Фан Клуб: Јунајтед оф Манчестер

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кај ви текна на овој тим бе,да му ебам матер,јас го пратам највеќе поради нивните навивачи,ептен ми се опасни и онака кур ги боли за се,прават се и свашта,одат секаде за нивниот тим без разлика на бројката.

Еве едно клипче што особено ми се допаѓа.

Колку се ментални еј :pos:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
the real fans club ! :devil3:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Кај ви текна на овој тим бе,да му ебам матер,јас го пратам највеќе поради нивните навивачи,ептен ми се опасни и онака кур ги боли за се,прават се и свашта,одат секаде за нивниот тим без разлика на бројката.

Еве едно клипче што особено ми се допаѓа.

Колку се ментални еј :pos:
Овие ја правеа атмосферата на Олд Трафорд, без нив од 2005 наваму беше доста глуво, на стадионот доаѓаа претежно старци и деца, ама сега се оправи работата, децата пораснаа и повторно на Олд Трафорд се слушаат песни за играчите и Манчестер Јунајтед... навивање 300/h! Сепак друго е, овие беа најдобрите, најголемите навивачи... штета, стварно штета што заради Глејзер веќе не доаѓаат на стадион... сепак тоа не ги спречува да прават уште проблеми низ Англија. :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Овие ја правеа атмосферата на Олд Трафорд, без нив од 2005 наваму беше доста глуво, на стадионот доаѓаа претежно старци и деца, ама сега се оправи работата, децата пораснаа и повторно на Олд Трафорд се слушаат песни за играчите и Манчестер Јунајтед... навивање 300/h! Сепак друго е, овие беа најдобрите, најголемите навивачи... штета, стварно штета што заради Глејзер веќе не доаѓаат на стадион... сепак тоа не ги спречува да прават уште проблеми низ Англија. :)
само колку му е подобро овде да знајш...дури и пиротехника си користат на утакмици.Да ти е ќеиф да го гледаш Јунајтед. А кај нашиов Јунајтед ако не падни гол е мртва тишина, па ако примат гол одма свирежи... Имам многу голем респект за Јунајтед оф Манчестер. Имам гледано неколку документарци и доста интересни работи се прикажани.

We want Glazer out, we want Glazer out ! ! ! :vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
А доколку заминат американциве што ќе се случи? Ќе се вратат да навиаат за манчестер (оригиналот) или........:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да знам,ама повеќето од овие си навиваа и пред тоа за Јунајтед оф Манчестер и одеа само за тој клуб,читав едно интервју,многу приврзани се за клубот иако е во јабана лига.
На утакмици си се ненормална бројка,онака организирано си одат,како права ултра група,си палат бакљи на стадион,тепачки во и надвор од стадионот и ништо не им прават,се тоа бидејќи ги знаат какви будали се има во таа група што го следи овој клуб.
Секоја им чест за тоа,бидејќи во Англија со денешниве закони не е лесно да запалиш бакља на стадион или пак да направиш тепачка внатре во стадионот,овие ташак ги боли,си фураат нивни стил,едно големо браво за нив !

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/05/article-0-0BEEA292000005DC-374_634x396.jpg

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Идоли ми се луѓево, ако некогаш имам шанса да го посетам Манчестер прво одам на нивни наптревар, па после на Олд Трафорд. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
само колку му е подобро овде да знајш...дури и пиротехника си користат на утакмици.Да ти е ќеиф да го гледаш Јунајтед. А кај нашиов Јунајтед ако не падни гол е мртва тишина, па ако примат гол одма свирежи... Имам многу голем респект за Јунајтед оф Манчестер. Имам гледано неколку документарци и доста интересни работи се прикажани.

We want Glazer out, we want Glazer out ! ! ! :vozbud:
Е сега па и ти, не е до толку катастрофа, ама дека главните веќе не доаѓаат на стадион и дека атмосферата е многу поразлична со нив, така е. :)

Ајде бееее.... Топ фан клуб...

Со среќа
Фала :)

А доколку заминат американциве што ќе се случи? Ќе се вратат да навиаат за манчестер (оригиналот) или........:smir:
Искрено не знам... мислам дека Јунајтед оф Манчестер ќе продолжи да постои дури и ако Манчестер Јунајтед добие форма на сопственост како од пред 10 години, иако е ова тешко возможно знаејќи како се одвиваат работите во фудбалот... овие навивачи не верувам дека некогаш пак ќе се вратат на Олд Трафорд... а ако некогаш ФК Јунајтед стигне до Премиер Лига, верувам дека ривалитетот помеѓу овие 2 клуба ќе биде огромен, посебно ако и тогаш сопственик на Манчестер Јунајтед биде Глејзер или некој сличен... сепак за мене подеднакво важни се и двата клуба и од се срце сакам Јунајтед да заигра еден ден во Премиер Лига... Two Uniteds but the soul is one! :)

Да знам,ама повеќето од овие си навиваа и пред тоа за Јунајтед оф Манчестер и одеа само за тој клуб,читав едно интервју,многу приврзани се за клубот иако е во јабана лига.
На утакмици си се ненормална бројка,онака организирано си одат,како права ултра група,си палат бакљи на стадион,тепачки во и надвор од стадионот и ништо не им прават,се тоа бидејќи ги знаат какви будали се има во таа група што го следи овој клуб.
Секоја им чест за тоа,бидејќи во Англија со денешниве закони не е лесно да запалиш бакља на стадион или пак да направиш тепачка внатре во стадионот,овие ташак ги боли,си фураат нивни стил,едно големо браво за нив !

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/05/article-0-0BEEA292000005DC-374_634x396.jpg
Брат, си пропуштил нешто изгледа. Јунајтед оф Манчестер е формиран 2005 година, а го формираше токму најсилната, најголемата навивачка група на Манчестер Јунајтед. И од тогаш истите не доаѓаат на Олд Трафорд. Нивната бројка нон-стоп се зголемува, просекот на посетеност на натпреварите им е далеку над просекот на лигата... Олд Трафорд никогаш не е под 75000, но факт е дека сосема различна беше атмосферата кога овие дечки беа на Олд Трафорд. :)

За тоа колку се луди, најубаво знаат навивачите на Сити... се имаат плескано со нив повеќе пати, а моментално единствено оваа група на навивачи можам да кажам дека живее во духот на 80-те или 90-те години... права ултрас-група, штета што се поретки се ваквите поради законите кои се воведоа во Англија. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047

Идоли ми се луѓево, ако некогаш имам шанса да го посетам Манчестер прво одам на нивни наптревар, па после на Олд Трафорд. :)
Исто и јас, We want Glazer out and every man who threats Manchester United like a cow for milking money!

29.jpg

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брат, си пропуштил нешто изгледа. Јунајтед оф Манчестер е формиран 2005 година, а го формираше токму најсилната, најголемата навивачка група на Манчестер Јунајтед. И од тогаш истите не доаѓаат на Олд Трафорд. Нивната бројка нон-стоп се зголемува, просекот на посетеност на натпреварите им е далеку над просекот на лигата... Олд Трафорд никогаш не е под 75000, но факт е дека сосема различна беше атмосферата кога овие дечки беа на Олд Трафорд. :)

За тоа колку се луди, најубаво знаат навивачите на Сити... се имаат плескано со нив повеќе пати, а моментално единствено оваа група на навивачи можам да кажам дека живее во духот на 80-те или 90-те години... права ултрас-група, штета што се поретки се ваквите поради законите кои се воведоа во Англија. :)
Искрено не знам кога се основани,но знам дека има и клипови од пред 2005 година под името United of Manchester,ги гледав на еден ултра форум и после се чудев како толку голема слобода имаат тие луѓе знаејќи ги сите закони за палење бакљи на стадион и тепачки.
И од тогаш ги следам колку можам.

Сакам Англиска лига да гледам со навивачи матер му ебам,а не театар-стадиони низ цела Англија ццц
Овие се пример,овие будали се пример дека никој не може да го уништи навивањето.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Ајде со среќа нека ви е...чим не ве држат арапи, може коалиција да праиме :icon_mrgr

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Го победија ривалот Бредфорд Парк со 2:0, конечно. Прва победа против овие. Головите ги постигнале Рока и Рајт. Со оваа победа Јунајтед се искачи на 15 место, со 3 заостанати натпревари.

Уште утре Манчестер да го исплеска Ливерпул ќе биде супер! :eek:jea:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047

Kajgana Shop

На врв Bottom