Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Тие го праќаат на позајмица во тим кој што ке му ја даде таа плата (со што тој е задоволен) и пак ке остане наш играч.Следната година ке се врати, и ако играме во Европа најверојано и ке биде прифатлива таа плата за нас која тој ја бара.
Дали Мело ќе се врати во Јуве, за тоа одлучува Галатасарај, бидејќи во договорот за позајмицата на Мело има клаузула Галатасарај однапред плаќа 1.5 милиони за Мело, а ако сака да го откупи целосно на крајот од сезоната може да го направи за дополнителни 13 милиони.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Дали Мело ќе се врати во Јуве, за тоа одлучува Галатасарај, бидејќи во договорот за позајмицата на Мело има клаузула Галатасарај однапред плаќа 1.5 милиони за Мело, а ако сака да го откупи целосно на крајот од сезоната може да го направи за дополнителни 13 милиони.
слободно нека си го задржат предавничето гадно

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
A

apidrone

Гостин

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
http://www.fcinter.com.mk/aktuelno/2132-presvrtot-vo-kalcopoli-najavuvan-od-moggi
Ова не е провокација,туку чисто имформативно да знаете подетално за што се работи
поз
Браво подобро и од Скај Спорт Италија сте образложиле никој ништо не ви можи ! Не дека го бранам нешто моџи туку не е добро да се правиш паметен за сите работи! Ова нормално не за тебе лично општо го кажувам!

П.с Извини ако се навреди!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ај ај фанови на Интер ќе ми зборат за калчополи:pos::pos: ко прво врска немаат за тоа,само знаат дека Моџи местел утакмици,кои се тие утакмици?5 години поминаа и уште не знаат кои се тие утакмици,кај се доказите?како тоа да ги нема доказите?кај се тел. разговори?најосновно нешто,никој не ни знае од нив кои се тие докази,како тоа никад ја не сум ги видел доказите според кои Моџи местел?што не ги постирате да видам?зашто врска немате! Да имаше досега ќе излезеа.

Јуве ли беше крив што не победувавте,јуве ли беше крив што ги шитнавте Пирло,Сидорф,Канаваро,јуве ли беше крив што имавте никаков тим,Џули,Фаринос,Грешко ,ебате тоа и после жртви ми се праите ,гревови глејте не нас јуве местат а ние не можеме да земеме титула ,со Коко,Алмеида,Шуќур.Па најголемиот успех ви е откога се деси калчополи,историја испишавте,пред тоа бевте никој и ништо. Ај губете се сеа не ме замарајте тука.

С

сашенко

Гостин
А кваљарела нема меч фитнес? Јас како што знам изигра една пријателска против тие босите од серија д ли како беше и постигна 6 гола.Можеби не бил некој квалитетен противник ама ипак меч фитнес човекот има и можеше во претходните неколку меча да влезе да игра бар пола саат.Е сега што за Конте значи да си спремен за утакмица и колку треба да биде спремен за да го убедиш него тоа е друга работа :pos:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
А кваљарела нема меч фитнес? Јас како што знам изигра една пријателска против тие босите од серија д ли како беше и постигна 6 гола.Можеби не бил некој квалитетен противник ама ипак меч фитнес човекот има и можеше во претходните неколку меча да влезе да игра бар пола саат.Е сега што за Конте значи да си спремен за утакмица и колку треба да биде спремен за да го убедиш него тоа е друга работа :pos:
Treba da Zgines na teren i da trcas ko lud :)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Treba da Zgines na teren i da trcas ko lud :)
Нормално дека така треба, секој еден да изгини на терен и да трча како луд и само така идат резултат! Наполи синоќа до 10 минута на сите им беа дресовите испотени трчаа како луди до еден!

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
http://www.fcinter.com.mk/aktuelno/2132-presvrtot-vo-kalcopoli-najavuvan-od-moggi
Ова не е провокација,туку чисто имформативно да знаете подетално за што се работи
поз
можите само да љубоморите на тимот шо тогаш го имаше јуве и да ќутите оти никогаш нема да ги достигните успесите на јуве
ни со калчополи не успеавте
со трабзон анализираја утакмицата да видиш дали јуве мести или интер

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
А да се фокусираме на фудбал и на мечот со милан и некоја паметна дискусија ???

да им го оставиме Калчополи на правниците веќе искрено преку ми дојде со него ....боли и мене ме боли тоа што бевме серија Б но било поминало ако не се фокусираме во иднина а живееме во минато мав ни е планот ....

е сеа со милан јас би излегов со 4-3-3 пирло и маркизио сами на средина без видал некако ...

С

сашенко

Гостин
Состав за со Милан?Има нешто официјално или пак неофицијално? Инаку Цисоко го поврзуваат со нас и Родолфо според медиумите е договорен веќе (тоа милион пати го слушнавме).

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Состав за со Милан?Има нешто официјално или пак неофицијално? Инаку Цисоко го поврзуваат со нас и Родолфо според медиумите е договорен веќе (тоа милион пати го слушнавме).
За Цисоко е од тутоспорт така да треба да се земи со огромна резерва.

a за составот еве подобјаснување ме мрзи да пишувам :

http://goallegacy.forumotion.com/t9279-live-vinovo-barzagli-is-backquagliarella-magical-but-will-be-on-the-benchpepe-in-first-11-while-eliagiacch-and-krasic-battle-for-rwvucinic-joins-pepe-to

Kajgana Shop

На врв Bottom