Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Амак СП 102 - 62 Карпош Соколи (Полувреме 49:32)

Целосна надмоќ на тимот на Амак, три четвртини (временски) изигравме со втор состав, по малце играа Фрај и Клот, а сосем колку за да влезе играше и Тасевски.

П.С. Дамјан уште не е закрепнат за да игра, не беше ни на клупа.

Така ЈЕТ.....АМАК СП ШаааааМПиииииооооооНииииииииии...!!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Денес со Струмица играме дома, ама за жал нема да одам, Арсенал - Челзи ќе гледам. :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Kako izigra AMAK - SP SO STRUMICA denes ako znae nekoj ili oste igra ?

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Денес со Струмица играме дома, ама за жал нема да одам, Арсенал - Челзи ќе гледам. :)
bozeee...a bre lud li si ti.....pa posle ke mi se pravite pratite kosarka.....ti li si fan be....ke gledal fudbal....c c c od takvi propage drzavava

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
bozeee...a bre lud li si ti.....pa posle ke mi se pravite pratite kosarka.....ti li si fan be....ke gledal fudbal....c c c od takvi propage drzavava
И па уште ке ми кажува бајки тука, бил од најватрените навивачи. Ако вакви се најватрените, тури им ку*от на останатите

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ќе олабајте малку, или?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ќе олабајте малку, или?
За што да олабавиме бе? ДО пред 15 поста се правеше најголем кошаркарски фан, огромен познавач и љубител на кошарката во Охрид, а денес останал дома пошто некои си Арсенал и Челзи играле...па преку такво ако играле. Некај дојде тој Фантом што фантомски испари од темава, нека не те праќа тебе да средуваш и да ни каже кој е тој навивач, кога на твојот тим што навиваш му гостува шампионот на Македонија, а тој останува дома да гледа некое си првенство.... И ПОСЛЕ САКАТЕ ПУБЛИКА ВО ДРЖАВАВА, ЕПА НЕМА ОД ВАКВИ КВАЗИ НАВИВАЧИ-ПРОВОКАТОРИ

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
За што да олабавиме бе? ДО пред 15 поста се правеше најголем кошаркарски фан, огромен познавач и љубител на кошарката во Охрид, а денес останал дома пошто некои си Арсенал и Челзи играле...па преку такво ако играле. Некај дојде тој Фантом што фантомски испари од темава, нека не те праќа тебе да средуваш и да ни каже кој е тој навивач, кога на твојот тим што навиваш му гостува шампионот на Македонија, а тој останува дома да гледа некое си првенство.... И ПОСЛЕ САКАТЕ ПУБЛИКА ВО ДРЖАВАВА, ЕПА НЕМА ОД ВАКВИ КВАЗИ НАВИВАЧИ-ПРОВОКАТОРИ
Не ме пратил мене никој Радикално момче.
Напротив, се согласувам со тебе за тоа што го напиша.

Сепак, немојте старите рани и поразите од Амак СП Охрид да го лечите вака - провидно е :)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Не ме пратил мене никој Радикално момче.
Напротив, се согласувам со тебе за тоа што го напиша.

Сепак, немојте старите рани и поразите од Амак СП Охрид да го лечите вака - провидно е :)
Сине...раните не ни се нанесени ниту од вас, ниту од Струмица, ниту од Фени ниту од работнички...раните ни се од организацијата на клубот, така да ако мислиш дека им давам значење на пораз од некој си Охрид, да те изведам на правиот пат, грдно се лажеш.

П.С. А тоа да го речеше и навивач што се декларира дека навива за Мзт истата ке ми беше реакцијата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom