Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Moe mislenje okolu "transferive" Zigler,Pirlo,Pazienza se zemeni se za bespari taka da ne se ocekuva od niv mnogu bidejki spored mene oni ke dremat na klupa.Pa taka Juve zdipli nekolku solidni igraci za da ima klupa kao prvo kao vtoro so doaganjeto na Bastos.Beck/Lichstainer,Aguero/? ima luge na klupa koi ke mozat da gi zamenat koga ke bide potrebno Bidejki site znaeme deka Juve ovaa godina nemase Klupa se bea ili nekoi deca ili nekoi stari potroseni.Taka da jas ocekuvam 2-3 jaki zasiluvanja napad,sredina,odbrana.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Moe mislenje okolu "transferive" Zigler,Pirlo,Pazienza se zemeni se za bespari taka da ne se ocekuva od niv mnogu bidejki spored mene oni ke dremat na klupa.Pa taka Juve zdipli nekolku solidni igraci za da ima klupa kao prvo kao vtoro so doaganjeto na Bastos.Beck/Lichstainer,Aguero/? ima luge na klupa koi ke mozat da gi zamenat koga ke bide potrebno Bidejki site znaeme deka Juve ovaa godina nemase Klupa se bea ili nekoi deca ili nekoi stari potroseni.Taka da jas ocekuvam 2-3 jaki zasiluvanja napad,sredina,odbrana.
И јас го очекувам истото. Се надевам дека нема да биде пак како оваа година!

пс: Кога ќе ни ја вратат титулата ?

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Никој не рече дека ќе играме со 4-4-2:)
Ако ги земеме Вучинич и Агуеро ќе имаме 5-6 одлични напаѓачи па ќе нема потреба да се плашиме ако се повреди некој, секогаш ќе имаме одлична замена.
Да ама не може тоа така ке можат да играат само 4 напагачиа и платите мус е големи + 20 милиона за клупа да седи Вучиник мислам дека е многу + тоа разбрав дека Јувентус имал за трансфери спремено 50 милиона + продадени играчо =80-90 милиона евра ,ако сака да го земе агуеро ке останат уште да ги откупи играчите пто ги позајми и за бек и бастош а не раскош со Вучиник
--- надополнето: Jun 17, 2011 2:38 PM ---
Едно е јасно, оваа година ако не отидеме во ЛШ црно му се пишува на нашиот тим :(. Ќе останеме екипа која ќе се бори за ЛЕ и ќе ни доаѓаат некои утепани фудбалери ( Од типот на Мартинез и Амаури ). Од тимот ќе остане само Името што некогаш значело страв и трепет низ Европа. Оваа сезона е една од најважните барем за мене. Инаку прочитав во весник дека Реал ќе го даде Игуаин во Јуве само ако понуделе над 20 милиони.
Јас прочотав дека Јувентус понудил Мело +20 милиона евра за Диара и Игуаин

F

FuckYouAll

Гостин
Да ама не може тоа така ке можат да играат само 4 напагачиа и платите мус е големи + 20 милиона за клупа да седи Вучиник мислам дека е многу + тоа разбрав дека Јувентус имал за трансфери спремено 50 милиона + продадени играчо =80-90 милиона евра ,ако сака да го земе агуеро ке останат уште да ги откупи играчите пто ги позајми и за бек и бастош а не раскош со Вучинич
Не бе, кој 20м за Вучинич, Амаури или Јакинта и една вреќа брашно:D

Juve ima najmanje 50 miliona za potrošiti

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
За нападот да засега се сигурни само Дел Пиеро и Тони. Најверојатно Матри и Кваљарела ќе останат и плус Агуеро нападот ќе ни биде супер дури и најдобар во Италија. Една супер ѕвезда,двајца јаки играчи кои ќе се борат за стартно место и двајца добри ветерани да покриваат. За Амаури и Јакинта заедно не очекувам повеќе од 12-13 милиони и тие пари се доволни за еден бек. Плус Тиаго може да се искористи за некоја трампа со доплата со португалски клуб како на пример за Роландо.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Не бе, кој 20м за Вучинич, Амаури или Јакинта и една вреќа брашно:D

Juve ima najmanje 50 miliona za potrošiti
Другар толку бараат .
--- надополнето: Jun 17, 2011 7:00 PM ---
За нападот да засега се сигурни само Дел Пиеро и Тони. Најверојатно Матри и Кваљарела ќе останат и плус Агуеро нападот ќе ни биде супер дури и најдобар во Италија. Една супер ѕвезда,двајца јаки играчи кои ќе се борат за стартно место и двајца добри ветерани да покриваат. За Амаури и Јакинта заедно не очекувам повеќе од 12-13 милиони и тие пари се доволни за еден бек. Плус Тиаго може да се искористи за некоја трампа со доплата со португалски клуб како на пример за Роландо.
Бек треба и тоа јак .
Незнам колку може да му се верува на бастош крило .Мислам дека би бил добар диара на средина

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
За играчи како Агуеро ќе почекаме некој шеик да дојде во Јуве...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Здраво луге како сте еве и ја да пишам од Америка.Гледам сме го земале Пациенца повторно се откажаа од Инлер и земаа понеквалитен играч али тоа е.До кај е работава со Матри и Кваларела?Сега уште квалитетен десен бек и уште еден напагач ако сакаат висок пласман со крпени играчи ако продолжат ништо не прајме.Поздрав

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Добро е да се праша по агенцииве дали има групно што одат зошто да не ако се собере добар број, да го гледаме и бодриме и во живо нашиот Јуве барем еднаш во животот :)
Што ќе ни е агенција, само парите да ни ги земе? Јас ке организирам Итенерер , не за џабе имам школа за туризам ;) ,биометриски пасош во рака, парите,дресовите и шаловите и сме реди ту гоу...:cool:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
овај тиаго е за убивање да можам ке го убијам не прифака да се продаде во атлетико а сака да остани таму да му ...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
Што ќе ни е агенција, само парите да ни ги земе? Јас ке организирам Итенерер , не за џабе имам школа за туризам ;) ,биометриски пасош во рака, парите,дресовите и шаловите и сме реди ту гоу...:cool:
Е па уште поубаво чим ти викаш така.Само што ќе треба добра организација.Едноставно мора да се оди на Новата Арена :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
За играчи како Агуеро ќе почекаме некој шеик да дојде во Јуве...
Елкан е посилен од шеик ама не го сака Јувентус. Место да вложува 400 милони во крикет да ги вложеше кај нас ќе бевме најдобри.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Не ни требаат 400 мил ова лето.Со околу 60 мил ке завршиме работа.
Гилет од Бари сме сакале да го донесеме за замена на Буфон.Сторари и Манингер сакале да бранат повеќе и според мене Гилет би бил исто добра измена како Сторари.http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=53565

Kajgana Shop

На врв Bottom