Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Браво, браво. Сигурен сум дека наредната сезона пак ќе ве гледаме во Премиер Лигата.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Дечки имав испити па ме немаше долго на темава, ама сега повторно че се реактивирам. Не ги гледав последниве натпревари на Њикасл, читав извештаи по интернетов и што да кажам, повеќе од пријатно сум изненаден. Мислам дека и најоптимистите не очекуваа ваков старт, сега за сега сигорно одиме, прво место, но ме плаши малиот играчки фонд што го имаме. Вторава лига во Англија има 46 кола, многу згуснат распоред и кога ќе почнат повредите ќе биде гадно. Ама тоа е што е, со Господ напред ексресно назад, па догодина со нов газда, по можност некој Арап па полека да создаваме екипа што ќе има некое влијание во Премиер.
Инаку, следен натпревар ни е веќе денес, т.е. вечерва во 20:45 во гости со Блекпул, екипа пласирана на 13 место, со една победа и две нерешени на домашен терен и гол разлика од 4:1.
Ќе биде тешко, ама со среќе нека ни е!

V

Viktorijabt

Гостин
Енди Керол! :vozbud:
40 мин!

едит: и изедначување токму пред полувреме.
Blackpool are such wet blankets. -.-

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Прв пораз оваа сезона? Штета, имавте водство ама го прокоцкавте.

V

Viktorijabt

Гостин
А баш убаво си се имаа нанижано победите...Ајде повеќе среќа утре со Плимут. Почеток 16 часот, дома играме, па да си се вратиме на врвот и по можност да си останеме таму до крајот на сезоната. Скромно барање :pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ќе се врати Њукасл експресно во Премиер Лига:helou:

V

Viktorijabt

Гостин
Full time...3-1 :pehar: (Тејлор, Нолан, Керол)

И да почекаме да ја апдејтираат табелата...

Anyway, следно се среќаваме со Питербро, на 22ри, (вторник), во 20:45, играме на нивен терен, за Карлинг купот, ако не се лажам.

Искрено втората главна причина, освен очигледната, нели, што сакам да се вратиме што побрзо во Премиер е што тогаш барем ќе ги даваат натпреварите на ТВ. Вака нема смисла само репортажа да читаш, да видиме малку акција. А на Интернет е без врска.
Ама, има време.

Kajgana Shop

На врв Bottom