, Denilson, Ramsey, Wilshere, Gibbs, Silvestre.

Но ова не мора да биде така и утре. Секогаш има last minute changes.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Na site im e celta da bidat sampioni...Ali sampioni so mladi igraci ne se stanuva...Ke se frli nekoj kes i togas ke moze..Vaka nikad...

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
абе не се инатете за џабе без нови играчи немозе да се биде прво место а дека ке бидеме мегу првите 4 ке бидеме

Т

Топџија

Гостин
Kazi mi nov togas?
hahah
Не бе чоек немам намера, супер ти е потписов.

Али на сите на форумов ни е јасно твоето мислење околу потребата за трансферите и се согласувам до некаде дека има потреба од уште некој,а верувам дека и сите го сакаат тоа. Го имаш тоа потенцирано повеќе пати.
Само почекај уште некоја недела да заврши трансфер периодот, во овие две недели ќе се изиграат 5 натпревари и дури после ќе почнеме да правиме осврт на се што се случуваше летово и ќе прогнозираме до каде ќе стигне тимот.
А за промена во меѓувреме пробај да постираш нешто околу наредните натпревари, твои прогнози околу составот, потенцијални засилувања итн...
Поздрав :helou:

абе не се инатете за џабе без нови играчи немозе да се биде прво место а дека ке бидеме мегу првите 4 ке бидеме
Ако не се лажам ова ти е прв пост на темава, така да, добредојде

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Na site im e celta da bidat sampioni...Ali sampioni so mladi igraci ne se stanuva...Ke se frli nekoj kes i togas ke moze..Vaka nikad...
Аршесавин друже знам дека постовите што ги пишуваш се од нервоза поради тоа што немаме купено некое големо засилување али мора да ти е јасно дека сме таков тим кој не фрла многу пари и се потпираме на млади играчи кој за некоја година ке станат прави лидери на тимот.

Инаку за работите што се смениа во тимот ова лето најмногу сум изненаден од заминувањето на Коло туре меѓутоа очигледно парите си го прават своето, а највеќе од се ме нервираат изјавите и на адебајор и на туре дека венгер не знаел што прави , водел лоша политика а забораваат едно нешто , Да не беше ТОЈ венгер кој ги направи играчишта и двајцата тие ке играа во подпросечни клубови од белгија односно франција и никогаш немаше да бидат она што се денес и затоа тие никогаш нема да бидат запаметени како големи играчи (барем не за мене)
А во врска со сезонава отсекогаш сум сакал да се наогаме во позицијата на аутсајдери за титула затоа што секогаш кога било така сосема напротив секогаш сме имале одлична сезона и сме се бореле за титулата до самиот крај така да не се предавајте однапред имаме многу да покажеме оваа сезона.:toe:
И да многу многу ми е мерак за Дуду што полека си ја враќа препознатливата форма.Forzza DUDU.:vozbud:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Аршесавин друже знам дека постовите што ги пишуваш се од нервоза поради тоа што немаме купено некое големо засилување али мора да ти е јасно дека сме таков тим кој не фрла многу пари и се потпираме на млади играчи кој за некоја година ке станат прави лидери на тимот.

Инаку за работите што се смениа во тимот ова лето најмногу сум изненаден од заминувањето на Коло туре меѓутоа очигледно парите си го прават своето, а највеќе од се ме нервираат изјавите и на адебајор и на туре дека венгер не знаел што прави , водел лоша политика а забораваат едно нешто , Да не беше ТОЈ венгер кој ги направи играчишта и двајцата тие ке играа во подпросечни клубови од белгија односно франција и никогаш немаше да бидат она што се денес и затоа тие никогаш нема да бидат запаметени како големи играчи (барем не за мене)
А во врска со сезонава отсекогаш сум сакал да се наогаме во позицијата на аутсајдери за титула затоа што секогаш кога било така сосема напротив секогаш сме имале одлична сезона и сме се бореле за титулата до самиот крај така да не се предавајте однапред имаме многу да покажеме оваа сезона.:toe:
И да многу многу ми е мерак за Дуду што полека си ја враќа препознатливата форма.Forzza DUDU.
:vozbud:
:respect:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom