Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.546
Поени од реакции
5.535
ајде честито сеа сте први во групата ...

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
da da se sekavam .... ej se sekavas protiv juve koga mu ja zede topkata na Viera .. kakov moment bese toaa ... ahh zlatni vreminja kolku i sea da e jak ARSENAL sekogas so nostalgija se sekavam na stariot tim na gardata na arsenal . priest viera ljumberg pa i na mark overmars cembel i loren ... i dr da ti e merak fotball da gledas
Магичниот триаголник: Анри, Виеира и Пирес. И старите играчи многу си ги сакам: Тони Адамс (најдобар капитен шо негогаш бил во Арсенал), Ли Диксон, Мартин Кион, Силвиан Вилторд, Николас Анелка, Емунаел Пети, Парлоу...
Добро сега, имаше и по некој промашен играч. На прво место одма го ставам Френсис Џеферс, па после Гриманди, голманон Рами Шабан...

T

tino097

Гостин
Магичниот триаголник: Анри, Виеира и Пирес. И старите играчи многу си ги сакам: Тони Адамс (најдобар капитен шо негогаш бил во Арсенал), Ли Диксон, Мартин Кион, Силвиан Вилторд, Николас Анелка, Емунаел Пети, Парлоу...
Добро сега, имаше и по некој промашен играч. На прво место одма го ставам Френсис Џеферс, па после Гриманди, голманон Рами Шабан...
Давор Шукер

A и мене Супер Боб ми беше најомилениот играч :)
Најмногу криво ми е и мислам дека беше голема грешка во финалето од ЛШ кога место Хлеб го извади него. Подобро ќе се снајдеше тројката Анри-Пирес-Љунберг. Али тоа е тоа , се надевам дека ќе го земат барем да ја одигра последната негова сезона и пдоцна да остани за да помага при развојот на младинците бидејќи би учеле од најдобриот :)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
""PIRES"" nikogas nema da go zaboravam ... a i site fanovi na arsenal nema da go zaboravat zal mi e sto on ne e del od ovie posebni momenti na slavata na ARSENAL no kako i da e toj ke bide del od ARSENAL ..... poso nasheto moto e EDNAS TOPDZIJA ZASEKOGAS TOPDZIJA
bobi kako da go zaboravime ? :)
ta toj go zameni vivas ( legendaTA )
a zosto da ne tom4e nego ?:)
no bobi e SVERISTE !!!!!!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Lelee go ispushti Nigel Winterburn vakov bek ne se ragja 2 pati

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
ahhh nostalgija!!! no sepak ovie momci mi davaat nadez igrat fenomenalno ... slozno kako braka po krv da se navistina epten mi e merak da gi gledam ...

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
obozavam da gi gledam arsenal.. osobeno sega koga znam deka se prvi i deka se najdobri... novite igraci se super i sevkupno igrata im e mnogu podobra i imaat super rezultati... i znam deka taa vecer koga ke go zemat trofeot bidejki ke bidat prvi vo ligata ke piam cela vecer :)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
pa licno na site "nas" ni e milo koga gi gledame kako "gazat!!!" se ... :)
samo da ja zadrzat formata i .....
da go podobrime klubskiot REKORD ......49 + ... :)

patem .... sega se do looser-pool imame lesni natprevari , a togas derbinja 2 edno po drugo so looserpool i mancester spor :)

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
znaci vaka: najprijatno iznedaduvanje godinava!!!! vistinski favorit "od senka" se!!!! alal da mu e na mladicine!!!! samo taka da prodolzat:aplauz::aplauz:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
А како можевме да го заборавиме Денис Беркгамп?

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
sramota :) ... :)
ta toj e stozer i patem fudbaleriste koj sto igrase so um :) ....
vi teknuva so new.... onoj prekrasen roling ..... :)
ili ian wright uuuuuuuuuu !!!!! edistveniot ucitel na thierrry :)!!!!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
denes od 12 lokalno vreme : ARSENAL vs sunderland ....
ja ocekuvame 10 pobeda protiv s'land...vo site konkurencii - znaci 9 po red :) i patem 24 godini ne nemaat pobedeno i nemaat nikakva pobeda vo london vrz londonski rivali od 2001 !
ne ceka vozbudliva sredba :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom