Кус, ќе одаме ли нии?Ќе неможете да зберате пари за паломи да купувате ак идат со вас. )))
Ак не га напраат со точаци ќе одаме ли?Ак стигне сервисо да га напраат колата ќе одаме И некоо работа имам да завршам
Ак стигне сервисо да га напраат колата ќе одаме И некоо работа имам да завршам
Ако е за превозо нема проблем, јас ќе ве џитнам со џипоАк не га напраат со точаци ќе одаме ли?
кога се работи за јувентус ако стварно навивате и пешки ке дојдете не гледам изговор да не дојдете точак,автобус,трактор ова она.Ја ќе потврдам покасно да не испадне сум заебал ако решам да дојдам стврно доаѓам и пешки да е,да сме здрави и живи до недела прво и да помине сити на редАк не га напраат со точаци ќе одаме ли?
Тај на којно ли шо тее прегнан?Ако е за превозо нема проблем, јас ќе ве џитнам со џипо
Абе добро е од Струмица да тргнам сега до недела ќе дојдамкога се работи за јувентус ако стварно навивате и пешки ке дојдете не гледам изговор да не дојдете точак,автобус,трактор ова она
Другар има време до недела, ако се организираме може да дојдемекога се работи за јувентус ако стварно навивате и пешки ке дојдете не гледам изговор да не дојдете точак,автобус,трактор ова она.Ја ќе потврдам покасно да не испадне сум заебал да сме здрави и живи до недела прво и да помине сити на ред
daleku od toa brat :smir:утре мош кола ќе ме згазе и топки
Ќе дојде и недела ќе го тепаме и интер ќе биде сичко само полекаdaleku od toa brat :smir: