sonne
војвода
- Член од
- 26 мај 2006
- Мислења
- 2.664
- Поени од реакции
- 123
i so golce pokaza sto znae :
osasuna - atletico
2 : 0
vela vtoriot
pozZ
i so golce pokaza sto znae :
fer e ! ubavo si kazal !!!Турив и јас еден потпис на петицијата, и јас сум за такви играчи да не играат повеќе фудбал зошто може и некој друг да настрада!
Добро е што мислиш :pos2::pos2:Jas mislam koga ke ja osvoi Arsenal titulata vo premier ligata......
ok's + samo "junak" da go sredidobar tie tekstot daki moze i nesto da se izmeni ama ajde da ne gubime vreme okolu toa mnogu samo neka se prevede na angilski ili na hrvatski i da go pratime...btw vela neka prodolzi taka mi se svigja sto dava golovi
ko so super bob ! jako navistinaJas mislam koga ke ja osvoi Arsenal titulata vo premier ligata, pri ceremonijata da mu se dade na Eduardo prv da ja krene titulata!
Mnogu bev iznerviran od "poklonot" koj sto vcera mu go dadovme na birmingem, ama titulata ke izleci se!
normalno - RvP treba ni go dolzi toj natprevar i da ja povtori igrato so protiv inter -Da se nadevame deka Eduardo se vraka za brzo a ima i najavi od Holandija deka RvP mozi da se vrati za A.C. Milan i deka veke kle bide vo sostavot za Aston Villa naredniot vikend. Da se nadevame za Dudu shto poskoro vrakanje.
mislam i poveke od 8 meseci za da bide podgotven za da izigra na nivo cel natprevarНе забегувајте. Ваква повреда ... заокружете 8 месеци.
taka e startot bese nameren i mislam deka ova e stvarno nepravdeno so mu se sluci na eduardo koj dojde kako mlad talent vo arsenal se nadevan deka pobrzo ce se oporavi i ce dojdi vo pretpoznatlivita jaka forma koja a imaseИ јас сум за тоа нека го суспендираат до КРАЈ од сателит се гледаше дека стартот беше намерен.
carlos - e igrac na arsenal , samo ceka spanski pasos - od leto od prviot transferen den ke dojde i ke nosi broj 14 ! dobar e , dobar !Inace Carlos Vela E mnogu dobar i mislam deka treba da go vratat vo Arsenal i isto taka vcera postigna gol protiv Atletiko madrid