Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Зошто бе да не го биде Eduardo, докажан е дека е стрелец (и против Арсенал и против Англија има дадено гол иначе :)), значи знае да се снаоѓа пред противничкиот гол. А кога ќе ја видиме играта на Арсенал сезонава, најмногу им фалеше кој да ја дошутне топката до гол, шанси имаше, немаше реализација. Ако играат поважните првотимци цела сезона (што одамна се нема случено), нема зошто да немаат добра сезона Арсенал. А колку ќе бидат конкурентни на гигантите е големо прашање и тест за нив, ама ја мислам дека имаме уигран состав со мадиња, така да - палците горе, ќе не биде.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Добро бе,само Анри си отиде,а без него играа пола сезона,ги победија и Манчестер.Без Анри може само другите повеќе да се опуштат да шутираат на гол,а не да застанат и да го бараат Анри да даде гол.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
јас мислам дека сега подобро ке биде без Анри...минатата сезона не ја играше на ниво (заради повреди) и сите на него му ја даваат топката а овој ништо не прави...сега со Ван Перси - Едуардо крш ке праат

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Eduardo? mislis deka ke igra u 1 sostav?? Persie i Adebajor mislam deka ke igraat..A sega Arsenal bara ushte eden napagjac..Palladino 7 milioni funti i Martins neznam kolku..Tuka se i Huntelaae i Babel..Eduardo nema da moze da izbori mesto..Ako se povredi nekoj tuka e on..Mislam deka nego go zemaa kako zamena za Aliadier..Ke vidime

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Eduardo? mislis deka ke igra u 1 sostav?? Persie i Adebajor mislam deka ke igraat..A sega Arsenal bara ushte eden napagjac..Palladino 7 milioni funti i Martins neznam kolku..Tuka se i Huntelaae i Babel..Eduardo nema da moze da izbori mesto..Ako se povredi nekoj tuka e on..Mislam deka nego go zemaa kako zamena za Aliadier..Ke vidime
И јас мислам дека Едуардо нема да биде прв тим.. за Мартинс даваат 13 мил фунти.. само не верувам дека ќе замине од Њукасл.. А Паладино е млад, нема некое поболемо искуство освем Сериа Б и тоа ретко беше прв тим..

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Mos dogodina ne, ama ako ostane celiot tim zaedno, za 2-3 godini ke sme ja osvoime ligata na sampionite.

A za Eduardo da Silva, ne veruvam deka se platile 15 milioni evra, sepak bese vo Dinamo Zagreb, ne vo Real Madrid... Dali vie znaete kolku se tie pari? So 15 milioni evra, Dinamo ke si kupa 20 igraci, i ke moze da igrae uste 20 sezoni =))

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Sagna потпиша за Арсенал за 7мил. фунти за 5 сезони...барем така објавиле The Sun. А сега и Мартинс е следен да потпише...Sagna е сликан на емирати како го облекува дресот на Арсенал..и најверојатно дека ќе го носи дресот со број 3 кој порано припаѓаше на ШПИОНОТ ЕШЛИ КОЛ!

едит: Паласио од БОКА ЈУНИОРС е можно да го потпишеме,и тоа за 15 мил. фунти...значи нов трансфер рекорд,покрај 12.5 мил. фунти за Силвијан Вилторд.

T

tino097

Гостин
Арсенал ја изгра првата утакмица традиционално против Барнет и забележа победа од 2-0. Стрелци Адебајор и Барзите а специфично е тоа што Арсенал се појаве со доста првотимци на овој меч. Од новите засилувања заиграа сите освен Да Силва кој беше само во публиката.

наредно од подготовките е турнејата во Австрија за каде се шпекулира дека не заминал Љунберг со што се подгреваат муабетите дека ќе се пресели во друг клуб.

Другите вести се за Рејес и Баптиста дека и тие ќе го напуштат Арсенал во текот на летото.

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
И со овој подмладен состав можеме да изиграме добра сезона, но за 2-3 сезони ќе освоиме се што е можно.:helou: Нека се порадуваат и Челзи и Манчестер и Ливерпул оваа сезона.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Пред неколку дена играа Barnet - Arsenal.. Пријателски натпревар..

Barnet 0:2 Arsenal (17' Adebayor, 66' Barazite)

На 19ти: Arsenal - Genclerbirligi.. Мислам во 19 часот.. И сеуште нема на кои ТВ ќе го даваат..

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
jas su golem obozavatel na arsenal
utre arsenal kego davaat na
Fox TV Turkkey

Turksat 2A

42,0 E

10.022

H

Free-to-Air

5380

5/6

Turkish

eve sliki od prviot trening vo avstrija

eve uste nekoja slika

Attachments

F

fantomX

Гостин
Следнава недела Арсенал игра пријателска со Салцбург, само кој ден не знам

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
25.07.2007 19:00​
Salzburg​
Arsenal​
28.07.2007 16:15​
Arsenal​
PSG​
emirati kup
29.07.2007 16:15​
Arsenal​
Inter
emirati kup
ima uste satnici podocna

arsenal-lacio 2avgust 18:30h
arsenal-ajax 4avgust 21:15h

eve go trofejot za emirati kupot
izvini primeno

Attachments

T

tino097

Гостин
Вториот натпревар Арсенал го одигра против Генчерибигли и забележа победа од 3-0. Два гола постигна Ван Перси и еден Валкот.

Во вториот дел дебитираше Да Силва и одигра 20 минути во кои покажа дека е тимски играч и дека освен голови ќе се стреми и кон асистенции.

Во интервјуто после натпреварот Венгер најави дека нема да има нови засилувања во нападот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom