Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
Ajde neka ni e cestito pobedava odli4na igra site a posebno od Fabre :smir:....Odli4en kambek na Nasry i mislam deka redno vreme e Diabi da si sedne na klupa za da mu se ostapi mesto na Nasry.....btw: Gibs po4injava detevo da me voodusevuva go gleam i nekna vo kupot odli4no izigra kako i na denesnava utakmica samo taka neka prodolzi i ke prerasne voo eden dobar lev bek....pozz do site Guneri :helou:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Браво би рекол највеќе за Диаби... додека многумина го плукате тој постигнува и 4ти погодок еве го !:pipi:
I Majka Tereza ke daese gol od tamu i bez nikoj da mu smeta....Arshavin hat trick u asisst !!!!RVP ne igrase kako predhodnite 5/10 mu davam....Inace top igra !!!!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
I Majka Tereza ke daese gol od tamu i bez nikoj da mu smeta....Arshavin hat trick u asisst !!!!RVP ne igrase kako predhodnite 5/10 mu davam....Inace top igra !!!!
Да ама Мајка Тереза нема да можеше да истрча до таму , и иначе според мене добра игра на диаби

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
I Almunia pak kikser...Spasi eden gol ali i primi eden nikakov gol....bruki od golmani imame...ali zatoa se drugo e tip top !!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Sto nerviram be kazuvam kako so e i kako so mislam !!! da ne nemozese da ja fati taa topka....???? diaby da ne izigra dobro ....200 visak potezi i 200 izgubeni topki itn usporuva igrata i ke pokrieme so eden gol...ajde be

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Според савин и касиљас е тапа затоа што го прими голот од пирло.Како и буфон 3 од наполи и да не набројувам понатаму.Човече што сакаш при водство од 4-0 сите да играат стегнато? Сигурно некој ке се подопушти.И се надевам дека ке се опуштаат на 4-0 а не на 2-0

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Sto nerviram be kazuvam kako so e i kako so mislam !!! da ne nemozese da ja fati taa topka....???? diaby da ne izigra dobro ....200 visak potezi i 200 izgubeni topki itn usporuva igrata i ke pokrieme so eden gol...ajde be
Според тебе : Диаби не чини, Ебуе не чини, Ван Персие не чини , Алмуниа не чини,Клиши не чини ........,а Чинат, Акинфеев , Ван дер ваарт , Фабиано , и нз таму кои други , а и само да ти кажам со играта која ја прикажува Диаби е 5 пати подобар од Ван дер ваарт , кој го гледам во реал кога и да влезе ништо не придонесува за тимот :tapp: и btw од зимоска си почестен како скаут на Арсенал :pos2:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
I Almunia pak kikser...Spasi eden gol ali i primi eden nikakov gol....bruki od golmani imame...ali zatoa se drugo e tip top !!!
Не ја претерувај, незнам каков киксер кога цела одбрана беше излетана, а и го неаме брзиот Клиши... така да незнам како можеш да го сметаш она за кикс.

Браво за Алмуниа, втор меч по ред си брани океј. Сигурен.

Насри кичма му искина на оној еј... како го измести. Браво и за петата на Дуду, браво за Лидерот Фабрегас... браво за Арш, браво и за Диаби* дрвото, скоро* сите изиграа на нивото.

Нека ни е честито победава.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Голот се изнервирав кога го примивме... причина?
- Галас го имаше играчот.... едноставно без живост му отиде во пресрет и секако без старт никаков , и потоа Алмунија можеби не можеше но не се ни фрли...само рака си спушти онака.... не ми се свиѓа што кога водиме многу се ослободуваат одбранбените веќе 3 пати бевме казнети поради таквата игра.
Иначе целокупно овој меч.... ОДЛИЧЕН!
Немам замерки , одлична игра ... РвП можеби не изиграл перфектно но имаше и пасеви и влезови одлични акции правеа нашите вклучувајки ги сите наши играчи во нив посебно ме радува што Галас се поцврсто оди во шпицот и дури асистираше !
Браво ... само вака да продолжиме , идеме со победи се надевам со Волвс и Сандрленд ... полесни утакмици ... за во лига следен меч да ни биде најголемото и најважното Дерби... со Челзи! - Засега се први. Ај да ги симне некој редно е , а ние сме за тоа тука :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom