Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
VaZzilL напиша:
Арсенал не го прави еден играч, туку тимскиот дух што владее во екипата. Тоа се покажа и оваа сезона во која и покрај многуте повреди Арсенал во дерби натпреварите со млад состав играше супериорно. А ова што си отиде Анри и ако си отиде уште некој, уште повеќе ќе го сакам клубот и мислам дека сега започнува една нова ера на Емирати стадионот која според мене во следните години ќе донесе многу трофеи иако ќе не потценат оваа година, Арсенал верувам дека може да изненади.
прав си за ова,духот на тимот не е еден играч!
а докажавме дека сме силна екипа и дека има доста лидери
најбитно е да нема расклон -
а секако сме први
-утд ја започна сезоната со фулам
-98,02,04 ја завршивме сезоната со евертон

во најмала рака сите предзнаци се на нашаТА страна:pos2:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Da Silva vo Arsenal...Cenata ushte ne e poznata..Pretsedatelot na Dinamo Zagreb se nadeva deka Arsenal ke dadat 24 milioni :lud: Arsenal dava 8..Mnogu se i 8...Ne mi se svigja transferot..

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Cocacola напиша:
Da Silva vo Arsenal...Cenata ushte ne e poznata..Pretsedatelot na Dinamo Zagreb se nadeva deka Arsenal ke dadat 24 milioni :lud: Arsenal dava 8..Mnogu se i 8...Ne mi se svigja transferot..
Јас како што прочитав цената е 8-10 милиони евра.. А 24 е многу.. не сум сигурен дека Едуардо вреди толку пари..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Koj ti dava 24 milioni na Dinamo Zagreb...Sigurno ne Arsenal :)
Fudbalerot ne mi se svigja kako igra..Ama ke go vidime..
Inace Bilic izjavi deka.. Vo momentov nikoj nemoze da go zameni Henry..Samo Da Silva bi mozel :tapp: ..I deka e eden od najdobrite napadaci vi svet :tapp:...Da Silva e kupen za zamena..Mislam deka dogodina prv sostav ke igraat..Adebajor i Persie...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Трансферот изнесува 16,2 милиони евра, и е најголемата глупост во овој преоден рок, по Дарен Бент за 16,6...

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Fantom_oh напиша:
Трансферот изнесува 16,2 милиони евра, и е најголемата глупост во овој преоден рок, по Дарен Бент за 16,6...
Не биди толку сигурен ќе видиме во текот на оваа и наредните сезони.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сигурен сум другар, зато шо место да го земет Хунтелар или Бабел, зедоа тоа што зедоа... И тој во Арсенал е осуден на неуспех. Англија не е Хрватска за фудбал.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Fantom_oh напиша:
Сигурен сум другар, зато шо место да го земет Хунтелар или Бабел, зедоа тоа што зедоа... И тој во Арсенал е осуден на неуспех. Англија не е Хрватска за фудбал.
И јас мислам дека си во право.. но може да изненади. Сепак толку пари да се ризикуваат не знам дали вреди :tapp:

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Fantom_oh напиша:
Очигледно си напред у времето ти,кажи ако не некоа утакмица да си уплатеме да си фанеме некоа паричка! од каде знаеш ти он како ќе игра следната сезона?од каде знаеш дека е осуден на пропаст? ти паметен ли се праеш или паметен се праеш? не треси глупости...времето ќе каже...не се глупави тие скаути и целата екипа сосе Венгер на чело,не се секирај ти...и да те замолам за натаму...ако имаш нешо паметно да пишеш...пиши...а не трескај глупости...еве на пр и мене не ми се допаѓа тоа шо Да Силва потпишал ама тоа е...имам верба,па ќе чекаме да видеме...мада со резерва пристапувам на овај случај!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не се прам паметен, и неам ништо против Да Силва да успее во Англија. Само види, колку појаки играчи од него не се снајдоа во Англија: Шевченко, Балак, Форлан... можам до утре да набројувам. Прилично сум сигурен дека истото и со него ќе се случи, и не мораш да се лутиш за таквото мое размислување.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Fantom_oh напиша:
Moze link od cenata na transferot..
Za Da Silva vo pravosi golema greska na Wenger..Pokraj Huntelaar i Babel go odbra Da Silva :tapp:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Нема линк, на еуроспорт телетекст беше.

T

tino097

Гостин
http://www.transfermarkt.de/de/verein/11/fcarsenallondon/transfers/uebersicht.html

еве линк за сите трансфери на Арсенал
значи со сите трошоци цената на Едуардо е 15 миљони евра. Значи тука влегваат и сите клаузули кои ги има во договорот. Затоа и се води како undisclosed fee.

А тоа дали е паметен трансфер, не може да се дискутира се додека не заврши сезоната. Лично и јас не сум задоволен од трансферот, но Арсен знаел да ископа играчи и од нив да направи звезди. Пример ќе ги посочам скоро сите играчи кои заиграле во Арсенал. Со неколку исклучоци нормално :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom