велком то де клабsonne напиша:најпедерски тим
цигани и ГИ МРАЗАМ од денес !!!!
велком то де клабsonne напиша:најпедерски тим
цигани и ГИ МРАЗАМ од денес !!!!
прав си за ова,духот на тимот не е еден играч!VaZzilL напиша:Арсенал не го прави еден играч, туку тимскиот дух што владее во екипата. Тоа се покажа и оваа сезона во која и покрај многуте повреди Арсенал во дерби натпреварите со млад состав играше супериорно. А ова што си отиде Анри и ако си отиде уште некој, уште повеќе ќе го сакам клубот и мислам дека сега започнува една нова ера на Емирати стадионот која според мене во следните години ќе донесе многу трофеи иако ќе не потценат оваа година, Арсенал верувам дека може да изненади.
Јас како што прочитав цената е 8-10 милиони евра.. А 24 е многу.. не сум сигурен дека Едуардо вреди толку пари..Cocacola напиша:Da Silva vo Arsenal...Cenata ushte ne e poznata..Pretsedatelot na Dinamo Zagreb se nadeva deka Arsenal ke dadat 24 milioni :lud: Arsenal dava 8..Mnogu se i 8...Ne mi se svigja transferot..
Не биди толку сигурен ќе видиме во текот на оваа и наредните сезони.Fantom_oh напиша:Трансферот изнесува 16,2 милиони евра, и е најголемата глупост во овој преоден рок, по Дарен Бент за 16,6...
И јас мислам дека си во право.. но може да изненади. Сепак толку пари да се ризикуваат не знам дали вредиFantom_oh напиша:Сигурен сум другар, зато шо место да го земет Хунтелар или Бабел, зедоа тоа што зедоа... И тој во Арсенал е осуден на неуспех. Англија не е Хрватска за фудбал.
Очигледно си напред у времето ти,кажи ако не некоа утакмица да си уплатеме да си фанеме некоа паричка! од каде знаеш ти он како ќе игра следната сезона?од каде знаеш дека е осуден на пропаст? ти паметен ли се праеш или паметен се праеш? не треси глупости...времето ќе каже...не се глупави тие скаути и целата екипа сосе Венгер на чело,не се секирај ти...и да те замолам за натаму...ако имаш нешо паметно да пишеш...пиши...а не трескај глупости...еве на пр и мене не ми се допаѓа тоа шо Да Силва потпишал ама тоа е...имам верба,па ќе чекаме да видеме...мада со резерва пристапувам на овај случај!Fantom_oh напиша:Сигурен сум другар, зато шо место да го земет Хунтелар или Бабел, зедоа тоа што зедоа... И тој во Арсенал е осуден на неуспех. Англија не е Хрватска за фудбал.
Moze link od cenata na transferot..Fantom_oh напиша:Трансферот изнесува 16,2 милиони евра, и е најголемата глупост во овој преоден рок, по Дарен Бент за 16,6...
И на интернет страната на еуроспортFantom_oh напиша:Нема линк, на еуроспорт телетекст беше.