Т
Топџија
Гостин
Добредојде за Makedonec 7 и ImmortalARSENAL на форумов и мило ми е што се повеќе оптимистички настроени фанови се приклучуваат на форумов.
Општо прашање:Зш ти стои Бекам на сликата???(ако не е тајна)Па нормално дека чоек мора да биде оптимист, не само тука, туку и во животот !
Живееме во таква средина, да ако не сме оптимисти, ке не снема од картата !
Затоа главата горе и Арсенал е Шампион !
Јас ја ставам раката во оган, за Венгер и Тимот !
О_о Заборавив дека ова го има и на овој форум =]Не е никаква тајна ! Ама мора таму да остани до утре ова време !
Потоа менувам топик ! Не ми е лесно верувај !
Поздрав
И :welcom:ImmortalARSENALThe downside is that Wenger could be without as many as six players for Saturday evening’s match. Tomas Rosicky (hamstring) and Samir Nasri (broken leg) were already sidelined before the manager spoke to Arsenal TV Online on Thursday afternoon. However, in that interview, the Frenchman ruled out Theo Walcott (back), Johan Djourou (knee) and Lukasz Fabianski (knee) from the trip to Goodison Park, while Abou Diaby (groin) is classed as a doubt.
топло добредојдеДобредојде за Makedonec 7 и ImmortalARSENAL
од каде да знаат дека ова е најголемо дерби на двата тима што немаат отпаднато најдолго од сите ( кој им кажал до вчера пренесуваа ромско првенство )На два дена до напреварот, овие од Сител абер немаат за пренос на Арсенал ?
леле колку негативна енергија шириш тоа е страшна работа :kesa:27 Wed
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe nema da kupuva Sredina...Na 17 godisnik racuna leleleelel....
Wright se plasi deka arsenal nema da bide u Top Four
Eduardo,Almunia,Wright
Arsenal can win the Premiership this season but a failure to make crucial signings means 3rd may be the limit.
Hhahahahahah
http://arsenalfcblog.com/the-arsenal-fc-blogs-0910-season-preview/
od arsenal blog toa go kazuvaat...