Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не сака Гери Невил:)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.810
Според Gazzeta Dello Sport, Пирло во текот на утрешниот ден ќе пристигне во Торино на медицински прегледи,и ќе потпише 3 годишен договор со Јувентус.
Да се надоврзам, според последните информации, Бастос и Бек во текот на идната недела ќе бидат официјално играчи на Јувентус.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.871
Анчелоти изјави дека освен Рома нема да тренира никој друг Италијански клуб. А сигурно нема да дојде во Јувентус после тоа што беше наклоци избркан од Моџи 2001 година.
Јувентус не се ни обиде да да направи контакт со Анчелоти. Воопшто не беше земен во предвид иако уште од полусезона стана очигледно дека ке биде отпуштен. Пред него котираше еден Валтер Мацари кој е тренерско џуџе во однос на Анчелоти.

F

FuckYouAll

Гостин
Абе против Манчестер кој ќе ни е тренер ? :)

--- надополнето ---

Составот со кој ќе допатува Јувентус во целост е: Буфон, Мота, Киелини, Мело, Салихамиџиќ, Маркисио, Дел Пиеро, Манингер, Аквилани, Барзаљи, Траоре, Бонучи, Тони, Пепе, Мартинез, Красиќ, Де Чеље, Мартинез, Сторари, Матри, Џандонато, Бониперти, Соренсен. :kesa:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.566
Абе сеа видов нема да играат легендиве, туку само обичниве играчи сеа што ни се

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Јас колку што знам овие Наполи беа во Серија Б со нас. Како на нив им успеа да се оправат а на на нас ни треба време. Не ми е јасно како може едно екипче како Наполи да се издигне а Јуве да тапка во место!!!
не такпа во место може да се обложиме .
полошо е одиме надолу .
Да се потсетиме кога влеговме во 1 ва лига со наполи и џенова мислам беше ,јувентус таа сезона заврши на 3 тата позиција наредната гоидна беш 2 ри ,минатата година 7 ми ,ова година 7 ми и тоа со многу заостанување зад 6 тиот . Се инвестираа пари во инатите 2 години беа потрошени 100 милона евра ,што се многу пари .Не можам да замислам дека наполи,лазио а пак за удинезе да не зборувам на кој му заминаа секоја година по неколку добри играчи минатата му замина пепе,јакинта пред неколку сезони и не ми текнуваат ама знам дека имаше уште неколку квалитетни кој секоја година му змаинувааат .

--- надополнето ---

Мене за Каморанези
каморанези беше врв .

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
головите од вчера да ги видам сакам

--- надополнето ---

Да се надоврзам, според последните информации, Бастос и Бек во текот на идната недела ќе бидат официјално играчи на Јувентус.
link

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Потребен е персонал за сајтот! Заинтересираните нека ме контактираат да се договориме. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom