Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе неможете да зберате пари за паломи да купувате ак идат со вас. :))))

Ак стигне сервисо да га напраат колата ќе одаме :) И некоо работа имам да завршам

Ак стигне сервисо да га напраат колата ќе одаме :) И некоо работа имам да завршам

Ак не га напраат со точаци ќе одаме ли? :pos:
Ако е за превозо нема проблем, јас ќе ве џитнам со џипо :pos:
pos.gif

Ак не га напраат со точаци ќе одаме ли? :pos:
кога се работи за јувентус ако стварно навивате и пешки ке дојдете не гледам изговор да не дојдете точак,автобус,трактор ова она.Ја ќе потврдам покасно да не испадне сум заебал ако решам да дојдам стврно доаѓам и пешки да е,да сме здрави и живи до недела прво и да помине сити на ред

Ако е за превозо нема проблем, јас ќе ве џитнам со џипо :pos:
pos.gif
Тај на којно ли шо тее прегнан? :pos:

--- надополнето ---

кога се работи за јувентус ако стварно навивате и пешки ке дојдете не гледам изговор да не дојдете точак,автобус,трактор ова она
Абе добро е од Струмица да тргнам сега до недела ќе дојдам :pos:

кога се работи за јувентус ако стварно навивате и пешки ке дојдете не гледам изговор да не дојдете точак,автобус,трактор ова она.Ја ќе потврдам покасно да не испадне сум заебал да сме здрави и живи до недела прво и да помине сити на ред
Другар има време до недела, ако се организираме може да дојдеме :)

Амаури неколку недели ке отсуствува.
Туку кој плукаше таму против него? Човек најмногу што се бореше беше Амаури, и убаво си ја изигра утакмицава, и беше вреден за вториот гол на Красиќ, најмногу се избори таму кај линијата па ја врати топката во игра.
Јакинта некако слабо ми играше али ке се оправи.

Красиќ, немам зборови! Нешто маестрално, тоа што Диего го праваше во Јувентус ама му фалеа голови на него, но сега Красиќ заслужува повеќе од него.

Честито нова тема, воедно и победа!!
FORZA JUVENTUS !!

Лудница сме оваа сезона најмногу голови даваме и најмногу примаме дури последните Удинезе имаат исто голови примено колку и ние :pos: Одбраната ни е комедија :pos: На гости имаме 4 дадено 1 примено а дома 8-8 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom