Фан Клуб: Англија

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
England are hopeful defenders Gary Cahill and John Terry will be fit for Euro 2012 despite both suffering injuries in their final warm-up match against Belgium.

:facepalm:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
И Кејхил аут, Кели во репрезентацијата, хахахахаха

P

PewDiePie

Гостин
Многу повреди ги затераа англичаниве,аман.

Сепак мислам дека ова е нивно првенство.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
И Кејхил аут, Кели во репрезентацијата, хахахахаха
Аман бе ова со Ливепулчаниве ептен апла е, да беа прваци ќе разберев олку форсирање, вака 6-7 завршија, европа воопшто не играја и пак пола репрпезентација од кај нив. Покрај Рио,Досон,Шокрос, замена за Кејхил е Кели...:tapp:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Thank God Charlie Adam isn't English or he'd be probably in as well. :icon_lol:
Де некој логика нека ми најде во Хоџсон. :facepalm:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Не знам што му е филмот на Рој па толку запнал со играчите од Ливерпул како тројна круна да освоил Ливерпул :tapp: па дај нека ги земе сите Англичани од Ливерпул па ќе може со овој состав да настапи :D

S

Stivie G

Гостин
Врски, Џерард се заканил дека нема да игра ако не повика играчи од Ливерпул :pos::pos: . Уште еден шок за навивачите на Манчестер Јунајтед (оние кои се за Англија :sneaky:).

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Шок? Кели е 11ти избор во одбраната.. После Тери, Лескот, Џонс, Јагиелка, Милнер, Џерард, Руни, Велбек, Јанг и Паркер.. Така да не знам оти да е шок..

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Хоџсон што претерува претерува со повикување на играчи само од Ливерпул а каде каде има далеку покавалитетни од него за да го заменат Кејхил!.
Ова што го прај не едобро за репрезентацијата ќе има големи несогласувања пак. Ако не поубаво нека земе цел тим од Ливерпул на светско и нека игра! Ако е стаен за селектор треба да ги зима само тие што заслужиле а Кели сигурно не..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.653
Поени од реакции
11.783
Шо е бе пички? Ве мачи нешто?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Врски, Џерард се заканил дека нема да игра ако не повика играчи од Ливерпул :pos::pos: . Уште еден шок за навивачите на Манчестер Јунајтед (оние кои се за Англија :sneaky:).
Напротив иронично е кога ќе ме прашаат за кого навиваш?
-Јас им велам за Англија
Хахахахаха, Ливерпулскиот тим....
-Cool story bro!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Шо е бе пички? Ве мачи нешто?
Да ме мачи што Хоџсон го дели тимот на Англија.
Мика Ричардс, Шоукрос, Рио Фердинанд.. повеќе заслужуваат да играат за Англија одколку оној Кели.. кој нема ни еден ебан настап за Англија а ќе ми иде на Европско!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да ме мачи што Хоџсон го дели тимот на Англија.
Мика Ричардс, Шоукрос, Рио Фердинанд.. повеќе заслужуваат да играат за Англија одколку оној Кели.. кој нема ни еден ебан настап за Англија а ќе ми иде на Европско!
Фазли vol.2 !

S

Stivie G

Гостин
Сменете тимот на навивање бе ако не ви се допаѓа :cool:. Во можност ги имате Португалија, Франција кај шо имате по некој играч и има уште други 13

Kajgana Shop

На врв Bottom