Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
1
Ama kazete kakvo prvo poluvreme bese toa. Odamna ne sum gi videl Arsenal taka da igraat. Me potsetija na igrite od generacijata koga ostvarija 49 natprevari bez poraz...
A za vecerasniov poraz, vinata ke ja nasocam kon Arsen Venger.
Mislam, od koga Toure e desen bek a Eboue desno krilo? :s
KATASTROFALNO...
Siguren sum deka Venger ima oko za fudbaleri, ama seuste li ne vide deka Senderos ne go biva ni za na klupa a pa kamoli da igra u cetvrt-finale. Dokolku pratite na koj nacin Arsenal gi prima golovite ke vidite deka najgolem vinovnik e tokmu Senderos. (VEDNAS DA SEDNE NA KLUPA).
Eboue ne e u forma veke od poodamna a na pozicija krilo ni najmalku ne se snaoga. Treba da se vrati na svojata prirodna pozicija a na pozicijata desno krilo da zastane Hleb sto e i negova prirodna pozicija.

Smetam deka dokolku vecerva Theo Walcott nastapese na mestoto na Adebayor rezultatot ke bese sosema drug, (siguren sum deka Walcott nemase da padne u 15 offside stapici a barem nekoja od niv ke iskoristese za da postigne gol).
Diaby izigra odlicno i mislam deka zasluzuva pogolema minutaza vo timot na Arsenal.
Fabregas i Flamini izigraa na standarnoto nivo iako misam deka dobro ke im dojde malku odmor i na dvajcata (veke i se povredi Flamini).

I ZA KRAJ, ZNAETE VEKE SITE ""SUDIJA PEDER" (ne upropastija)

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Ama kazete kakvo prvo poluvreme bese toa. Odamna ne sum gi videl Arsenal taka da igraat. Me potsetija na igrite od generacijata koga ostvarija 49 natprevari bez poraz...
A za vecerasniov poraz, vinata ke ja nasocam kon Arsen Venger.
Mislam, od koga Toure e desen bek a Eboue desno krilo? :s
KATASTROFALNO...
Siguren sum deka Venger ima oko za fudbaleri, ama seuste li ne vide deka Senderos ne go biva ni za na klupa a pa kamoli da igra u cetvrt-finale. Dokolku pratite na koj nacin Arsenal gi prima golovite ke vidite deka najgolem vinovnik e tokmu Senderos. (VEDNAS DA SEDNE NA KLUPA).
Eboue ne e u forma veke od poodamna a na pozicija krilo ni najmalku ne se snaoga. Treba da se vrati na svojata prirodna pozicija a na pozicijata desno krilo da zastane Hleb sto e i negova prirodna pozicija.

Smetam deka dokolku vecerva Theo Walcott nastapese na mestoto na Adebayor rezultatot ke bese sosema drug, (siguren sum deka Walcott nemase da padne u 15 offside stapici a barem nekoja od niv ke iskoristese za da postigne gol).
Diaby izigra odlicno i mislam deka zasluzuva pogolema minutaza vo timot na Arsenal.
Fabregas i Flamini izigraa na standarnoto nivo iako misam deka dobro ke im dojde malku odmor i na dvajcata (veke i se povredi Flamini).

I ZA KRAJ, ZNAETE VEKE SITE ""SUDIJA PEDER" (ne upropastija)
tozo u pravo si za adebayor i za ebue i za senderos najmnogu...
odmor veke nema uste manutd ostana u nedela i toa e toa 2 utakmici imame posle kraj na sezona so ke odmarame sea na kraj :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas ke ostanam dosleden i realen ova bese najubaviot natprevar koj go imam gledano ovaa godina sepak toa se dva golemi tima ona sto ne mi se dopaga kaj dvata treneri sto postojano samo egzibiciraat i benitez i venger
kako arsenal ja izgubi premier titulata ; koga timot bese vo vrvna forma i gazese se pred sebe sepak ekipi od vtoriot i tretiot esalon vo premier ligata i dodeka drugite bea mlitavi i mornicavi na arsenal mu se sluci najlosoto eden po eden pocnaa da mu se povreduvaat igracitae prv ture pa rosidski ,eduardo;sega i snja toa e tretina od timot no dali nekoj zaprimete deka sekogas koga venger igra so ture kako bek nema rezultat ne zatoa sto toj e slab tuku zatoa sto senderos e drvo mislam deka galas i ture trebase da se centralni defanzivci klisi i ebue bekovi volkot i hleb krila a ostanatoto onaka kako sto etoa e za arsenal i negovata nesreka ovaaa sezona

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
Cestito arsenal za mene e ovaa najdobrata sezona na Arsenal iako bez titula se dokazaa do maksimum. Tepaa utakmici bez igraci so 2 gola 1 gol negativa i protiv sudii tepaaa. Toa tie koga nemas glumci u svoj tim, samo imas igraci so sakaat da igraat fudbal i da se dokazuvaat so igraat borben fudbal so dusa i srce. Toa nekoj ne go sfaka a najmnogu sudiiite.
So liverpool na dvete utakmici sudiite ne unistia ama so mozeme da im napravime osven alal im vera. Ovaa sezona Arsenal sokrenata glava mozat da ja zavrsat sezonata. Site golovi i site pobedi im bea opravdani, a neresenite i porazite kontrovezni od sudiiite ( ovaa sezona minimum 10 utakmici gi ostetia sudiite ) toa ti e. CESTITO ARSENAL NAJDOBRI STE IGRAJTE FUDBAL SO SRCE I DUSA ostavetegi timovite so igraat za pari, bez dusa...

koga tepa arsenal pobeda e a koga ke izgubi de sudiite de ova de ona se barate nekoja mana ... priznajte barem ... wenger so tolku mladi deca nemoze protiv site .. protiv bolton i derby da ali protiv LIVERPOOL ... ne ...

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
jas ke ostanam dosleden i realen ova bese najubaviot natprevar koj go imam gledano ovaa godina sepak toa se dva golemi tima ona sto ne mi se dopaga kaj dvata treneri sto postojano samo egzibiciraat i benitez i venger
kako arsenal ja izgubi premier titulata ; koga timot bese vo vrvna forma i gazese se pred sebe sepak ekipi od vtoriot i tretiot esalon vo premier ligata i dodeka drugite bea mlitavi i mornicavi na arsenal mu se sluci najlosoto eden po eden pocnaa da mu se povreduvaat igracitae prv ture pa rosidski ,eduardo;sega i snja toa e tretina od timot no dali nekoj zaprimete deka sekogas koga venger igra so ture kako bek nema rezultat ne zatoa sto toj e slab tuku zatoa sto senderos e drvo mislam deka galas i ture trebase da se centralni defanzivci klisi i ebue bekovi volkot i hleb krila a ostanatoto onaka kako sto etoa e za arsenal i negovata nesreka ovaaa sezona
е истото мислење го делиме туре нималку не се снаога на местото десен бек па тој си е централен дефанзивец и тоа треба да игра а да беше така неверувам дека торес така лесно ке постигнеше гол дека така лесно ке поминеше со коло како со сендерос а ебуе ке беше покорисен како десен бек и валкот требаше да игра од прва минута
кај цеск се осека огромен замор и мислам дека без оглед на се и насите повреди што не задесија треба барем два натпревари да го одмори без разлика што е крај на сезона а за вгодина ке мора да се прави малку подобра клупа за да не идиме пак во вакви ситуации да ни се повредат два тројца играчи од првиот состав и готово не нема никаде

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Kako и на претходниот натпревар Арсенал беше оштетен.Судијата судеше одлично се до моментот кога досуди пенал.Не знам дали судијата не знае или не виде,но фаулот кој беше направен беше надвор од шеснаесетник.Фаулот се изведува од местото од каде што е почнат фаулот,а не од каде што паднал фудбалерот.
Сепак тоа што бевме оштетени е дел од неискуството на Арсенал.Кога овој тим ќе има поголемо искуство ќе научи како секој фаул да го врти во своја полза.
Исто така дел од неискуството се покажа кога примавме гол,откога ќе дадевме.Едноставно Арсенал не може да зачува едно водство

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
moze da zacuva vodstvo... no sepak... vo posledno vreme... dali zaradi povredi ili ne znam... dali se izmoreni... ili bez pricina pocna da paga igrata ili vo nekoi slucaevi srekata... kako i da e... prvi ili posledni... najdobri se... pozz

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ajde sega da ve apneme vo sabota

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
moze da zacuva vodstvo... no sepak... vo posledno vreme... dali zaradi povredi ili ne znam... dali se izmoreni... ili bez pricina pocna da paga igrata ili vo nekoi slucaevi srekata... kako i da e... prvi ili posledni... najdobri se... pozz
Формата почна да паѓа поради тоа што немаме доволно фудбалери,односно крила.Следната година мора да се купат 2/3 крила и нема да има дилеми кој тим ќе биде најјак во Англија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom