Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
не знаеме дали ја повратил потребната форма......инаку Дел Пиеро има повеќе мотив од сите заедно

и да - го сакама Артуро Видал во првиот тим,доста ја грее клупата,не е земен за хаусмајстор !
Естабиа беше повреден за тоа можеби не влеваше ,ама да го пушта Џакерини пред Елиа .За Красич ајде разбирам а и Пепе изигра добро во двете утакмици .
Видал знаеме дека треба да игра цела утакмица .

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Сегментот каде што мораме да работиме е одбраната, точно е дека на овие два натпревари примивме еден гол и тоа во 90+, но тој дел од играта некако не ме радува, уште се тресам на контри и нафрлени топки.

Засега толку, во среда очекувам 3/3.... Forza Juve
Koj ne se trese na kontrite si mislam eve vidi sea gol ke ni dadat :( Onaka naviknat na prethodnite sezoni kade 90% od kontrite i nafrlenite bea golovi

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Да не почудам Барзаљи е звер досега .

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Е ова најмногу ми се допаѓа со градењето на новиот стадион.Иако не е дерби меч,стадионот ќе биде фул.Веќе се распродадени сите влезница за мечот Јувентус-Болоња.
Натпреварот ќе можат да го проследат 40 000 гледачи,нешто што не се случило години наназад,кога е во прашање гостување во Торино на еден неатрактивен противник како Болоња.
И требаат на Италија повеќе вакви стадиони во англиски стил,за враќање на гледаноста на оваа лига

Најверојатната формација за утре

Буфон

Лихшт Киелини Барзаљи ДЧ

Красич Видал Пирло Пепе

Дел Пиеро Вучинич

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Е ова најмногу ми се допаѓа со градењето на новиот стадион.Иако не е дерби меч,стадионот ќе биде фул.Веќе се распродадени сите влезница за мечот Јувентус-Болоња.
Натпреварот ќе можат да го проследат 40 000 гледачи,нешто што не се случило години наназад,кога е во прашање гостување во Торино на еден неатрактивен противник како Болоња.
И требаат на Италија повеќе вакви стадиони во англиски стил,за враќање на гледаноста на оваа лига

Буфон

Лихшт Киелини Барзаљи ДЧ

Красич Видал Пирло Пепе

Дел Пиеро Вучинич
со овај состав 3 4 комада ко нишо ке им даеме :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.597
Поени од реакции
87.994

Буфон

Лихшт Киелини Барзаљи ДЧ

Красич Видал Пирло Пепе

Дел Пиеро Вучинич
И гледаш утре Конте пак ги става Џакерини и Пепе странично :ROFLMAO:

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Не видов дали некој го постирал(ме мрзеше да враќам) голот на МелоСе бе ОК убав ама прославата на голот уште појака :cuc:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Не видов дали некој го постирал(ме мрзеше да враќам) голот на МелоСе бе ОК убав ама прославата на голот уште појака :cuc:
да се е одлично но Мело си изјави дека го напуштил јуве за пари така да и хате хим

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
И гледаш утре Конте пак ги става Џакерини и Пепе странично :ROFLMAO:
Ништо чудно :D....
Али не би требало.Красич е сега скроз опоравен од повредата и редно е Џакерини да седне на клупа,доста му беа 2 утакмици како стартер

Член од
14 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
38
Ајде нека го стави Елија да го видиме,конечно. Со Красич на другата страна лом ќе правиме утре.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.597
Поени од реакции
87.994
Ај да се надеваме дека Естибарбигиа ќе влезе утре во игра :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА И ПОЗДРАВИ ЈА ГАСПЕРСОНОВАТА РАСА
ААААА АААААА АААААААААААА ААААААААААААА

МЕЏОРИНИ
НОВАРА 1-0 шинтер

UPDATE:
РИГОНИ - 3 - 1 (КРАЈ)