Зашто никад никој не го споменува Исмаил Кадаре? он е поголем од сите овие (освен од мајка Тереза)Ferid Murad,Gonxhe Bojaxhiu,James Belusi i dronot uBg![]()
Па извини, што сме такви, али некако не ни падна убаво веење со мапи на кои е одкрадната територија од Македонија.Aj priznajte deka bese neverojatna idea vakvo nesto da se izvede,realno,citajte po stranski Ultras stranici komentari ,site odavat priznanie samo vie ovde solite pamet bla bla bla ...Poz,ako ne moze po zemja stignuva po nebo![]()
Ете јас ви признав и честитав за акцијата со тешко срце ама таа е реалноста а грешката е во нас односно во случајот во србитеAj priznajte deka bese neverojatna idea vakvo nesto da se izvede,realno,citajte po stranski Ultras stranici komentari ,site odavat priznanie samo vie ovde solite pamet bla bla bla ...Poz,ako ne moze po zemja stignuva po nebo![]()
Па извини, што сме такви, али некако не ни падна убаво веење со мапи на кои е одкрадната територија од Македонија.
Инаку, на страна тоа, стварно е јака финта. Дали ќе биде повише штета од ќар, ќе видиме.
А демек во тој делот што е нацртан на нивната карта има полно македонци а?За јака финта, јака...напикуење до даска!
Е сеа, не дека лижеме гз на срби или нешо слично, едноставно на таа мапа има територија која припаѓа на Македонија и нормално е да ни смета и да го осудуваме тоа, тоа треба да го осудува секој разумен човек, а не како сме им се лигавеле на србите.
Таман си.На ден пред Путин да оди инцидентот се прај.Има нешто матно овде.Kako i da e UEFA e protiv Srbija... Mnogu politika ima tuka mnogu zadni igri se igraat. Koj gi stiti albancite tao e prasanjeto. Dali Amerika so jacanje na albancite i perenje na mozoci, nemaj leb da jades zivej po 15 dusi u kukja sto li uste ne samo da go razdrma balkanot pa i Evropa sakajki da sozdade kontrola na taa teritorija se so cel Rusija i Kina da ne zavladeat so EvroAzija. Moze zvucam nenormalno ali toa e realnosta za zal. Na kraj osekam Srbija ke go jade moze i sluzbena da ja zemat ovie donesenive od mala azija u 18ti vek ke vidime...
Немам што да ти реплицирам, едноставно за пишаново за се си во право...А демек во тој делот што е нацртан на нивната карта има полно македонци а?
Доволно е да видиме кој ни игра во нашата репрезентација. Боље цела земја нека ја земат, можда боље ќе биде, и онака рапидно млади заминуваат надвор и не ни помислуваат за враќање зошто све е розево тука.
I toa baska nemase smisla se da pisam kao Sabjata treba da bidam so najdolgi postovi. Takvi muabeti se znae kaj se praat u kafana da mozes da se razberes ko coekТаман си.На ден пред Путин да оди инцидентот се прај.Има нешто матно овде.
п.с.Абе се некако по размислувањата ми одиш дека имаш битолско во себе,ама не знат оти уште не признаваш![]()
Не да мислам , сигурен сум дека имаш. Инаку то за вкафана треба некогаш на неутрален да ви напрајме фудбал кој губи плаќа кафана. И така Декси е во форма ќе ве скршимеI toa baska nemase smisla se da pisam kao Sabjata treba da bidam so najdolgi postovi. Takvi muabeti se znae kaj se praat u kafana da mozes da se razberes ko coekSo stori more i ti mislis taka deka imam nesto bitolsko?
![]()