Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Од кај нас у Тоталгејс не отишле многу али обратно доаѓале...ахх Сол Кемпбел играчот кој ни ја држеше цела одбрана ни дојде од кај нив :baeh:
И ... Уживајте... Венгер нешто праи... а што и да се буниме сватете неможе да му пореметиме ние планови... сеа ова гледајте иаме уше 4 страни од оваа тема... ја затвараме со ПРОДАЖБА НА АДЕ :pipi:
И ќе ја отвориме со доведување на 2ца играчи Дм + Ст... ии ќе идеме кон титули :helou:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Подобро ќе биде Фламани откулку легендата Виера. :toe:
Фламини го замразив откако не заеба многу јако,а Виера неможе да се движе по теренот,толку му помина рокот на него веќе.Инаку најдобро ренение за Дм би биле Басонг или Кана ама како што е тргната работата никој од тие два

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Виера ќе дојде за 1 до 2 сезони да работи во прерсоналниот Стаф на Арсенал барем ко што имаше изјави... а Фламини многумина го омразуваат... и јас :baeh:
Сега за ДМ...зашто Басонг? ТОј игра добро можда ЦБ али дека е добар ДМ незнам и Нејќам да се испробува со него...Цана си е ѕверот , Цана е убицата...ајде нека дојде :smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Arsenal go kupi maliot Wellington....Poglednete za kakov igrac stanuva zbor....

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
ако стварно е заминат аде во сити можам да кажам дека ќе треба следнава сезона да го гледаме Бендтнер во првиот тим јас мислам и да дојде чамак ќе му биде тешко да се снајде мартинс не ми се свиѓа како истурен спиц според мене во спицот треба да има висок и борбен играч но незнам јас сепак сакам останување на аде бидејќи не ми се гледа бендтнер во првиот тим :toe:

D'Artagnan

Release yourself...
Член од
13 јули 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Дали некој можи да ми кажи кај е сега Љунберг ?...Знам дека играше кај вас, но го немам видено и ме интересира ?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Љунгберг е во Америчката лига само не ми текнува во кој клуб , и тоа е супер зашто после година дена пауза од фудбалот конечно си најде место за себе.
Иначе па што се грижите ...ете го Велингтон младиов ќе го заменува Аде хахаха
иначе нема Бентнер да игра ни вака прв тим зашто од оваа сезона како полушпиц ќе игра Аршавин а како шпиц Волкот
Арша-РвП
.....Волкот...

Или пак
Арша-Волкот
:...РвП...:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Дали некој можи да ми кажи кај е сега Љунберг ?...Знам дека играше кај вас, но го немам видено и ме интересира ?
Игра за Сиетел Саундерс од МЛС лигата.

Инаку избран е во Ол Стар тимот на МЛС лигата и ќе одиграат заедно со Донован и останатите неколку пријателски натпревари со Евертон и други клубови.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Bravo za cela uprava. Odlicen poteg e ova.

Ajde sega Chamack :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Најбитно е ДМ да се земе, а зашо мора Чамак ако можеме Хунтелаар...само што не ми се верува бидејќи бараат многу пари:toe:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Инаку треба веќе малку од малку да почнеме да ја подготвуваме новата тема:vozbud:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Темата ја затвораме со испраќањето на нашиот Аде... Утре ќе морал да потпише некои документи во врска со работната дозвола и до четврток и официјално ќе се комплетира трансферот.

Се надевам дека најде конечно мир и ги доби долго очекуваните ПАРИ. :pos:

Ај, по 2 години ќе бара уште повеќе од Реал и од останатите наивни екипи кои даваат по 200 000 фунти неделна плата. :tapp:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
I would never play in England in another shirt other than Arsenals.-Patrick Vieira

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
http://arsenalaction.wordpress.com/2009/07/14/exclusive-eboue-and-silvestre-linked-with-25m-to-man-city/
Ova e ludoooo no vistinito....Jas se soglasuvam so ova i togas ke imame pari za Villa,Etoo,Huntelaar...ke imame 50 milioni za trosenje......TOE E SUPER DALI KONECNO KE MOZEME DA KUPIME KLASA IGAC.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom