fantom y
Fuck OFF!
- Член од
- 27 јануари 2008
- Мислења
- 253
- Поени од реакции
- 12
Е ај да не е познат кој го има следено Лион ке го знае тоа!Браво!
Ама не!
Вие гледате само право!
Е ај да не е познат кој го има следено Лион ке го знае тоа!Браво!
Не се мисли на тоа ти што го мислиш,туку на светската јавност.И јас можам да знам фудбалер од трета лига,ама тоа нема да го направи познат.Е ај да не е познат кој го има следено Лион ке го знае тоа!
Ама не!
Вие гледате само право!
Ај да ти објаснам малце оти гледам дека не сфаќаш!!!Не се мисли на тоа ти што го мислиш,туку на светската јавност.И јас можам да знам фудбалер од трета лига,ама тоа нема да го направи познат.
а споредбава твоја пакАј да ти објаснам малце оти гледам дека не сфаќаш!!!
Лион и трета лига екипа! Споредбава :pos2:!
Бен Арфа играше против Манчестер, Барса, Ренџерс и Штутгарт! Сите скаути го следат од топ клубовите во Европа така? Јас мислам дека е доволно познат!!!
Непознат фудбалер е некој како Фабрегас, Пике и милион такви талентчиња што Арсен Венгер ги наоѓа! Ама гледаме дека ништо не бива со млади фудбалери, затоа мислам дека треба Арсен да не го стиска газот толку и да џитне некоја фунта повеќе и да земе светска класа играч!!! Ме разбираш сеа шо сакам да ти кажам???
абе читам ви ги постовите...olitea грешка си малку, фантом нешто друго сакаше да каже, не ги споредува он Фабрегас и Пике...точно е дека Фабрегас го барат сите и дека е еден меѓу најдобрите, ако не и најдобар, поенатата е друга... кој го знаеше Фабрегас кога дојде во Арсенал? од барселона го продале мислејки дека не го бива?! епа изглеа се заебале хаха, како и да е...ниту пак Пике не го знаеме, и ферги е добар тренер, у спротивно не гледам како ман утд би се бориле за титула цело време(од кога памтам има ривалство мегу Арсенал и ман утд). сега треба Професоро да донесе некое засилување како шо треба, веќе екипата не е толку млада и неискусна,така да мислам дека нема да има потреба да се трошат пари без врска,мислам дека ќе дојдат 1-2 ногу квалитетни играчи да ги ујачат послабите точки у екипата. е сега мислам дека од овоа појасно не може Stand up for the Arsenal!а споредбава твоја пак
фабрегас го споредуваш со пике па ти немаш врска што зборуваш
а и пике е играч на манчестер и да никој не го знае а фабрегас е еден од најдобрите играчи во светот и е мета на сите големи светски клубови.
и ај оди дроби на друг фан клуб не ми се читаат твоите глупости те молам
:smir::helou:абе читам ви ги постовите...olitea грешка си малку, фантом нешто друго сакаше да каже, не ги споредува он Фабрегас и Пике...точно е дека Фабрегас го барат сите и дека е еден меѓу најдобрите, ако не и најдобар, поенатата е друга... кој го знаеше Фабрегас кога дојде во Арсенал? од барселона го продале мислејки дека не го бива?! епа изглеа се заебале хаха, како и да е...ниту пак Пике не го знаеме, и ферги е добар тренер, у спротивно не гледам како ман утд би се бориле за титула цело време(од кога памтам има ривалство мегу Арсенал и ман утд). сега треба Професоро да донесе некое засилување како шо треба, веќе екипата не е толку млада и неискусна,така да мислам дека нема да има потреба да се трошат пари без врска,мислам дека ќе дојдат 1-2 ногу квалитетни играчи да ги ујачат послабите точки у екипата. е сега мислам дека од овоа појасно не може Stand up for the Arsenal!
Мислењето одма да се префрли во "Вицеви без наслов" :pos2::pos2::pos2::pos2:Ајде без карање, ќе ни требаат сили за да ги згазиме Манчестер
абе на тебе ќе ти дадеме награда некоа...само треба собранието на Фан Клуб Арсенал да го збереме и да изгласаме... сигурен сум дека ќе ја добиеш наградата за "Дворски шут на годината "Мислењето одма да се префрли во "Вицеви без наслов" :pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2: "dvorski shut", chombe ti rece da ne pisuvas u arsenal fan klub. ne go slusas liderot svoj kakov si ti navivac?абе на тебе ќе ти дадеме награда некоа...само треба собранието на Фан Клуб Арсенал да го збереме и да изгласаме... сигурен сум дека ќе ја добиеш наградата за "Дворски шут на годината "
пс. ако мислеш дека е виц на годината тоа, оди кажи си го на вашио фан клуб.. а не тука, оти ние тука, како шо можеш да видеш, друго планираме :smir:
da imas pravo cel fan klub im e vic.a bre luge.. ostavete gi...neka si zboruvaat gluposti... ako trebase necii mislenja da odat vo vicevi togas imeto na fan klub manchester neka se smeni vo vicevi so 5 dzvezdicki... ama nema veza i taka vo nedela nie ke se smeeme... bidejki koj posleden se smee.. najslatko se smee... a do togas moze se kako vic da im izgleda D