Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

брат во ред сето то повекето го сакаме нејмар во јуве и јас го сакам ама играчот шо е зборот вчера поча да игра фудбал и бара поголема плата од алекс ?? е тоа не може така ако сака во јуве ке мора да се разбери дека за поголема плата ке мора да избори за то кога еден киелини едвај се дог за повисока плата која ја заслужува а не пак нејмар детенце и уште неговата вредност на пазарот 30 мил и згора е тоа не оди така бе брат нее проверен во европска лига некој и проверени во европска лига неможат да се снајдат а не пак некое детенце незнам како ке се развие играчот
Пиазон беше тој,овој е многу појак али ако се курнази исто како Пиазон тука му е Челзи или Сити.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
:pos2::pos2::pos2: Влатче опрај сееееееееееееееееееееееее! хахахха.

е ова е прав бјанконеро:pos2:

A

apidrone

Гостин
Ова и за Ребека Блек е титлувано :pos:
Којзнае што праат муабет :):):)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.285
Поени од реакции
5.940
Според Gazzeta Dello Sport, Јуве веќе ги почнал преговорите со Ливерпул за откупување на договорот на Аквилани. Според весникот, Јуве ќе се обиде да ја намали откупната клаузула во договорот на играчот,а ќе се разговара и за висината на платата на Аквилани кој во моментов зема 3,5 милиони по сезона.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Според Gazzeta Dello Sport, Јуве веќе ги почнал преговорите со Ливерпул за откупување на договорот на Аквилани. Според весникот, Јуве ќе се обиде да ја намали откупната клаузула во договорот на играчот,а ќе се разговара и за висината на платата на Аквилани кој во моментов зема 3,5 милиони по сезона.
јуве ке се обиде да ја намали цената од 16.5 мил на 12 мил да го одкупи така јас разбрав

Zumbulla

ДЕДО
Член од
8 април 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Неофицијално ЈУВЕ ОД ИДНАТА СЕЗОНА БЕЗ БУФОН :toe:
П.С имам чичко во Торино тој ми кажа

Forza JUVENTUS , ПОЗЗ ДРУГАРИ КЕ МЕ ПРИМИТЕ ВО ВАШ ФАН КЛУБ ВИ ДОЈДОВ СО ЛОША ВЕСТ ама тоа е :toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Неофицијално ЈУВЕ ОД ИДНАТА СЕЗОНА БЕЗ БУФОН :toe:
П.С имам чичко во Торино тој ми кажа

Forza JUVENTUS , ПОЗЗ ДРУГАРИ КЕ МЕ ПРИМИТЕ ВО ВАШ ФАН КЛУБ ВИ ДОЈДОВ СО ЛОША ВЕСТ ама тоа е :toe:
абе друже се погласно е то дека буфон ке си оди ама останува да видиме секоја година ова време има такви информации ке видиме зато а за то дали си прифатен немај гајле

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дај боже да дојде Белј,личните услови се договорени сега останува да се договарат со цената!!

Zumbulla

ДЕДО
Член од
8 април 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Rossi i Adebajor mozni zasiluvanja :kesa:
Juve, 30 milioni per Neymar! :back:

A

apidrone

Гостин
Буфон ако сака да си оди, управата веднаш ќе го продаде. Ни секунда нема да размислуваат. Се од него зависи.

Kajgana Shop

На врв Bottom