Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Аха, ќе браниА Шмајхел ќе брани ?![]()
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Аха, ќе браниА Шмајхел ќе брани ?![]()
Мене за Каморанезикога гледам какви центаршутеви испраќа красич ме фаќа носталгија за молинаро
Да се надоврзам, според последните информации, Бастос и Бек во текот на идната недела ќе бидат официјално играчи на Јувентус.Според Gazzeta Dello Sport, Пирло во текот на утрешниот ден ќе пристигне во Торино на медицински прегледи,и ќе потпише 3 годишен договор со Јувентус.
Јувентус не се ни обиде да да направи контакт со Анчелоти. Воопшто не беше земен во предвид иако уште од полусезона стана очигледно дека ке биде отпуштен. Пред него котираше еден Валтер Мацари кој е тренерско џуџе во однос на Анчелоти.Анчелоти изјави дека освен Рома нема да тренира никој друг Италијански клуб. А сигурно нема да дојде во Јувентус после тоа што беше наклоци избркан од Моџи 2001 година.
не такпа во место може да се обложиме .Јас колку што знам овие Наполи беа во Серија Б со нас. Како на нив им успеа да се оправат а на на нас ни треба време. Не ми е јасно како може едно екипче како Наполи да се издигне а Јуве да тапка во место!!!
каморанези беше врв .Мене за Каморанези
Оправдана реакција на Гери. Без респект за таквитеАха, ќе браниПредавник е тој во очите на Гери
)))
linkДа се надоврзам, според последните информации, Бастос и Бек во текот на идната недела ќе бидат официјално играчи на Јувентус.
шо требит бе ??Потребен е персонал за сајтот! Заинтересираните нека ме контактираат да се договориме. :helou: