- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Нек се угоде.
Многу јасно дека ќе го поздрават, пред се се пријатели со него. Живееле гоооодини заедно а Конте ужива голем афторитет кај нив (на половината од тие шо коментираа им бил капитен)Ми се чини дека многу повеќе луѓе (поранешни играчи и други познавачи на фудбалот) го поздравија ангажманот на Конте одколку кога мината сезона беше ангажинарн Дел Нери или само мене така ми се чини?
гледам фудбал од четирите најјаки лиги и во сите имам свој фаворит......ти да не си роден Торино случајно ??Sluzbarski ти за Барса или за Јуве си? Гледам ова ти е прво мислење
Добро де што се лутиш ако те прашам нешто?гледам фудбал од четирите најјаки лиги и во сите имам свој фаворит......ти да не си роден Торино случајно ??
хах зашо љутење не знам,и не знам зошто навивање за еден клуб од европа кога си од Македонија ?! го гледам и пратам фудбалот исклучиво во најјаките лиги,екипите кои ми оставија впечаток оспочеток беа Јувентус,Барселона,Баерн и Њукасл и останаа мои фаворити во елитните натпреварувања......инаку сретнуваме доста по форумот што мислат дека се родени во некоја европска метропола,а всушност нивниот матичен фудбалски клуб со кој имале првпат контакт и љубов кон оваа игра е поранешен прволигаш во македонско првенствоДобро де што се лутиш ако те прашам нешто?
Ако пушти срце Марота можеби.Ама у последно време нешто многу се заќутеа околу него,по се изгледа ништо од големиот трансфер што го најавуваа.Ке го видиме ли ние Агуеро или слабоо