Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Штета за Њукасл и штета за моето ливче.:toe:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Onoj Gutierez mnogu prgav igrac , borben , ama centarsut neznae da sutne :toe:

V

Viktorijabt

Гостин
Newcastle 1 -1 Sunderland...:jaj:

И моето ливче пропадна...
Ама важно е кој тим покажа подобра игра, и мислам нема потреба да кажувам дека тоа беше Њукасл. Заради тешките околности во кои се наоѓа клубот, мислам дека нерешен резултат е најмногу што можевме да очекуваме од нашите момци.
Судијата не беше баш многу фер според моето мислење, тимот е десеткуван и изморен...и ред други проблеми има Њукасл, ама тоа е сега...чаре???
Единствена предност ни беше домашниот терен и под малку поинакви околности можевме да ја искористиме полезно и да победиме, ама...:tapp:
Игравме достоинствено, машки, и не се посрамивме на домашен терен и тоа од Сандерленд (кои btw играа како стари баби). Дури и да се изгуби местото во Премиер Лигата кое го заслужуваме стопати повеќе од Сандерленд на овој натпревар од огромна важност ја зачувавме честа.

Реално земено, Њукасл е илјадапати подобар од Сандерленд!! Што и да се случи јас ќе си ги поддржувам 100%!!!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Newcastle 1 -1 Sunderland...:jaj:

И моето ливче пропадна...
Ама важно е кој тим покажа подобра игра, и мислам нема потреба да кажувам дека тоа беше Њукасл. Заради тешките околности во кои се наоѓа клубот, мислам дека нерешен резултат е најмногу што можевме да очекуваме од нашите момци.
Судијата не беше баш многу фер според моето мислење, тимот е десеткуван и изморен...и ред други проблеми има Њукасл, ама тоа е сега...чаре???
Единствена предност ни беше домашниот терен и под малку поинакви околности можевме да ја искористиме полезно и да победиме, ама...:tapp:
Игравме достоинствено, машки, и не се посрамивме на домашен терен и тоа од Сандерленд (кои btw играа како стари баби). :vozbud::vozbud:Дури и да се изгуби местото во Премиер Лигата :vozbud::vozbud:кое го заслужуваме стопати повеќе од Сандерленд на овој натпревар од огромна важност ја зачувавме честа.

Реално земено, Њукасл е илјадапати подобар од Сандерленд!! Што и да се случи јас ќе си ги поддржувам 100%!!!
Потполно си во право, убаво опишан натпреварот во кој ние заслуживме да победиме, но, тоа е!
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ИСПАДНЕМЕ, ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, ПОЧНАВ МНОГУ ДА СЕ ГРИЖАМ!!!!
И во овој преоден рок поминавме како и по обичај, катастрофално! Го трампаа Н'Зогбиа за Рајан Тејлот од Виган:toe: и ја продадоа иконата на клубот, најдобриот голман во Премиер лигата дефинитивно, Шеј Гивен. :tapp:
Е, тек сега лошо ни се пишува. Ако избориме опстанок ќе биде вистинско чудо!

V

Viktorijabt

Гостин
Можеби треба професионално да се занимавам со коментирање натпревари. :D
Гивен ќе ни оди во Манчестер Сити слушам. :tapp:

И јас стравувам од паѓање во подолната лига. Ако се случи тоа (не дај Боже), најмногу ќе ми е криво (покрај живиот резил што ќе го крка тимот и ние како навивачи) тоа што Сандерленд ќе останат во Премиер. :pov:
А ние отсекогаш сме биле и секогаш ќе бидеме подобри од нив. Не е фер!!!

LONG LIVE N.U.F.C.!!! :pehar:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.725
Поени од реакции
43.787
денеска не се очекува многу од Њукасл да извлечат Х добро ќе им биде,а за отпаѓање нема шанси,кој ке му зима бодови на Челзи потоа

V

Viktorijabt

Гостин
WBA 2 - 3 Newcastle

Ајде имало Господ и за нас. Се виде конечно победа по толку време. И тоа во гости! Испаѓање - не благодарам!

:eek:jea:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
2:3
Браво момциииииии!!!
Ајде со Господ напред, па да се спасиме!!!

V

Viktorijabt

Гостин
Сега? Сега ќе тргнеме во освојување на приматот во Премиер Лигата. :P

Е добро де гревота е ама се мора без него.

Одиме напред!! :party1:

Kajgana Shop

На врв Bottom