Виера не би го направил ова , и знаеме дека е ова ВИЕРА ... играчот кој се остави и пружи Све на Арсенал и само трачеви глупи се ова не се замарајте:smir:
Ако Арсенал
испрати понуда кон Хунтелар се прашувам кого ќе одбере - Арсенал, Спурс или Штудгарт?
Ограничен е изборот за нов напаѓач (ако си отиде Аде), но според мене Хунтелар би бил подобра опција од Чамах.
Хунтелаар би бил каде каде многу подобра опција во нападот за разлика од Чамак , ама ќе видиме што ќе прави Венгер.
Највеќе ме плаши тоа што... Венгер ваљда уше НЕМА пратено понуда кон Цана... и ако тоа е вистина и да не е Евертон тој ќе иде у друг клуб ...али не смее ова да ни го направи повторно:nenene:
Поздрав до Адебајор , пружи нешто , зема пари ... едно време посакуван на крајот омразен играч во нашиот тим... за жал како второто и си заминува , нека го ... 25 милиони НЕ е лоша понуда .. се надевав на 30че ама добро е и вака...сеа да не падне на медицински прегледи нека ги тргне парите може ќе му тежат , ако помине... со здравје нека му е , нека даде 10 гола.... и нека гледа ниеден да не е против нас...
а за замена ја као би сакал
1.Хунти
2.Мартинс
3.Чамак
ако мора Чамак тек 3та опција ми е ...зашто овие 2ца се одлични расни стрелци , а Реал коа го продаваат покрај супер сезоната... можеме да го дигнеме Хунти и да растураме све