Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добро бе,зар секоја шпекулација е можен трансфер.Ако е така/192 играчи требаше да земаме.:tv:
Сте го гледале Калу како игра?Не ни треба ваков играч.
Хунтелар,Чамак/ова се бара,а не некој од 60 кила.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
може не беше но сега во одбраната имате дупка по неговото и на Туре заминувањето така да треба да бркате и одбрана.
Напатено душиче .

Попрво гледај како ќе си ги средите „озонските дупки“ кои Ви беа приредени ова лето, а не за Арсенал. Арсенал донесе замена за Туре одамна, уште на почетокот на летото. На ред е средина и напаѓач. :back:

Жал ми е за Чамак, ама по се изгледа дека работата е завршена .

In light of the failed Chamakh bid, The Sun today links Wenger with a move for Chelsea striker Salomon Kalou, who will cost £8 million.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Дај кажи линк од кај ти се сликите?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

Поздрав до сите фанови на ББилан .

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6

Дали се почитувате?
Фергусон:Да....се до следниот натпревар :D

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Па недај боже еден ви се повреди шо праите после? И онака имате прилично добар трансфер буџет у моментов, еден одбрана ќе ви дое прилично добро :smir:
Отсекогаш сум сметал дека навивачите на Интер се попаметни од оние на ББилан. Ова мислење го потврдува тоа.

Од толкав страв што го чувствуваш од Арсенал и Фабрегас пишуваш вакви глупости. Не ли гледаш дека набројав 5 штопери? АЛО, во фудбал се потребни само двајца, тоа е чудо невидено како само површно следиш фудбал. И да се повреди еден уште ЧЕТВОРИЦА ќе има Венгер на располагање.

Ај да ти илустрирам пошто пак нема да сватиш:

-------------десен бек - штопер - штопер - лев бек
ПРВА ПОСТАВА: Сања - Галас - Вермален - Клиши
ВТОРА ПОСТАВА: Ебуе - Џуру - Силвестер - Гибс
ТРЕТА ПОСТАВА: Хојт - Сонг - Бартли - Траоре

ББиланези, напатени душички, што да се прави. :toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.294
Поени од реакции
8.502
Отсекогаш сум сметал дека навивачите на Интер се попаметни од оние на ББилан. Ова мислење го потврдува тоа.

Од толкав страв што го чувствуваш од Арсенал и Фабрегас пишуваш вакви глупости. Не ли гледаш дека набројав 5 штопери? АЛО, во фудбал се потребни само двајца, тоа е чудо невидено како само површно следиш фудбал. И да се повреди еден уште ЧЕТВОРИЦА ќе има Венгер на располагање.

Ај да ти илустрирам пошто пак нема да сватиш:

-------------десен бек - штопер - штопер - лев бек
ПРВА ПОСТАВА: Сања -
Галас - Вермален - Клиши
ВТОРА ПОСТАВА: Ебуе -
Џуру - Силвестер - Гибс
ТРЕТА ПОСТАВА: Хојт -
Сонг - Бартли - Траоре

ББиланези, напатени душички, што да се прави. :toe:
Ај вака јас сите ќе ти ги болдирам па ти размисли зашто а ако не ти текне ни тогаш види кај Зоки на профил

И што ти ако ми кажеш билан леле почнав во несвес да паѓам

Абе колку години имаш се палиш ко младо мајмунче на некои работи за кои немаш поима

Мое мислење до сега Венгер има 35 милиони + 35 милиони во случај на заминување на Фабрегас (немојте сега одма како стари баби аааууу) тоа се пари со кои може да се донесе Рибери

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
http://www.sport.co.uk/news/Football/24540/Chamakh_deal_to_be_done_in_days.aspx
Ke nema zamena za Adebayor...
Arsenal Former Targets:Pogrebnyak-Stuttgart,Benzema-Real.M,Huntelaar-no interest,Chamakh-offer miss,Kalou-staying in Chelsea,Martins-Wolfsburg.........

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ај вака јас сите ќе ти ги болдирам па ти размисли зашто а ако не ти текне ни тогаш види кај Зоки на профил

И што ти ако ми кажеш билан леле почнав во несвес да паѓам

Абе колку години имаш се палиш ко младо мајмунче на некои работи за кои немаш поима

Мое мислење до сега Венгер има 35 милиони + 35 милиони во случај на заминување на Фабрегас (немојте сега одма како стари баби аааууу) тоа се пари со кои може да се донесе Рибери
Добро бе дете, твоите истомисленици без мозок, ти исто. :tapp:

Ме прашува што ќе било ако се повреди еден од ПЕТТЕ штопери. Многу е едноставно, ќе играт ДВАЈЦА од останатите ЧЕТИРИ. :tapp:

А Фабрегас, кој најверојатно ти е најголемиот кошмар, го сонуваш неговиот гол против твојот омилен клуб од различни агли секоја ноќ, и сега си викаш дај да го видам во дрес на ББилан за да престане ноќната мора. :tapp:

Т

Топџија

Гостин
Ама ич да не ве загрижува моменталниот состав. И да не се донесе ниеден нов играч мислам дека пак сме страшно конкурентни за титула во ПЛ. Доволно е само малце повеќе среќа сезонава и пофит играчи. Доволно е Аршавин, Фабре, РвП,Волкот и Насри да играат само просечно па да се бомбардира противничкиот гол.
А за сите оние скептици(особено загрижените фанови на другите клубови) околу нашата одбрана, ќе ви кажам што ќе правиме ако ни се повреди еден или двајца од штоперите. Ќе им зададеме таква главоболка на противничките дефанзивци што целиот тим нема ни да помисли да се доближи до Алмунија, макар пред него бил и Бартли или Сонг. Нападот е најдобра одбрана сепак, а истиот мислам дека е на високо ниво.
Само оптимизам дечки пред новата сезона, пошо многу ме нервира кога ќе прочитам испаничени и негативни постови поврзани со нашиот омилен клуб, особено од членови на овој фан клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom