Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
e ova se vistinski fudbaleri i prijateli na Dudu:

"“Тоа беше страшно, немам зборови за да го опишам тоа.” – рече Фламини. “Ова е тешка повреда бидејќи тој скрши нога.” “Ова е можеби најтешката повреда што сум ја видел. Ќе останеме блиску до него бидејќи сега Едуардо поминува низ тежок период. Ќе му биде многу тежко а тој ни е соиграч и пријател, мораме да му помогнеме.”
“И претходно имавме огромна желба за титулата но сега сакаме да ја осоиме за него.” – заврши Фламини.

no ova ne me raduva:

"Исто така се огласи и докторот кој ја изврши операцијата врз зглобот на Едуардо.
Тим Алардајс изјави дека на Бразилецот ќе му бидат потребни најмалку девет месеци пред тој да се врати повторно на терените, но тој се плаши од најлошот и не сигурен дали Едуардо повторно ќе насапи.
“Стапалото мораше веднаш да биде наместено, во спротивно Едуардо можеше да остане без нога.” – рече Алардајс
“Ќе му требаат неколку месеци за тој да се опорави. Најмалку шест месеци за да му заздрави коската и за да стигне до потребното ниво на фитнес уште три ќе му бидат потребни најмалку девет месеци.”
“Но не е повредена само коската тука е и тетивата, лигаментите и уште многу други ситници, па затоа не сум сигурен дали тој некогаш целосно ќе заздрави.”

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ne e strasno so dieti , banji , fitnesi , fizio - kinezi terapija ke go vratat - ama sigurno nema da e brzo ( larsson , cicce ... rooney , pires , ronaldo ( debeliot prv pat ) ... ) - ubavo e sto se motivirani site , vlijae toa na menatalnata sostojba - pozZ

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Jas mislam koga ke ja osvoi Arsenal titulata vo premier ligata, pri ceremonijata da mu se dade na Eduardo prv da ja krene titulata!
Mnogu bev iznerviran od "poklonot" koj sto vcera mu go dadovme na birmingem, ama titulata ke izleci se!
Ако ја освоиме титулата треба да ја подигне капитенот на Арсенал,Галас.Едуардо има свој придонес за тимот,но во тимот даваат многу фудбалери придонес.И доста веќе со такви изјави како да Едуардо нема да игра веќе!Ајде малку оптимизам.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.240
Поени од реакции
5.865
Има некакви информации за Едуардо?

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Сеуште не се знае колку ќе отсуствува,ама не се добри вестите.По се изгледа околу 6-8 месеци,но ќе треба многу време за да се опорави и да почне да игра.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
spored oficijalnata izjava na doktorite od arsenal prvo ke nosi gips 6-8 nedeli posle sto se nadevaat deka eduardo ke moze da trca za 6 meseci a za potpolno oporavuvanje ke mu treba uste 3 meseci ili vkupno otprilika 1 godina.da se nadevame deka ovoj perid ke bide pokratok za barem 2 meseci ako se se odviva kako sto treba.inaku denovive toj ke bide otpusten od bolnicata

a eve edna interesna storija:

Тејлор стартува опасно и врз своите соиграчи Британскиот Sun објави фотографија од тренинт на Бирмингем од која се гледа уште еден старт на Тејлор но за среќа овој пат без последици.

znaci ova e uste eden dokaz deka treba da mu se zabrani da igra fudbal

Весникот пишува како поминаа само 45 часа од грубиот старт над Едуардо, од тешката несреќа по која хрватскиот репрезентативец ќе мора да паузира девет месеци, а Тејлор на сличен начин се обидел да сопре еден од своите соиграчи на тренингот. Sun пишува дека Тејлор и понатаму се соочува со смртни закани, и покрај тоа што Едуардо му опрости за стартот, весникот дознава и дека обезбедувањето на Бирмингем морале да го спасуваат Тејлор од хрватски новинар кој се обидел да влезе во неговиот автомобил.
"Слушнав за смртните закани. Стварно има луди луѓе на овој свет. Сакам да се заборави овој инцидент и да го остават Тејлор да ја продолжи својата кариера" - изјави менаџерот на Бирмингем, Алекс Меклиш.
"Мартин беше преплашен кога виде што се случи. Да добиеше жолт картон наместо црвен, мислам дека немаше да биде во состојба да го доигра натпреварот" - заврши Меклиш.

Attachments

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако не му се пружеше прва помош на теренот, имаше голема веројатност поради комплексноста на повредата стапалото да биде ампутирано.

V

Viktoranius

Гостин
Како прво жално што се повреди Едуардо на ваков начин, можеби и Тејлор не е сакал да се случи тоа, ама што е тука, тука е.

Иначе слушнав дека Федерацијата на Хрватска ќе го тужи на Тејлор за ваквиот старт, со барање за доживотна забрана за играње фудбал.

Најадени се Хрватите, го изгубија Едуардо за Европското првенство.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.044
Поени од реакции
74.529
Katastrofa golema, i za Arsenal i za Hrvatska. Za hrvatska kur me boli ama arsenal tesko ke stigne do titulata bez eduardo. mislam deka vlagame u rezultatska kriza. Aston Vila ednostavno mora da padne sledno kolo.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе нека се врати Робин после лесно е.Со циганот во напад парчиња

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom