Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Газимооо...Табу темата за Арсенал отиде =))

T

tino097

Гостин
Вечер против Стеауа не би требало да се мачат многу, ама да се надеваме дека романците нема да играат груб фудбал

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
jas mislam deka arsenal sea e vo povolna situacija i bi bilo duri i dobro da igra so 2 tim....bidejki na emiraty ke gi pobedi site od grupata ... pa zatoa neka se cuvaat igracite da ne vleguvaat vo nekoi opasni situacii i da ne rizikuvaat ... toe e moe mislienje!!

F

fantomX

Гостин
jas mislam deka arsenal sea e vo povolna situacija i bi bilo duri i dobro da igra so 2 tim....bidejki na emiraty ke gi pobedi site od grupata ... pa zatoa neka se cuvaat igracite da ne vleguvaat vo nekoi opasni situacii i da ne rizikuvaat ... toe e moe mislienje!!
Пак ко првио тим да играше, Ван Перси, Адебајор... и пак е 0-0

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.539
Поени од реакции
5.526
ГАЗИИИИИИИ АРСЕНАЛ до сеа не се нашол тим што ќе го допре ...

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
fino golce mi se dopadnaa .... tokmu takov kakov sto gotvi kujnata na ARSENAL ... Gz RvP:bravo:

F

fantomX

Гостин
Без нешто посебно ви играта, ама резултатот се брои, а тој е 0-1.
Одлично се снајде Ван Перси при голот

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Ај честито да ни е новава победа. Да ни се множет многу повеќе. Абе Арсенал оваа година во англиско немат конкуренција. Денешнава победа мислам дека им е 9та последователна победа. Кој шо ќе идат на ред Арсенал само ќе си ги газит.
Значит можело да се играт и без Анри, Љунгберг, Пирес (за овај играч најмногу ми било жал), Виеира, Ешли Кол...

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
""PIRES"" nikogas nema da go zaboravam ... a i site fanovi na arsenal nema da go zaboravat zal mi e sto on ne e del od ovie posebni momenti na slavata na ARSENAL no kako i da e toj ke bide del od ARSENAL ..... poso nasheto moto e EDNAS TOPDZIJA ZASEKOGAS TOPDZIJA

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
""PIRES"" nikogas nema da go zaboravam ... a i site fanovi na arsenal nema da go zaboravat zal mi e sto on ne e del od ovie posebni momenti na slavata na ARSENAL no kako i da e toj ke bide del od ARSENAL ..... poso nasheto moto e EDNAS TOPDZIJA ZASEKOGAS TOPDZIJA
Дали ти теквит сезоната 2003-2004 мислам дека беше, Арсенал ко ја добија ФА-купот, тогаш Пирес ги имаше скинато лигаментите и ко ојде да му доделет медал со куцање и сите почнаа да му се клањет. То никогаш немат да го заборам. Многу жал ми падна ко го видов:(

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
da da se sekavam .... ej se sekavas protiv juve koga mu ja zede topkata na Viera .. kakov moment bese toaa ... ahh zlatni vreminja kolku i sea da e jak ARSENAL sekogas so nostalgija se sekavam na stariot tim na gardata na arsenal . priest viera ljumberg pa i na mark overmars cembel i loren ... i dr da ti e merak fotball da gledas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom