Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
даа бе:pos2::pos2::pos2:
Сепак на крајот остана последен и аплаузи од сите страни..а и на почетокот на натпреварот,кога го дадоа у кадар,малце му фалеше да заплаче....
незнам за на крај пошто одма го исклучив телевизорот.Туку што приметив што им е на судииве само 3 мин што продолжија? 3 замени,4 голови 2 прекини и само 3 мин продолжение WTF? Или дека јунајтед не играше затоа :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Славиме одичен камбек на нашите играчи/играње со срце и душа/нешо што ке се деси на на Кампот/и ке го јадете немиен.:pusk::pusk::pusk:
Нејќев да провоцирам, ама стварно нема смисла воа шо кажуеш.
Прво: Со кои играчи ќе ни играте па за да го јадеме на Кампот??
Второ: Дали ти денеска ја гледаше утакмицава и виде што им се случуваше на Арсенал првите 30 минути посебно. Алмуиа утамица на животот имаше, алал нека му е неам зборови за него. Ама две по ред Алмуниа така да брани е тоа ми е веќе тешко за верување.

B

Beck's

Гостин
koj KAMBEKKKK na domasen teren 1/4 CL 2-2 rezultat.......cestito konecno osvojuvanjeto na trofejot KAMBEK.Ostanete radosni vakvi trofei barase Cesc za da ostane u Arsenal:tv:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Сега е моментот кога навивачите на барса лечат комплекси на нашиот фан клуб

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Второ: Дали ти денеска ја гледаше утакмицава и виде што им се случуваше на Арсенал првите 30 минути посебно. Алмуиа утамица на животот имаше, алал нека му е неам зборови за него. Ама две по ред Алмуниа така да брани е тоа ми е веќе тешко за верување.
Па ке киксне сеа со Волвс викендов и пак ке здиви на кампот.:vozbud:
Ке играме со играчите кои од 0-2 направија 2-2.:toe:
Ја гледав утакмицата/бевте подобри,не надигравте/зашо па мислиш дека не може да биде спортивно на следниот натпревар.:vozbud:
Предноста ја имате/ама Барса незнае да се брани/проба после вториот гол и видовме што се деси.
Ке оди на победа исто како што и Арсенал/ке се можно...како и камбекот шо го направивме вечерва.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ако мозел една мозе и две :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
И да зошто ако сте толку сигурни идате овдека и ни солите памет нцнцнц Бркајте си работа бидете си среќни со овие 2-2(знам дека несте) како ние што сме.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
кој малер сме се повредите двајца се враќат , тројца се повредуват од кој двајцата исти:uvo:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
koj KAMBEKKKK na domasen teren 1/4 CL 2-2 rezultat.......cestito konecno osvojuvanjeto na trofejot KAMBEK.Ostanete radosni vakvi trofei barase Cesc za da ostane u Arsenal:tv:
Брат ми како мало дете си, ти се молам мавни ми се од овде не мозам да поднесувам такви како тебе

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Топчии, како прво стварно немавте среќа со ова повредиве...А како второ: имате одлични шанси да ги минете Барса. Пујол попи црвен, Пике е суспендиран. Одбраната Швицарско сирење. Од друга страна го изгубивте Фабрегас, но ако играат Волкот и Аршавин, видовме и денеска дека можат да ствараат голови и шанси. Јас сум оптимист, и се надевам дека Барса ќе изгуби :) не губете надеж за реваншот, Барса и не е толку јака колку што изгледа дека е.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па ке киксне сеа со Волвс викендов и пак ке здиви на кампот.:vozbud:
Ке играме со играчите кои од 0-2 направија 2-2.:toe:
Ја гледав утакмицата/бевте подобри,не надигравте/зашо па мислиш дека не може да биде спортивно на следниот натпревар.:vozbud:
Предноста ја имате/ама Барса незнае да се брани/проба после вториот гол и видовме што се деси.
Ке оди на победа исто како што и Арсенал/ке се можно...како и камбекот шо го направивме вечерва.
Ај така нека биде. Ќе правиме муабет во вторник овоа време. Нејќам да зборувам уште сега ама ...
Ако мозел една мозе и две :)
Да беше друг голман можда и ќе го речев тоа. Ама НЕ и за Алмуниа

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Еј баталетеги, само ингор и крај на муабет.
Не се научени да го примаат вака, затоа се овие изливи, башка и црвениот додатно ги шлогна. :)

В

Вори

Гостин
На некои дефинитивно не им е лесно.
За се друго,постои стурчно лице,таканаречено психијатар.
И после ја сум имал комплекси,абе ај..:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom