Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Не реков ја дека Италија е многу интересно, само се радувам што има такви клубови кои се достојни да ја срушат таа „Голема четворка“ као шо се Тотенхем, Сити (иако вештачки настанат) и као што гледам Њукасл кои се повратници у Премиер Лига. Ипак не викам дека не би сакал у Италија табелата да изгледа вака нешто:
1.) Јуве
2.) Џенова
3.) Палермо
4.) Наполи.

:icon_lol:

В

Вори

Гостин
И јас се радувам да биде уште поквалитетна Премиер Лигата,и Њукасл ми се симпатичен тим,и многу ми е мило што ги сјебаа преценетиве со 6 парчиња во мрежата на Фридел,мислам!

За табелава...па фала богу навивач на Јуве си:)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Њукасл е многу далеку од неговите најдобри денови и како што оди само смена на газдите би можело да донеси враќање на одличниот фудбал тука.....сепак погореспомнатите се гиганти во фудбалот и тешко дека некој ќе смени нешто на тоа поле за брзо време.....ете Сити се изнапотроши,изназема играчи,меѓутоа им треба врвен стручњак,тешко е дека Манчини ќе се справи и ќе направи подвиг

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Одмазда на педериве што ве исфрлија од Премиер Лига :tv:
Со добар тренер и тимот од пред 2-3 сезони ке бевте 4-5 место,ама тоа е тоа :(
Ке треба уште 2-3 сезони тимот да се стабилизира после заминување на Милнер,Мартинс,Овен :(

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Ах колку го сакам, ми недостасува ептен! ЅВЕР!

--- надополнето ---

Одмазда на педериве што ве исфрлија од Премиер Лига :tv:
Со добар тренер и тимот од пред 2-3 сезони ке бевте 4-5 место,ама тоа е тоа :(
Ке треба уште 2-3 сезони тимот да се стабилизира после заминување на Милнер,Мартинс,Овен :(
Од таквите преплатени гомна и се најдовме на ова дереџе, Овен зимаше 135.000 фунти неделно, башка бонуси, а играше на секоја 50 утакмица со тие повреди!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
оваа година со овој квалитет очекувам барем да се избори опстанок во Премиерлигата,се разбира доколку е можен пласман во некое европско натпреварување нема да биде на одмет,само така ќе може да се привлече и некој подобар играч за следната година кога амбициите ќе бидат поголем

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Да продолжат со ваква игра,да даваат максимум мислам дека можат да се изборат за ЛЕ.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ваков резултат требаше за да се активирате на Фанк луб Њукасл а!?:Р:Р:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
одамна навивам во англиското за Њукасл,само што лани не ги следев настапите во втората лига.....

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
одамна навивам во англиското за Њукасл,само што лани не ги следев настапите во втората лига.....
Затоа ја ги следев и имаш напраено на јутјуб свите голој од лани! ПАДНАЈА МНОГУ ЈАКИ ГОЛОЈ!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Затоа ја ги следев и имаш напраено на јутјуб свите голој од лани! ПАДНАЈА МНОГУ ЈАКИ ГОЛОЈ!
да ти кажам меизнервираја шо испаднаа претходната сезона-неколку натпревари не можеа гол да постигнат или завршуваа 0-0 или губеа 1-0 и ги бојкотирав.....секако,немаше ни преноси од тоа првенство....инаку ја пратев табелата

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
годинава ќе се игра типичен англиски фудбал на Сент Џејмс-на ти го,дај ми го:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom